Как презентирате пред децата си марката BMW?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

zxsport
Аватар

Как презентирате пред децата си марката BMW?

Мнение от zxsport » 13 Юни 2013, 1:43

Темата е ясна - какво правите за да възпитате БМВ културата (любовта към марката) у децата си :)
Аз ще се разпиша след малко ...

ентусиаст
Аватар
Кара: внимателно
Мечтае да кара: самолет

Re: Как презентирате пред децата си марката BMW?

Мнение от u`F`o » 13 Юни 2013, 2:13

Глупав въпрос. Децата винаги ще харесват това, което правят родителите им. Поне до една определена възраст.
Честно казано, не виждам защо трябва да предаваш сектата на децата си. Искаш те да имат собствен живот или да имат твоя? Нека сами избират и нека сами преценяват.
Аз за цирка научих сестра ми още на 2 години да повтаря след мен БМВ, като я питам какво карам. Тя повтаряше Бем-Бем :mhihi: И толкова, не различава БМВ-то като усещане, от другите коли. За нея това са просто коли и се вози. И най-смотаната кола да имате, детето винаги ще си я обича и ще я свързва с готините пътувания до роднини, почивките и т.н.
Сега повечето сигурно няма да ме разберете или ще тръгнете да ме оборвате. Честно казано не ми дреме какво мислите, възпитавайте си децата както си решите, но zxsport - колега, помисли все пак за личния избор и дали трябва да им се набиват такива изкривени идеали в главата.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от twin spark » 13 Юни 2013, 7:04

zxsport написа:Темата е ясна - какво правите за да възпитате БМВ културата (любовта към марката) у децата си :)
Аз ще се разпиша след малко ...

трябва да съм пълен социопат, за да го правя. Сериозно те съветвам да си преосмислиш идеалите
Последна промяна twin spark на 13 Юни 2013, 9:58, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: E30

Мнение от Beamerdriver » 13 Юни 2013, 7:29

Cтига мy даваxте акъл на човека, до първия спри алкохола,по твоята логика ако изберат да станат наркомани трябва ли да се радваме че сами са избрали ,до twin spark бъди си социопат в някои алфа ромео форум :winky: .Aз примерно ще ги водя на BMW събори,сбирки и мероприятия.
Поздрави
39470

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от twin spark » 13 Юни 2013, 8:26

Beamerdriver написа:Cтига мy даваxте акъл на човека, до първия спри алкохола,по твоята логика ако изберат да станат наркомани трябва ли да се радваме че сами са избрали ,до twin spark бъди си социопат в някои алфа ромео форум :winky: .Aз примерно ще ги водя на BMW събори,сбирки и мероприятия.
Поздрави

ти имаш ли деца това първо и второ да дойдеш 9 години след мен в този форум и да ми даваш акъл за този или друг форум е пример за социопат
Последна промяна twin spark на 13 Юни 2013, 9:58, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: E30

Мнение от Beamerdriver » 13 Юни 2013, 9:01

Нямам ,но някой ден ще имам ,пример съм за човек който има интелект,възпитание и култура,кой кога е дошъл в случая не е от голямо значение
а от кога носи искрата в сърцето и дали въобще я носи :winky: от малък съм с бензин в кръвта и съм почитател на най добрата 3A MEH марка BMW.
Поздрави
39470

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от twin spark » 13 Юни 2013, 9:18

Beamerdriver написа:Нямам ,но някой ден ще имам ,пример съм за човек който има интелект,възпитание и култура,кой кога е дошъл в случая не е от голямо значение
а от кога носи искрата в сърцето и дали въобще я носи :winky: от малък съм с бензин в кръвта и съм почитател на най добрата 3A MEH марка BMW.
Поздрави

След като си пример за интелект прочете ли, че пише: " Как презентирате пред децата си ..." . Мога да почна да обяснявам на някой без интелект какво иска да попита автора.
Темата е за тези, които вече имат деца

Legendary
Аватар
Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX

Мнение от MadChicken » 13 Юни 2013, 9:24

По BMW събори, сбирки и мероприятия е събрана "есенцията" на живота, "елита" на обществото. Как да не си закараш децата да се "научат" ... и що за човек трябва да си да ги лишиш от това! :mhihi:
Only dead fish follow the stream...

ентусиаст
Аватар
Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
Мечтае да кара: ///M

Мнение от mitrax » 13 Юни 2013, 10:03

u`F`o написа:...

споделям твоето мнение . Опитвам се по никакъв начин да не го правя сектант , купихме втора кола да си кара жената - AUDI , и гледам да не предизвиквам интереса на сина към определена кола.
е .. като му купихме количка с ел задвижвяане беше такава , но бяла: п.с. моя малък е на няма и 3 в момента
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 52Oi

Мнение от Николай К » 13 Юни 2013, 10:54

IMG_3168.JPG

Това сме аз и малкия на БМВ сбирка, беше голяма олелия като му казах че няма да дойде с мен... и си го постигна.
Беше с такава :mrgreen: физиономия... :mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Поздрави!
Николай Кадийски

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 15 Юни 2013, 16:32

Споровете си ги решавайте на лични съобщения, не е нужно да стават достояние на целия форум. Следващите коментари да са само по темата!
Изображение

zxsport
Аватар

Мнение от zxsport » 17 Юни 2013, 2:55

Нека погледнем какво съм написал - "как презентирате пред децата си марката БМВ?" т.е. БМВ Ви е любима марка (надявам се) и как Вие я представяте/презентирате пред децата си? Всеки човек има различен подход - един налага авторитарно мнение, друг под формата на игра/закачка периодично набляга на марката, трети просто споделя за съществуването на бранда производител и гледа отстрани реакциите на детето спрямо марката!
Това ми беше интересно, как ги запознавате с БМВ, а не как ги облъчвате докато са малки!
Никога (АБСОЛЮТНО НИКОГА) не съм му ограничавал избора на каквото и да било, камоли да го надъхвам чрез играчки! Сектантски истории не са ми присъщи, тъй като съм гледам да съм реалист по отношение на качествата на автомобила без значение от кой производител е той! Фен съм на определени модели, които съм имал и имам (Бенц, БМВ, Джип, АР147 и т.н)
Никой на никого не набива нищо в главата, синът ми има колички както с марка Мерцедес (формула с дистанционно; ЦЛК блек сериес), така и БМВ (645 ци и др.), така и Лада Нивата на руската "Милиция" и пожарната на бат"ББ.
Както казах при публикуването на темата, ще отговоря малко по-късно, т.е. сега - сред колите имам и БМВ (надявам се да не Ви разочаровам от този факт) и като си возя семейството (и детето в т.ч.) в него те се чувстват комфортно - то (БМВ-то ми) ВИНАГИ е добре поддържано (както вс. други мои коли) изправно и чисто (ако щеш и приятно ароматизирано на Амби Пюр-анти табак, въпреки, че не се пуши), карам спокойно и внимателно, винаги се стремя поддържам адекватна температура и куп други дреболии, които Аз като БМВ маняк изисквам от автомобила си и те не остават незабелязани от семейството ми! При излизане (всички заедно) се товарим основно в БМВ-то и стигаме ВИНАГИ там за където сме тръгнали!Гледам приятните емоции на детето ми да са свързани по някакъв начин (макар и на сравнително елементарно ниво) с любимата марка БМВ - харесва му звука на колата, ускорението ... даже като карам бавно ме дърпа с ръчица да ускоря - явно му харесва ... докато в Бенца си стои в седалката и си чака кротичко докато пристигнем :)
Та идеята е аз да му предоставя колкото мога алтернативи, той да си избере коя иска.

Назад към Извън Темата