Номер на двигател...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: каквото намери
Мечтае да кара: служебно BMW

Номер на двигател...

Мнение от kinazoberk » 10 Май 2013, 16:11

Здравейте колеги,
закупих си една Е 46 136 к. 2001г със договор за покупко продажба от BG собственик , но с транзитни номера до края на май, т.е колата е ходила едни път във кат .
На талона който е издаден от кат пише на мястото на " двигател номер " - без номер
Дали според вас ще има проблеми при регистрацията за BG номерата, и дали във кат ще го търсят този номер или ще ме отсфирят да си решавам по някакъв начин проблема

Благодаря Ви предварително за компетентни мнения
Последна промяна kinazoberk на 11 Май 2013, 17:19, променена общо 1 път
България е страна на мечтите...всички мечтаят да избягат от нея.

Мафиозо!
Аватар

Re: Номер да вдигател

Мнение от rado_rf » 10 Май 2013, 20:09

Не, няма да имаш проблеми, ама... човек, внимавай какво пишеш. Какво е това заглавие "номер на вдигател"???
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: F10 ///M5

Мнение от DriftoMania » 10 Май 2013, 20:23

Разменил е местата на В и Д, голяма работа. А по въпроса - аз регистрирах една с транзитни наскоро и тя беше без номер, но чичката в КАТ се чувстваше длъжен да го намери и впише..та не е гаранция :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328ci

Мнение от zigo » 10 Май 2013, 20:35

kinazoberk написа:Здравейте колеги,
закупих си една Е 46 136 к. 2001г със договор за покупко продажба от BG собственик , но с транзитни номера до края на май, т.е колата е ходила едни път във кат .
На талона който е издаден от кат пише на мястото на " двигател номер " - без номер
Дали според вас ще има проблеми при регистрацията за BG номерата, и дали във кат ще го търсят този номер или ще ме отсфирят да си решавам по някакъв начин проблема

Благодаря Ви предварително за компетентни мнения

За транзитни номера колата даже не трябва да ходи в кат, освен ако не напуска страната, и ако е от Италия там не ги интересува номера на двигатела понеже го водът резервна част,и съответно не го пише в талона. За транзитни номера ги интересува само рамата, и какъв цвят е. Давай смело :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e39tdsA "97
Мечтае да кара: c63amg

Re: Номер на двигател...

Мнение от ShibinG » 11 Май 2013, 20:35

щом са вадени транзитни номера трябва да се регистрира на името на собственика по тях(поне преди 2 години беше така). В жабарския талон много често пише без номер ,ако не са на кеф ще слязат ще намерят номера и ще те карат да ходиш в представител на марката за документ за сверка на мотор с рама (не питай от къде знам) дано го прескочиш тоя момент
6>4

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 11 Май 2013, 21:07

ShibinG написа:щом са вадени транзитни номера трябва да се регистрира на името на собственика по тях(поне преди 2 години беше така). В жабарския талон много често пише без номер ,ако не са на кеф ще слязат ще намерят номера и ще те карат да ходиш в представител на марката за документ за сверка на мотор с рама (не питай от къде знам) дано го прескочиш тоя момент

100% потвърдено и изпитано !
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 12 Май 2013, 20:40

ShibinG написа:щом са вадени транзитни номера трябва да се регистрира на името на собственика по тях

И аз минах по този път,така е.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: каквото намери
Мечтае да кара: служебно BMW

Мнение от kinazoberk » 13 Май 2013, 0:16

Какво трябва като документи за да мога да я прехвърля на мое име в моя град .

Адресната регистрация на собственика е Плевен по талона на транзитните номера, които не са изтекли, и които той е изкарал в родния си град преди да направим сделката по покупко продажбата.

Към момента имам :

Договор за покупко-продажба между мен и продавача който е физическо лица заверен пред нотариус, стига ли за пред кат или трябва и други документи ?
Има платена гражданска отговорност. .
Трябва ли собственика да е с мен в КАТ след като има вече договор пред нотариус.?
България е страна на мечтите...всички мечтаят да избягат от нея.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 13 Май 2013, 9:35

kinazoberk написа:Какво трябва като документи за да мога да я прехвърля на мое име в моя град .

Адресната регистрация на собственика е Плевен по талона на транзитните номера, които не са изтекли, и които той е изкарал в родния си град преди да направим сделката по покупко продажбата.

Към момента имам :

Договор за покупко-продажба между мен и продавача който е физическо лица заверен пред нотариус, стига ли за пред кат или трябва и други документи ?
Има платена гражданска отговорност. .
Трябва ли собственика да е с мен в КАТ след като има вече договор пред нотариус.?

Собственика които е изкарал транзитките трябва да я регистрира на негово име и тогава да ти я прехвърли на теб :!: :!:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e39tdsA "97
Мечтае да кара: c63amg

Мнение от ShibinG » 13 Май 2013, 13:14

или да ти направи пълномощно с което ти да я регистрираш на негово име в кат , след това с пълномощното и новите талони при нотариус продаваш я на себе си и пак в кат за нов талон на твое име
6>4

Назад към Извън Темата