Квартира в Холандия?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Квартира в Холандия?

Мнение от AgeraR » 05 Май 2013, 17:12

Здравейте колеги, ще съм ви благодарен ако ми помогнете да намеря квартира в Амстердам/Холандия, мисля да я наема за 3 или 4 месеца, бюджета ми е около 1000 евро на месец. Какви са цените, трудно ли ще ми е да наема защото съм чужденец?

Аватар
Кара: е65 4.5 2002

Re: Квартира в Холандия?

Мнение от bmw730 » 05 Май 2013, 18:19

да доста трудно особенно като разберат,че си българен 1300 евро в крайните кварта ли най-добре ако имаш превоз да търсиш в околните селища

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 06 Май 2013, 13:22

ето ти един от нашите колеги,който е в холандия и може да ти даде добри съвети за живота там
андронов
memberlist.php?mode=viewprofile&u=9438

иначе не е в амстердам,но беше изровил всички сайтове за квартири и може да те насочи правилно
пиши му
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от AgeraR » 06 Май 2013, 14:59

bmw730 написа:да доста трудно особенно като разберат,че си българен 1300 евро в крайните кварта ли най-добре ако имаш превоз да търсиш в околните селища

И аз така си мислех, че като разберат че съм от България ще ми е трудно, но няма какво друго да се направи, дано ми провърви...
Благодаря, че даде своето мнение :yes:

B U L L I написа:ето ти един от нашите колеги,който е в холандия и може да ти даде добри съвети за живота там
андронов
memberlist.php?mode=viewprofile&u=9438

иначе не е в амстердам,но беше изровил всички сайтове за квартири и може да те насочи правилно
пиши му

Благодаря за инфото :yes:

Назад към Извън Темата