Автошкола Експрес В
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
Автошкола Експрес В
Здравейте колеги, някой минавал ли е през Експрес В? Днес видях, че в един от сайтовете за намаления има ваучер за тази школа и се чудя дали да не изкарам курса при тях. Проблемът е че на някои места в нета видях доста негативни мнения за тях 
Пише че си имали вътрешни изпити, на които трябва да се явиш срещу "скромна" сума и обикновено късали и т.н.
Някой карал ли е там?
П.П. Става въпрос за категория А!

Пише че си имали вътрешни изпити, на които трябва да се явиш срещу "скромна" сума и обикновено късали и т.н.
Някой карал ли е там?
П.П. Става въпрос за категория А!
- sapio
- младши ентусиаст
-
- Кара: бензинояд
Re: Автошкола Експрес В
Колега не знам за тази фирма конкретно, но за А категория не съм видял да ги препоръчват. Аз от есента се каня да почвам същия курс и съм изчел доста отзиви до сега. Ако имаш Б категория няма да имаш вътрешни изпити, които са за листовки, а само полигон и градско с мотора. Ако имат допълнително тяхно изискване или тренировките на полигона ги броят за вътрешен изпит - може. Ако мислиш сега да се учиш (както съм аз) търси къде предлагат добра услуга, а не най-тънко да минеш. Ако ти трябва само документ, не би трябвало да те притеснява, че ще те скъсат на изпита, камо ли на нещо вътрешно.
За курсовете с ваучер съм чел, че плащаш уж всичко, а после се почва "Дай 50 лева за вътрешен, за контролен, за държавен, за документи и т.н." Като теглиш чертата и си платил, колкото навсякъде без ваучер. Тъй като в последните години това явно е практика, като тръгнеш да питаш за цена, питай за окончателна, че маркетинговите трикове вървят безотказно.
За курсовете с ваучер съм чел, че плащаш уж всичко, а после се почва "Дай 50 лева за вътрешен, за контролен, за държавен, за документи и т.н." Като теглиш чертата и си платил, колкото навсякъде без ваучер. Тъй като в последните години това явно е практика, като тръгнеш да питаш за цена, питай за окончателна, че маркетинговите трикове вървят безотказно.
- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
Re: Автошкола Експрес В
sapio написа:За курсовете с ваучер съм чел, че плащаш уж всичко, а после се почва "Дай 50 лева за вътрешен, за контролен, за държавен, за документи и т.н." Като теглиш чертата и си платил, колкото навсякъде без ваучер. Тъй като в последните години това явно е практика, като тръгнеш да питаш за цена, питай за окончателна, че маркетинговите трикове вървят безотказно.
Точно това ме притеснява и мен...Май ще отида до офисът им, за да ги разпитам подробно как точно стоят нещата...
Иначе аз на мотор не съм се качвал никога и започвам от нулата

Имаше един лаф - Книжка кола/мотор не кара

3 мнения
• Страница 1 от 1