"Браво" на колегата...
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- don't be
- младши ентусиаст
-
- Кара: 466,5 см3 на цилиндър
- Мечтае да кара: Нормално
Re: "Браво" на колегата...
При последното си ходене във Варна същото е36 се правеше на голям шофер по центара и стряскаше харата , веднага иразбрах защо мнението на повечето хора с бмв е такова , като сложат всички бмв-та под един знаменател кой го направи БМВ , много жалко ...
За милиони-няма закони.
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
((:BuKcu:)) написа:Не случайно има една приказва "Враца, където гарга не каца", в този ред на мисли.....и кучета не трябва да има (надявам се да хванете логиката, за да не използвам обидни думи).
За да сме коректни към колегите от Враца, това е Берковица, като гледам

- simeon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 535dA LCI
_galio_ написа:simeon написа:а, ако това куче (или онова влаченото от предишната тема) е нахапало, отхапало част от тялото - ухо, ръка, карак... - на детето ти на 1,2,3,4,5... или колкото и да са години?
А като нищо може и да го убие, (както убиха възрастния професор преди около година
или да го е изплашило до такава степен, че да си глътне езика или да заеква за цял живот?
Или баба ти, майка ти, или някой друг близък, познат...
Ще го оставиш ли да направи същата или подобна поразия на друг човек, макар да не ти е близък?
можеш да го ликвидираш на място или да задействаш правилните институтиции, за да бъде ликвидирано едно опасно животно.
необходимостта да "накажеш" животно, да издевателстваш или просто да се гавриш, е общественоопасна. само че малко хора си дават сметка.
ами ако кучето си е лежало (както пише горе) и нашият бе-ем-вист просто го е прегазил (както пише)?
значи или не гледа къде кара (може да удари човек) или кара неадекватно - "дрифти", превишава скорост (може да удари човек) и очевидно е опасен И за хора.
това мина ли ти през акъла, преди да пишеш инфантилни коментари?
[/quote]
Не защитавам насилието над животни, но ако мога да предотвратя следващ инцидент, то ще се постарая да го направя, макар да си рискувам бронята или фара.
[/quote]
Колега, явно си се инфантилизирал, но не ме намесвай мен в твоите инфантилни фантазии. Когато станеш на двайсе и... години, пак си помисли кое е по-важно кучето или човека и ако не те е срам, погледни какво си написал преди 10 години (сиреч днес) и пак ми отговори.
пак казвам, че съм против насилието над животни, но когато се налага да избирам между животно и човек няма как да има колебание или компромис.
поздрави...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Аз не мога да разбера ние някакви богоизбрани ли сме, висша раса или кво???
Кучето ако нападнело дете айде да го влачим по земята и да го газим с колата. Това е животно. Съответно притежава тези инстинкти. Стават неприятни случки ама дай да ги бесим и колим заради това. Утре акула като изяде човек айде да избием всички. Или змия като ухапе някой да ги издирим и избием..
Грозно е ако човек е възпитал животното в агресия целенасочено. Самото куче е животно от което може да се очаква да прояви инстинкт в един даден момент и за това не можем да ги съдим.
Изнасилвача на деца го храним и поим 5-10 години на наши разноски, а кучето го убиваме? Единия знае и съзнава какво върши, а другия не. Помислете малко.
Кучето ако нападнело дете айде да го влачим по земята и да го газим с колата. Това е животно. Съответно притежава тези инстинкти. Стават неприятни случки ама дай да ги бесим и колим заради това. Утре акула като изяде човек айде да избием всички. Или змия като ухапе някой да ги издирим и избием..
Грозно е ако човек е възпитал животното в агресия целенасочено. Самото куче е животно от което може да се очаква да прояви инстинкт в един даден момент и за това не можем да ги съдим.
Изнасилвача на деца го храним и поим 5-10 години на наши разноски, а кучето го убиваме? Единия знае и съзнава какво върши, а другия не. Помислете малко.
- simeon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 535dA LCI
bum_bum написа:Аз не мога да разбера ние някакви богоизбрани ли сме, висша раса или кво???
Кучето ако нападнело дете айде да го влачим по земята и да го газим с колата.
не трябва да го влачим с колата, но със сигурност трябва да бъде убито по един или друг начин, било то и евтанизиране, за да няма възможност да направи други поразии - щом веднъж е посегнало на човек, ще го направи пак, независимо дали е обучавано така или нещо друго е породило агресията му.
- sivkotarak
- кандидат ентусиаст
-
Хора, побъркали сте се... едните говорят на животното все едно ще разбере какво му се говори, другите заплашват с бан хората които изкажат менение във ФОРУМ, трети показват непукизъм и надменност, четвърти тихо се кефят че е умряло "псето"... Айде сега да разкажа и аз една история. Защото още малко ми трябва и втори пакет салфетки ще отворя. Мой познат, с цел да избегне сблъсък с уличното куче което е пресичало пътя му, си забива аудито в бетонен стълб, намиращ се непосредствено до автобусна спирка. За щастие нито майката с бебето в количката, нито бащите, бабите и останалите там хора на спирката не са наранени, той е карал с 55км/ч. Проблема за мен е друг. Не можете да лаете малоумно против расата си и да развъждате, храните и отглеждате кучета на улиците. Това са животни. Някои мирни, някои не. Някои носят болести, някои не. Аз не искам да видя детето си с кучешко лайно в устата, взето от пясъчника, не искам да видя сгазени кучета по улиците от шофьори, било то на БМВ или не, които нямат обстоятелствата, нямат уменията, нямат късмета да жертват ламарината и да спасят живот като моя познат. Има си начини да се направи компромис и животните да са в приюти като този в който ходя да развеждам и да се грижа за кучетата, извън населени места, с имунизации и в пълна безопасност и симбиоза с околната среда. А тия снимки ги свалете и помислете добре какви теми пускате, как говорите и какви глупости вършите. Надявам се да няма обидени, но просто са фрустриращи такива теми, съжалявам ако има засегнати. Да сте живи и здрави всички!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
Ако съм прочел само тая тема ще си кажа " Гледай какви добри хора...", само че повечето сте лицемери, тия домашни любимци нямат място на улицата.
- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re:
sivkotarak написа:Аз не искам да видя детето си с кучешко лайно в устата, взето от пясъчника
Или се научаваме да живеем в синхрон с природата или природата ни ебава майката. Дали за 100, 1000 или 10 000 години.. въпрос на време просто. Днес е кучето, утре им еби майката на пчелите, щото ако засадя ГМО ще ми е по-голям добива, в други ден е друго и така.
Ако погледнеш в правилната подока ще видиш, че детето ти ежедневно слага в устата си много повече лайна продукт на знайни и незнайни учЕни решили, че са разгадали тайните на природата и изнамерили начин да цакат еволюцията.
Аз не развъждам и не храня улични кучета. Единственото, което искам да кажа е че и те както всяко друго живо същество имат право да живеят и нито аз, нито някой друг е този който има право да реши дали да живеят или да умрат.
- fancooler
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320Ci '01
Много сбъркано племе сме ние... Тая тема нямаше да я има (и хилядите подобни) ако бяхме по-човечни. Ама не сме! Да приемем, че "колегата" не е сгазил нарочно кучето. Какво му пречеше да го качи в колата и да го закара на ветеринар, а?! Или е поредният с БМВ и левче в джоба като оправданието ще е, че няма пари за лечение. Какво ли се възмущавам 

- sivkotarak
- кандидат ентусиаст
-
Виждам кой какво е прочел и се чудя ИМАШЕ ЛИ СМИСЪЛ... Нека всеки вземе решение с какво да храни детето си, колега. Поздрави
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Re:
Газят се деца на пешеходни пътеки и не коментирате толкова колкото някаква история с много неизвестни за някакво куче...
Едно куче ако хапе хора заслужава да умре без значение моето или на който и да било!

Едно куче ако хапе хора заслужава да умре без значение моето или на който и да било!

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Каквото трябваше да се каже, се каза. От тук нататък темата няма да доведе до нищо добро. Всеки може да прецени сам за себе си, кое е правилно и кое не.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2