изборите - и сега кво?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

изборите - и сега кво?

Мнение от alx » 13 Май 2013, 16:24

малко тъпо се получи и ми е мъчно.

и сега кво?

модераторите- темата ще се изкофти в един момент, но се надявам до тогава да се изкажат стойностни мнения преди да се удари катанеца и разгорещилите се - разпратени по ъглите. гледайте я и като стане време- действайте.

по темата- аз казах и преди изборите че ще гласувам за тези които мисля, че ще имат най-много гласове за да допринеса за абсолютно мнозинство. защото една коалиция е най-лошото което можеше да се случи. коалиция = бягство от индивидуална отговорност. аз съм аполитичен, но някои положения са ми ясни така че по горното "умозрение" гласувах за герб. ако мислех че комунистите или атака щяха да спечелят- щях да гласувам за тях.

все едно де.

резултатите са обявени.

и сега кво?
алекс
трабант 601с
разни други возила

Аватар
Кара: Фиат 126р
Мечтае да кара: Шкода Фабия

Re: изборите - и сега кво?

Мнение от zlatko_baretata » 13 Май 2013, 16:28

Ми нищо, ти нали си живееш в хАмерика, кво те боли?

П.С. Тия "българи", дет са с чуждо или двойно жителство, не би трябвало да имат право на глас, ама това е друга тема.
Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Re: изборите - и сега кво?

Мнение от LiTtLeRoCk » 13 Май 2013, 16:34

Всякакви политически насочени теми са забранение в този форум.Всички знаем как ще завърши тази тема, затова ще си спестим много.

Назад към Извън Темата