За насилието по пътищата
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- zlatko_baretata
-
-
- Кара: Фиат 126р
- Мечтае да кара: Шкода Фабия
Re: За насилието по пътищата
Kroki написа:zlatko_baretata написа:Според мен не трябва да се прощава за нищо - и при най-малкото прегрешение трябва да се прави мазало (изключение само за жените трябва да се прави), иначе си трябва яко екшън, тръби, кози краци, бухалки, ютии, абе кой каквото има - да излиза и да става каквото ще става... писна ми от метросексуални душици, които засичат нагло без мигач, (а аз трябва да скоча на спирачката за части от секундата и да се препотя 5 пъти за Е30-ката) и после да си мислят, че ще им се размине с едно "извинявай"... за такива - никаква мислост докато не тръгне кръв, слуз и фекалии от тях... като не могат да карат човешки и според някакви нормално-възприети правила, не им е мястото на пътя...
А иначе беше спокоен човек :-Д
Не и когато съм в Е30-ка и някой се опитава да ми я удари

ами те хората са го казали - боят изгражда, той не да разгражда
По принцип на теория правилният начин е никога и по никакъв повод да не се стига до спречквания между шофьорите, ама практиката показва друго.. Десетки пъти ми се е случвало да искам да сляза да се разправям, ако ще и да се бием и единствената мисъл, която ме успокоява е, че имам доста какво да губя - имам си някакви цели, амбиции, гледам да се развивам и т.н. Вероятно човекът отсреща, дето налита, няма какво да губи и не му пука особено много.. Обаче от друга страна е меко казано отвратително някой да те псува и ти да седиш безмълвно, по тоя начин оня си изкарва агресията, а ти седиш и ти се скапва деня и то заради нещо, за което не си виновен. В последно време се нагледах на доста ненужна агресия по пътищата и действително ефективинят вариант е с тоягата по главата - като те псува, ще си събира и зъбите после по земята.. Обаче след това съдилища, разправии...

По принцип на теория правилният начин е никога и по никакъв повод да не се стига до спречквания между шофьорите, ама практиката показва друго.. Десетки пъти ми се е случвало да искам да сляза да се разправям, ако ще и да се бием и единствената мисъл, която ме успокоява е, че имам доста какво да губя - имам си някакви цели, амбиции, гледам да се развивам и т.н. Вероятно човекът отсреща, дето налита, няма какво да губи и не му пука особено много.. Обаче от друга страна е меко казано отвратително някой да те псува и ти да седиш безмълвно, по тоя начин оня си изкарва агресията, а ти седиш и ти се скапва деня и то заради нещо, за което не си виновен. В последно време се нагледах на доста ненужна агресия по пътищата и действително ефективинят вариант е с тоягата по главата - като те псува, ще си събира и зъбите после по земята.. Обаче след това съдилища, разправии...

- alexanderkirow
- кандидат ентусиаст
-
zlatko_baretata написа:Според мен не трябва да се прощава за нищо - и при най-малкото прегрешение трябва да се прави мазало (изключение само за жените трябва да се прави), иначе си трябва яко екшън, тръби, кози краци, бухалки, ютии, абе кой каквото има - да излиза и да става каквото ще става... писна ми от метросексуални душици, които засичат нагло без мигач, (а аз трябва да скоча на спирачката за части от секундата и да се препотя 5 пъти за Е30-ката) и после да си мислят, че ще им се размине с едно "извинявай"... за такива - никаква мислост докато не тръгне кръв, слуз и фекалии от тях... като не могат да карат човешки и според някакви нормално-възприети правила, не им е мястото на пътя...
На всеки човек се е случвало да засече някой ,даже съм на 100% сигурен ,че и ти си правил тази грешка ама явно хората отсреща са имали малко повече акъл в главата и затова не ти е тръгнало " кръв ,слуз и фекалии". Като почнете така да се втелявате за "прекрасните" Ви коли ,нека той да те блъсне да те направи инвалид за цял живот пък най-малкото за което ще си мислиш е глупавата кола !!!
- zlatko_baretata
-
-
Ако не съм с Любето (както всъщност е като карам една от Е30-ките), задължително съм с кози крак и 1.2 м. тръба неръждавейка... рядко нося ютия в себе си, че там верно ще стане дебело... ама ако некой само драсне Е30-ката, така ще му драсна тиквата, че ще му остане спомен до гроб... последния не можа да дочака КАТ, а си го оставих да лежи зад колата, щото другия дето излезе с него избяга...
Хич даже не си мислете, че някой път няма да изядете дървото, а просто гледайте в огледалата за обратно виждане, не се врете наляво и надясно (щото така мрат и мотористи заради вас, както и негледане на огледалата), с мисълта че някой ще ви пусне (щото и да иска, може просто да няма време да реагира) и давайте МИГАЧИ... така ще си спестите 99.99% от евентуален кютек...
Горното не се отнася за жени, те така и никога няма да се научат, а и ако някой им посегне, то това не е мъж, а някакъв комплексар, който като го псуват мъже, си стои в колата...

Хич даже не си мислете, че някой път няма да изядете дървото, а просто гледайте в огледалата за обратно виждане, не се врете наляво и надясно (щото така мрат и мотористи заради вас, както и негледане на огледалата), с мисълта че някой ще ви пусне (щото и да иска, може просто да няма време да реагира) и давайте МИГАЧИ... така ще си спестите 99.99% от евентуален кютек...
Горното не се отнася за жени, те така и никога няма да се научат, а и ако някой им посегне, то това не е мъж, а някакъв комплексар, който като го псуват мъже, си стои в колата...

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
zlatko_baretata написа:Горното не се отнася за жени, те така и никога няма да се научат, а и ако някой им посегне, то това не е мъж, а някакъв комплексар, който като го псуват мъже, си стои в колата...

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- alexanderkirow
- кандидат ентусиаст
-
zlatko_baretata написа:Ако не съм с Любето (както всъщност е като карам една от Е30-ките), задължително съм с кози крак и 1.2 м. тръба неръждавейка... рядко нося ютия в себе си, че там верно ще стане дебело... ама ако некой само драсне Е30-ката, така ще му драсна тиквата, че ще му остане спомен до гроб... последния не можа да дочака КАТ, а си го оставих да лежи зад колата, щото другия дето излезе с него избяга...![]()
Наистина сте големи мъже като сте стръби, ютии и там още какви ли не работи за да се докажете "колко сте силни",това е голяма постъпка честно че си пребил някой .... човек за пример , баща за пример....... а от къде знаеш този който се е опитал да се престрои за къде е бързал и какво му е на главата........ , ама не чакай аз да го настигна да го пребия с тръбата пък той нека си бърза примерно за болницата че жена му ражда.... ето точно заради такова мислене сме на такъв хал..... и после плюем този и онзи.
- zlatko_baretata
-
-
По тая логика, аз като бързам, щото ми се сере, та две не видя, да почна да засичам хората и да им блъскам колите? Ако видя, че жена му ще ражда, няма да му направя нищо, ама що си мислиш, че в множеството си, случаите са такива? Повечето от тъпотиите с вренето наляво и надясно, идва от изнервени офис-служителчета със служебни малолитражки, които се изживяват като Фитипалди, но с ясното съзнание, че колата е служебна, застрахована и няма да се разправят те със застрахователи и ремонти
Другия масов случай е на мамини шмъркачи, дето си мислят, че всичко им е позволено и няма как да ядат шамарите...
Нормалните хора си спазват горе-долу правилата и не правят чак такива резки движения, които да водят до нелепи катастрофи с Ве-Макс 50-60 км/ч.
Такава "толерантност" към нагло поведение в сгъстена градска среда, като мушене наляво надясно без мигач и нагло отнемане на предимство, ни е докарала на тоя хал и според мен не трябва да бъде толерирана.

Другия масов случай е на мамини шмъркачи, дето си мислят, че всичко им е позволено и няма как да ядат шамарите...
Нормалните хора си спазват горе-долу правилата и не правят чак такива резки движения, които да водят до нелепи катастрофи с Ве-Макс 50-60 км/ч.
Такава "толерантност" към нагло поведение в сгъстена градска среда, като мушене наляво надясно без мигач и нагло отнемане на предимство, ни е докарала на тоя хал и според мен не трябва да бъде толерирана.

То пък темата се обърна на абсолютната глупост. Някой от форумните бабаити, нека сподели удрял ли е досега човек с бухалката, брадвата и каквото там още си носят. Защото точно един път ако удариш някой с някои от тези неща повече няма да стане. Не знам как ги мислите тия работи. Но дори и да ми беше почупил колата, със сигурност щеше да яде бой, но не ми е толкова акъла да убия човек заради това че псувал.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Балкански нрави
Аз не свиря ако ме засекат. Тегля му една майна и забравям за случая. А ако аз засека някой отварям джама и се извинявам. Обикновено върши работа и се разделяме поживо-поздраво и с усмивка.
Относно форумните бабаити повечето от тях като ги види човек на живо става ясно кое какво е.

Аз не свиря ако ме засекат. Тегля му една майна и забравям за случая. А ако аз засека някой отварям джама и се извинявам. Обикновено върши работа и се разделяме поживо-поздраво и с усмивка.
Относно форумните бабаити повечето от тях като ги види човек на живо става ясно кое какво е.

- zlatko_baretata
-
-
Аз, да. И кво?
По-достойното е да си седиш в колата и да те псуват, като в същото време не си виновен, да си преглътнеш, да се прибереш при женицата вкъщи и да й обясниш колко много я обичаш, щото днес си си мислил за нея, докато те псуват и си си траел, за да не те приберат куките?
Робско племе сме си. Ботев и Левски умряха за стадо овце.
И така ще е докато си стоим в колите и търпим да ни псуват, даже и когато нямаме вина за нищо. Щом за това си търпим, какво остава да тръгнем да си оправяме окаяната държавица. За нея ДВОЙНО си търпим.
По-достойното е да си седиш в колата и да те псуват, като в същото време не си виновен, да си преглътнеш, да се прибереш при женицата вкъщи и да й обясниш колко много я обичаш, щото днес си си мислил за нея, докато те псуват и си си траел, за да не те приберат куките?

Робско племе сме си. Ботев и Левски умряха за стадо овце.
И така ще е докато си стоим в колите и търпим да ни псуват, даже и когато нямаме вина за нищо. Щом за това си търпим, какво остава да тръгнем да си оправяме окаяната държавица. За нея ДВОЙНО си търпим.

Значи това със свиренето беше наложително, въпреки че не му направи особено впечатление. Надявах се че ще вземе да настъпи газта да се разкара докато аз пробивах пода със спирачката. Но в крайна сметка спях буквално на една боя от него.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
zlatko_baretata написа:щото така мрат и мотористи заради вас, както и негледане на огледалата
моооля те

като видя - ПАЗИ МОТОРИСТА
и всеки път си мисля що аз да ги пазя като те сами не се пазят

пп винаги правя път и гледам ама горното е факт - голяма част са си виновни сами
ако не карат по линиите и тн гяволъци може и да им се получи по-безопасно ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2