bulsatcom hd приемник проблем

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Х4 2025
Мечтае да кара: e60 M Power

bulsatcom hd приемник проблем

Мнение от whisky_touch » 15 Мар 2013, 17:45

проблема е следния: смених си СД приемника с ХД такъв ZHD-210, ХД каналите са с супер качество, половината от останалите като fox life, fox, the voice са също ок, но останалите като например НоваТВ и няколко други е че не се разтягат на целия екран на ТВто ами са във формат 4:3 и са с големи черни ленти отстрани. В менюто на приемника има настройки на ХД и СД картината и на ХД има разлика като давам опция 4:3 или 16:9, но на СД нищо не става все така си стои. Имам опция на ТВто 4:3 пълен екран и тогава СД каналите се разтягат, но останалите също се разтягат и не се събират на екрана и е мн неудобно да го сменям всеки път като сменям канала. Някой има ли идеи как да го оправя. И също така ми е интересно защо едните канали са в формат 4:3 а другите в 16:9. не говоря за ХДто
Съществува един фантастичен свят събран в една композиция даваща толкова радост на пътя! Вулгарно красив свят на брутална мощ, в които няма въздух, а само пушек от изгорели гуми.Там властват технологичния гении,красивия дизаин, красотата. Там няма животни, а само озверели расови коне. Там, всичко се случва на високи обороти и размазващо високите скорости.- Свят на кристално чиста мощ и бензинови пари-светът на автомобилите, светът на БМВ... !

ентусиаст
Аватар
Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
Мечтае да кара: настрани

Re: bulsatcom hd приемник проблем

Мнение от maxpower » 15 Мар 2013, 18:18

Влезни в меню на приемника-настройки- тв екран- хд изходи и там има на едно място без корекция избираш го и си готов
Последна промяна maxpower на 15 Мар 2013, 18:19, променена общо 2 пъти
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Коцето » 15 Мар 2013, 18:18

От дистанционното на приемника меню , настройки , тв екран , hd изходи , корекция на екрана hd даваш на без корекция , аз съм с zhd200 но не мисля че ще има някаква разлика :yes:
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен.

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от crazyfen » 15 Мар 2013, 18:23

Аз да се отклоня от темата , трябва ли да платя за този приемник или мога да го взема от офиса им? Какви са условията ?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от whisky_touch » 15 Мар 2013, 18:31

готово, оправи се картината. мерси на колегите за отговорите
Съществува един фантастичен свят събран в една композиция даваща толкова радост на пътя! Вулгарно красив свят на брутална мощ, в които няма въздух, а само пушек от изгорели гуми.Там властват технологичния гении,красивия дизаин, красотата. Там няма животни, а само озверели расови коне. Там, всичко се случва на високи обороти и размазващо високите скорости.- Свят на кристално чиста мощ и бензинови пари-светът на автомобилите, светът на БМВ... !

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от whisky_touch » 15 Мар 2013, 18:47

приемника ми го смениха безплатно от офиса им като занесох стария. Единственото условие е да си плащал последните 3 месеца премиум пакета, който е 14,80. това е

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 15 Мар 2013, 18:47

crazyfen написа:Аз да се отклоня от темата , трябва ли да платя за този приемник или мога да го взема от офиса им? Какви са условията ?

не се плаща нищо, взимаш стария приемник заедно със захранващия кабел, дистанционното и картата и в офис на булсатком ти го подменят с HD приемник :winky:
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 16 Мар 2013, 20:50

по едно време искаха 69 лв, но явно са се усетили

ентусиаст
Аватар
Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
Мечтае да кара: настрани

Мнение от maxpower » 17 Мар 2013, 10:52

те тия всеки месец нови правила, един колега беше платил 20лв да му го сметят, друг 12лв, на нас ни искаха 14лв, но пък не ни дадоха ново дистанционно. Сега пък било безплатно вече :dunno:
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 комби

Мнение от Vaio E30 » 22 Мар 2013, 21:49

На мен ми го смениха безплатно но ми остана старото дистанционно :) и аз благодаря за инфото за настройка на екрана :yes:
Изображение Изображение

Назад към Извън Темата