Някой да има път към Пловдив
Модератор: Общи модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Някой да има път към Пловдив
Здравейте !
Преди имаше една тема, кой къде ще ходи и ако има място да вземе някой или нещо, ама нещо ударих греда и не я намирам. Та ще пиша тук, пък ако се намери темата, тази я изтрийте.
Някой има ли път към Пловдив утре сутринта ? Искам да пратя по него една пратка, която не смея да пусна по Еконт, щото ми е ясно как ще се отнесат с нея. Предпочитам да е човек, който знам, че ще я пази.
Моля, ако има някой, който ще ходи утре към Пловдив, нека ми пише или звънне на номер: 0886 606 035 !
Поздрави, Велизар

Преди имаше една тема, кой къде ще ходи и ако има място да вземе някой или нещо, ама нещо ударих греда и не я намирам. Та ще пиша тук, пък ако се намери темата, тази я изтрийте.
Някой има ли път към Пловдив утре сутринта ? Искам да пратя по него една пратка, която не смея да пусна по Еконт, щото ми е ясно как ще се отнесат с нея. Предпочитам да е човек, който знам, че ще я пази.
Моля, ако има някой, който ще ходи утре към Пловдив, нека ми пише или звънне на номер: 0886 606 035 !
Поздрави, Велизар

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- kinetism
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е91 320d, e46 325i
- Мечтае да кара: M3 E92
Re: Някой да има път към Пловдив
Има група за пътуващи между Пловдив и София във фейсбук, там е по-вероятно да намериш http://www.facebook.com/groups/347973931909973/
Аз я ползвам и тук там карам някви хора. Има редово да си пътуват.
Ако не ти е спешно, аз мисля неделя сутрин да си пътувам за Пловдив, че да ходя на King of Europe, така че може да драснеш едно ЛС да се разберем.
Аз я ползвам и тук там карам някви хора. Има редово да си пътуват.
Ако не ти е спешно, аз мисля неделя сутрин да си пътувам за Пловдив, че да ходя на King of Europe, така че може да драснеш едно ЛС да се разберем.
2 мнения
• Страница 1 от 1