Препоръчайте аларма с пейджър
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Re: Препоръчайте аларма с пейджър
SKISA написа:топ гън,....! аз асоциирам. за мене ситуациите са подобни...! не съм се мъчил много не се притеснявай.
просто не мога да си представя да седя на терасата ,да се радвам на пълнолунието и да гледам блаженно през премрежен поглед как долу ми обират колата ,пейджърчето цирика,независимо дали вътре е старото ми касетофонче,единия чорап на жена ми ,или насраните гащи на детето ми...! просто не си го представям и ми е чудно как някой може да си го представи ,но хора-секви. естествено ,че може да са повече ,да са надрусани ,да са въоражени, но ето ти вариант: почукват на вратата ти ,те са надрусани, много зли, много яки ,двама, отвараш ,те влизат и те уведомяват, че те обират, ебът ти жената и си тръгват по живо по здраво....!?!? и почваме да стетаме с колко ще ни се дигне премията за догодина за застраховка на имущество или вадиме първият сатър и се почваме!?!?!?.....питам, бе! не те подтиквам да се прави така....!
Скис, стига с тия хипотетични ситуации бре - ти май въобще не схвана предния ми пост

Nickelback, то аз като че ли започнах офф-а, така че ИЗВИНЯВАЙ

Последна промяна Maverick_VS на 18 Апр 2011, 23:32, променена общо 1 път
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Alpina_fanatic написа:Nickelback написа:Не съм ви направил тема кой какъв ниджа бил и кво що. Аре ако обичате на ЛС, МОЛЯ
Темата отдавна се изчерпиЛогично беше да премине в друга посока
Колега, въобще не мисля, че се изчерпала

Айде модератори, свършете си работата

П.С. Едно предложение - всеки потребител в тоя форум да му се трупат активи - положителни и отрицателни. На базата на баланса между положителните и отрицателните, да се определя доколко може да се "изхожда" по темите на другите потребители. Активите да се цъкат от останалите потребители... Какво ще кажете?
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
е извинявай ,де! ти па се разсърди! тая тема да не си я купИл или е на дядо ти ,та който пусне тема и определя кво ще се пише в нея!?!? пише се ,квото вълнува хората и явно ,че след като разбраха каква и от къде аларма с пейджър може да се купи ,или не разбраха ,но ще разберат от следващите постове ,са почнали да си говорят и за други неща.
не си спомням да има правила ,който пусне тема да определя кво ще се пише в нея.
топ гън, ако терминатора влезе през вратата и почне у кревата ще му рипна ,па после със сигурност ще ми ходите бавно.... но ще рипна със сигурност.
айде са и по темата. имам някъде и днес я търсих много стара аларма с пейджър от 90та година и пейджъра представлява наистина пейджър ...! /ако има ненапикавали се още пред 90те ще се сетят/
та тая аларма винаги е включвала при задействане ,като с едно елементарно ЦК-ключе се минаваше от тих режим към свирене и на колата. MOSS е марката ,тогава беше много реномирана сега не знам дали съществува и струваше 250 долара. за сметка на тва пейджъра хващаше на над 2км разстояние от колата. не знам модерните дали имат такъв обхват. алармата ми е налична ,но не съм сигурен дали ще запали изобщо ,щото кой знае колко кондензатори са се изляли из нея....
импас слагаха добри аларми на черни връх. не мога да дам мнение дали имат пейджърски....тояга също имали добри.
не си спомням да има правила ,който пусне тема да определя кво ще се пише в нея.
топ гън, ако терминатора влезе през вратата и почне у кревата ще му рипна ,па после със сигурност ще ми ходите бавно.... но ще рипна със сигурност.
айде са и по темата. имам някъде и днес я търсих много стара аларма с пейджър от 90та година и пейджъра представлява наистина пейджър ...! /ако има ненапикавали се още пред 90те ще се сетят/

импас слагаха добри аларми на черни връх. не мога да дам мнение дали имат пейджърски....тояга също имали добри.
http://www.youtube.com/watch?v=RxRMTtR5I2E ей тва е алармата
.А по оффтопика-ако не съм 100 кила самоходна машина за убиване или поне сигурен в побойническите си умения,или просто ме е шубе е достатъчно да сляза с некво желязо за вид,да изпосветкам лампите и да почна да псувам и врещя като засечен бакшиш (евентуално газов пищов или дори пиратки ще подсилят ефекта).Наркомана крадец,убиец,изнасилвач,скинар достатъчно ще се шашне за да избяга и да зареже цдта,мп3та и друг хардуер.
Колега,на SteelMate алармите с пейджър не са лоши и са около 150лв.Има и скъп...много скъп вариант за Валкор с ГСМ модул,който те набира ако стане нещо,ама алармата е към 200 и модула към 150 и сим-карта трябва и става много.

Колега,на SteelMate алармите с пейджър не са лоши и са около 150лв.Има и скъп...много скъп вариант за Валкор с ГСМ модул,който те набира ако стане нещо,ама алармата е към 200 и модула към 150 и сим-карта трябва и става много.

- СТАЛИН
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: М - БОЛИ М - СЪРБИ!!!
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
СТАЛИН написа:до къде стигна колега каква аларма тури на бимата????
Намерих паркинг с въоръжена охрана дето стрелят на месо

Лето две и седемнаесто.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
^ гледам имат дилър за България, на кой модел си се спрял ?
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
deyan-enchev написа:^ гледам имат дилър за България, на кой модел си се спрял ?
5902 мисля да взема, но от Щатите, че тукашните май дерат кожи

Лето две и седемнаесто.
- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Nickelback написа:deyan-enchev написа:^ гледам имат дилър за България, на кой модел си се спрял ?
Пак стои въпроса с качествения монтаж, сигурно не е голям зор, но все пак.
То не че знам дали тукашния дилър осигурява монтаж, но ще звънна утре да ги питам.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
deyan-enchev написа:Nickelback написа:deyan-enchev написа:^ гледам имат дилър за България, на кой модел си се спрял ?
Пак стои въпроса с качествения монтаж, сигурно не е голям зор, но все пак.
То не че знам дали тукашния дилър осигурява монтаж, но ще звънна утре да ги питам.
Не знам... Мисля аз да си я монтирам, че аман от "майстори"

Лето две и седемнаесто.
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3