помощ за изясняване на птп
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: помощ за изясняване на птп
Бе колата си е лична вещ (то аз служебната не я давам на никой,какво остава за личната),то некой твой приятел ще каже утре да пробва с женати едно кръгче,и като я забремени-к'во правим тогава 

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
AngelG написа:Аз точно затова преценям на кой мога да дам кола и на кой не . Има и хора които дори и да искат нямат финансовата възможност да оправят евентуални щети , затова на "дай да я пробвам" , отговарям с
Не всички който нямат "финансова" възможност да оправят щети са глупаци дето ще ти тотализират колата..
Давал съм много коли на хора който са пътували предимно извън страната и всичко е било 6... в тоя ред на мисли такива са ви приятелите..

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Дали ще плати застрахователя зависи от автокаското което е направено на автомобила...
Да осъдиш виновника за щетите, мисля трудно, защото доброволно си предоставил автомобила си.
Да осъдиш виновника за щетите, мисля трудно, защото доброволно си предоставил автомобила си.
- nikolay_pz
- кандидат ентусиаст
-
Вчера получих една скромна сума, която ще ми стигне да си оправя колата, всъщност тя вече е готова иска само едн стенд да се мине и един-два козмерични проблема който ще се оправят лесно. Като се замисля, доста късмет съм имал че от такъв удар щетите са толкова малко. Като цяло ситуацията беше такава- около 60км в час, вместо четвърта върна втора и даде гас, шпера заключи, пътя беше паваж, ляв-десен и фрас в една стена, в резултат на което каменната стена дълга 10 метра поне падна, а на колата изобщо не и личи да е бутнала нещо толкова сериозно. 

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2