Снимка от пътен радар

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Слави
Аватар

Re: Снимка от пътен радар

Мнение от © » 06 Апр 2013, 19:22

Аз говоря за нормална камера в полицейска патрулка с буркани. Там са си обикновени Х радари с камери. Всеки радардетектор ги хваща. За стационарните камери не разчитам, защото те не са на Х банд и може да писне когато е вече прекалено късно. За тях ГПС (радартетектора има)

Първия път като ме снимаха гледам патрулката доста далече от пътя, радардетектора пищи, но никой не излиза, аз си карам 60-70, а онези не мърдат. Помислих си, че не им се работи и си карам. След една седмица снимка

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 06 Апр 2013, 20:40

TNT написа:
© написа: а радардетектора пищи

Лови им новия радар?

кой им е новия радар, на каква честота??? :shock:
Иначе аз имам снимка от Монтата отпред и се вижда само предницата на колата - номера и фаровете. Не знам дали има по-голяма снимка, на която се вижда всичко...

Слави
Аватар

Мнение от © » 06 Апр 2013, 21:50

На Х банд си пищи редовно когато ви снимат от астри. Не знам какво странно има. Не използват някоя извънземна честота, снимат си на Х банд , единствено понякога го спират и пускат в последния момент. Има и други радари, знам, но в масовият случай си ползват Х банд и за снимки

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от penio » 10 Апр 2013, 1:28

а стационарките на какви вълни са? Аз, съм спрял К банда, но мисля да го пусна заради тях.
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 10 Апр 2013, 21:31

Мисля че са на К или Ка, но тях и да ги засечеш сигурно е 30-40м преди камерата, когато ще е прекалено късно за спирачки :mhihi: Говорим за масовия радардетектор, а не за някакви супер специални техники

Предишна

Назад към Извън Темата