Съвет за дрегер
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
Съвет за дрегер
Някой да даде съвет какъв дрегер да си купя,знам че почти нищо не става от тези евтините,но някой ако има впечатления от някой конкретно ,който горе-долу става за нещо.
Темата е сериозна,не е за мен ,аз съм опитвал алкохол 1-2 пъти през живота си ,и по скоро ми трябва не толкова да показва с точност,а да разбера "пил" или "не е пил" .
Надявам се да ме ориентирате какъв да купя на който може да се разчита ,а не такъв който си показва каквото си иска
Темата е сериозна,не е за мен ,аз съм опитвал алкохол 1-2 пъти през живота си ,и по скоро ми трябва не толкова да показва с точност,а да разбера "пил" или "не е пил" .
Надявам се да ме ориентирате какъв да купя на който може да се разчита ,а не такъв който си показва каквото си иска

- plamen_nedkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: N47
Re: Съвет за дрегер
здр.
на БГ пазара аз не съм виждал добри тестери. Тези, които ги има тук по 15-20лв - можеш да забравиш за тях - не стават. Има няколко модела, които можеш да си поръчаш от интернета, но цените им са по 200 + лева.
Alcohawk PT500
Bactrack Breathalyzer Select Professional S80
Digital Alcohol Breathalyzer Breath Tester Professional
ALCOHAWK Q3I-12000 Q3I-11000 PRO DIGITAL
Но да ти кажа - по-добре не се качвай колкото и малко да си пил. Ако недай си боже стане птп - теб ще те изкарат виновен защото си пил, макар и малко.
на БГ пазара аз не съм виждал добри тестери. Тези, които ги има тук по 15-20лв - можеш да забравиш за тях - не стават. Има няколко модела, които можеш да си поръчаш от интернета, но цените им са по 200 + лева.
Alcohawk PT500
Bactrack Breathalyzer Select Professional S80
Digital Alcohol Breathalyzer Breath Tester Professional
ALCOHAWK Q3I-12000 Q3I-11000 PRO DIGITAL
Но да ти кажа - по-добре не се качвай колкото и малко да си пил. Ако недай си боже стане птп - теб ще те изкарат виновен защото си пил, макар и малко.
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
Re: Съвет за дрегер
Значи пак да кажа,аз не опитвам ,НЕ е за мен,няма да проверявам себеси,дори не става въпрос за каране пил,за съвсем друго нещо ми трябва,а не за това колко съм пил и дали ще карам.

3 мнения
• Страница 1 от 1