До каква цена на дизела може да издържите без да спрете?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Каква е цената до която няма да намелите силно дневния пробег?

при днешната от 2.65 лв. за обикновен и 2.85 лв. за зимен намалям пробега до 10-12 км. на ден
35
42%
при три лева за обикновенния дизел ще карам по не повече от 10-12 км. на ден за най-спешни нужди
14
17%
при 3.30 лева за литър дизел ще намаля пробега на 10-12 км. дневно
12
14%
и 4 лева литъра да стане ще карам по 100 км. на ден - имам голяма заплата
9
11%
и 4 лева литъра да стане ще карам по 100 км. на ден - вземам на черно
14
17%

Общо гласове : 84
старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Re: До каква цена на дизела може да издържите без да спрете?

Мнение от Zubcho » 08 Мар 2013, 0:04

Kris написа:
Zubcho написа:
kiko написа:още никои ли не е подкарал на олио :mrgreen: баничарници и кръчми бол :lol:

Подкарал е, но много трудно се намира вече. Много хора изкупуват и в Сф няма никъде.

Олио има колкото искаш ама не на 50ст., то другата мазнина се изкупува около лв, а олиото в най-добрия случай и то там.

Ами давай го това олио дето е колкото искам на 1лв. литъра да взимам 100л. още утре отивам и го събирам. Ама не палмово масло. Доста хора се опитват да ме минат с такова. Говорим в рамките на София.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

старши ентусиаст
Аватар

Re: До каква цена на дизела може да издържите без да спрете?

Мнение от Kris » 08 Мар 2013, 0:09

Zubcho написа:
Kris написа:
Zubcho написа:
kiko написа:още никои ли не е подкарал на олио :mrgreen: баничарници и кръчми бол :lol:

Подкарал е, но много трудно се намира вече. Много хора изкупуват и в Сф няма никъде.

Олио има колкото искаш ама не на 50ст., то другата мазнина се изкупува около лв, а олиото в най-добрия случай и то там.

Ами давай го това олио дето е колкото искам на 1лв. литъра да взимам 100л. още утре отивам и го събирам. Ама не палмово масло. Доста хора се опитват да ме минат с такова. Говорим в рамките на София.

:OT:

Еми преди да напусна Хепи, палмовата ми я изкупуваха на 1,20лв (с ДДС), а олиото на 1,30лв и го взимаха замо заради палмовата иначе не го искаха щото си имат достатъчно. Ако искаш дай на ЛС мога да говоря с колеги да ти събират, но вече като "напуснал" нямам контрол върху цената.

Предишна

Назад към Извън Темата