Квартира в Холандия?
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Квартира в Холандия?
Здравейте колеги, ще съм ви благодарен ако ми помогнете да намеря квартира в Амстердам/Холандия, мисля да я наема за 3 или 4 месеца, бюджета ми е около 1000 евро на месец. Какви са цените, трудно ли ще ми е да наема защото съм чужденец?
Re: Квартира в Холандия?
да доста трудно особенно като разберат,че си българен 1300 евро в крайните кварта ли най-добре ако имаш превоз да търсиш в околните селища
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
ето ти един от нашите колеги,който е в холандия и може да ти даде добри съвети за живота там
андронов
memberlist.php?mode=viewprofile&u=9438
иначе не е в амстердам,но беше изровил всички сайтове за квартири и може да те насочи правилно
пиши му
андронов
иначе не е в амстердам,но беше изровил всички сайтове за квартири и може да те насочи правилно
пиши му

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
bmw730 написа:да доста трудно особенно като разберат,че си българен 1300 евро в крайните кварта ли най-добре ако имаш превоз да търсиш в околните селища
И аз така си мислех, че като разберат че съм от България ще ми е трудно, но няма какво друго да се направи, дано ми провърви...
Благодаря, че даде своето мнение

B U L L I написа:ето ти един от нашите колеги,който е в холандия и може да ти даде добри съвети за живота там
андронов
пиши му
Благодаря за инфото

4 мнения
• Страница 1 от 1