помощ за изясняване на птп

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: помощ за изясняване на птп

Мнение от Е.Димитров » 30 Апр 2013, 13:08

Бе колата си е лична вещ (то аз служебната не я давам на никой,какво остава за личната),то некой твой приятел ще каже утре да пробва с женати едно кръгче,и като я забремени-к'во правим тогава :mhihi:

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 30 Апр 2013, 17:01

AngelG написа:Аз точно затова преценям на кой мога да дам кола и на кой не . Има и хора които дори и да искат нямат финансовата възможност да оправят евентуални щети , затова на "дай да я пробвам" , отговарям с :no:

Не всички който нямат "финансова" възможност да оправят щети са глупаци дето ще ти тотализират колата..
Давал съм много коли на хора който са пътували предимно извън страната и всичко е било 6... в тоя ред на мисли такива са ви приятелите.. ;)
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 30 Апр 2013, 19:27

Дали ще плати застрахователя зависи от автокаското което е направено на автомобила...
Да осъдиш виновника за щетите, мисля трудно, защото доброволно си предоставил автомобила си.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nikolay_pz » 04 Май 2013, 9:44

Вчера получих една скромна сума, която ще ми стигне да си оправя колата, всъщност тя вече е готова иска само едн стенд да се мине и един-два козмерични проблема който ще се оправят лесно. Като се замисля, доста късмет съм имал че от такъв удар щетите са толкова малко. Като цяло ситуацията беше такава- около 60км в час, вместо четвърта върна втора и даде гас, шпера заключи, пътя беше паваж, ляв-десен и фрас в една стена, в резултат на което каменната стена дълга 10 метра поне падна, а на колата изобщо не и личи да е бутнала нещо толкова сериозно. :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата