Мицубиши Галант - въпрос?
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- k-hristov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Compact M40B18 M-tech
Re: Мицубиши Галант - въпрос?
zenite написа:Sturm_blitz написа:... Мицубиши Галант и Вектра С, става въпр за коли около 2000г или малко сле това...
Ако може и аз да изкажа мнение. Нямам никаква представа от Мицубиши, но..
1. Няма такова нещо като Вектра С 2000г - за справка тук.
2. Не знам как са цените на е39, но аз не съм чувал за автомобил модел след 2000г. с кой знае колко евтина поддръжка.
3. Щом търсиш по-икономичен автомобил и лесно да се газифицира - най-добрия избор при Ц-класата е Z18XE или казано на български 1,8 125к.с.
4. Бягай далеч от 1,6 моторите. Ще брадясаш докато се накани автомобила да достигне 100км/ч, а и разхода в града няма да е по-нисък от този на 1,8 мотора. Напротив.
За повече инфо, на ЛС.
Викаш няма Вектра С, а само Ц

- zenite
- Потребител
-
- Кара: Y22DTR
- Мечтае да кара: BMW M550d xDrive Touring
ekcta3uto написа:1. Няма такова нещо като Вектра С 2000г - за справка тук.
Викаш няма Вектра С, а само Ц![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Колега, ти сериозно ли не си разбрал какво искам да кажа, или просто...
С това мое изказване: "Няма такова нещо като Вектра С 2000г" не казвам, че няма С, а само Ц, а че няма С/Ц произведена 2000 година. Производството започва 2002г. Същата година се застъпват двата модела В и С. Това е

И за да не съм

- Sturm_blitz
- Потребител
-
- Мечтае да кара: Königstiger/Panzerkampfwagen Tiger Ausf. B
zenite написа:ekcta3uto написа:1. Няма такова нещо като Вектра С 2000г - за справка тук.
Викаш няма Вектра С, а само Ц![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Колега, ти сериозно ли не си разбрал какво искам да кажа, или просто...
С това мое изказване: "Няма такова нещо като Вектра С 2000г" не казвам, че няма С, а само Ц, а че няма С/Ц произведена 2000 година. Производството започва 2002г. Същата година се застъпват двата модела В и С. Това е
И за да не съмбих казал на колегата Sturm_blitz никога не вярвай на продавача. На такова нещо като доказване на километрите на автомобил "нов внос" със сервизна книжка никога не трябва да вярваш. Проблема при Опел (не знам как е при БМВ) е че не можеш с VINа на автомобила да отидеш в официалния представител на Опел и да провериш историята на колата. Можеш да провериш историята му САМО ако е закупен от България (аз точно поради тази причина не си купих автомобил внасян от някъде). Познавам хора работещи в представителства на Опел и те са ми казвали, че не се поддържа международна база данни за тези автомобили. Ако си харесаш автомобил задължително го закарай при специалист за да можа да се провери за прикрити следи от ПТПта и да се закачи за диагностика за записани грешки.
Колега, не съм ги проверявал точно коя година са пуснати от завода. Написах горните години чисто ориентировъчно и да имам предвид Vectra C. И между другото не се и надявам частите да са ми като на Vectra A,защото имам и такава и единственото хубаво нещо там, е че чарколяците й са жълти стотинки, но все пак търся нещо относително по-евтино от БМВто.
А що се отнася до това,че Галанта би бил евентуално по-спънат от е39,първо не търся кой знае каква динамика и второ- моята е39 еот първите,преди фейслифта и е 2литров бензин,така че и тя не си е баш бегачка...
"Би било по-лесно дяволът да отиде в църква и да се прекръсти,от колкото тези хора да разберат идеите ми"

Ако ще си взимаш вектра се ориентирай към мотора Z18XE.
Карам вектра "B" с такъв мотор и съм доволен.
С ГИ съм и нямам никакви забележки набира прилично, единствения недостатък на екотеците е че си горят масло за 8000+ км съм долял към 300-400 грама масло.
Карам вектра "B" с такъв мотор и съм доволен.
С ГИ съм и нямам никакви забележки набира прилично, единствения недостатък на екотеците е че си горят масло за 8000+ км съм долял към 300-400 грама масло.
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2