NFS Hot Pursuit 2

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 19 Авг 2003, 8:43

Един написа:Turturelo, както казват братята американци: How much?

Нещо около 20тина долара, точната сума я има в сайт-а 12 паунда. Интересното е, че е много трудна за заобикаляне защитата и май до момента няма нищо пуснато за премахването и ... :roll:

мутра
Аватар

Мнение от Gorby » 19 Авг 2003, 21:25

Download-нах, Start-нах, :shock: :shock: :shock: ебаси изкефих се. Много ми харесва, само искам да попитам (Turturelo в частност) как мога да получа цялата версия, задължително ли е плащането, че някак не ми се орезиляват virgin CC-та за някакви си 20$. И още.... абе защо по дяволите когато колата се поднесе в завоя и тъпото човече вътре само връща на другата страна :!: :?: :?: Рових се из опциите но или не съм се ровил както трябва или де да знам какво но не можах да намеря от каде да го изключа.

Някой играл ли я е с волан и педали :?: Като я гледам че има и съединител играта мисля че ще се получи доста забавно с воланчето.
Още веднъж благодаря за добрата игрица, много ми хареса пичове. Препоръчвам я на всеки фен 8)
Изображение
Изображение
Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 19 Авг 2003, 22:01

Точно писах на Един по въпроса, така, че ще копирам информацията от личното съобщение:
Принципно играта няма начин за кракване, начина, по който се отключва е следния. Регистрираш се в сайт-а им, при положение, че платиш играта получаваш 3 генерирани ключа, след това в играта пишеш username-а и паролата, с които си регистриран в сайт-а и отдолу ключа, който ти дават. След това играта иска връзка, сверява данните със сайт-а и тогава ти отключва играта. Аз използвах първия си key, когато я платих. След оня смотания worm, който вилня на скоро (msblast.exe), преинсталирах, защото не знаех за него и ми трябваше 2рия сериен номер, защото въпреки, че играта не е инсталационна явно има някаква връзка с windows-а и сега съм с един key останал. Немога да дам този номер, който използвам, защото няма как да се отключи играта отново с него, ако дам третия(последен) key, моят ще стане невалиден ... Доста време търсих crack и неможах да намеря ... може и да има вече, но нямах търпение и предпочетох да я платя и да си пързалям

По въпроса с дразнещия волан, който връща обратен, когато се поднесе колата, когато играеш с клавиатура - махане няма! Поне аз несъм го намерил досега. С волан е истински кеф повярвайте, този неприятен момент го няма, също го няма и когато използвате мишката за управление (доста неадекватно). М/у другото на клавиатура съм и свикнал много и не ми прави вече впечатление, но когато карате автомобил с предно предаване и използвате по-често ръчната доста трудно се вади от завой ... абе гадно си е! Иначе пълната версия има още няколко коли, 2 от тях са катерами със задно предаване, които вървят адски много и са постоянно "на врати", горе-долу немогат да се карат чак. Има 2 писти за драг рейсинг на 400м, със светофари и няколко платна! Голям кеф е да се играе по интернет. Почти всяка вечер неприятно научават за България по различните краища на света и най-честата фраза е "какви са ти настройките", а те са стандартни, но много ги тровя явно :twisted:

мутра
Аватар

Мнение от Gorby » 19 Авг 2003, 22:47

Платих си :lol: :lol: :lol: :lol: получих си RegKey и а познай какво .....
Turturelo, кажи кога ще се срещтнем на пистата пич :wink:
Изображение
Изображение
Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 19 Авг 2003, 22:54

Когато кажеш... :)

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 14 Сеп 2003, 12:22

Turturelo, а като ти свършат регистрационните ключове пак ли плащаш? Тва не е ли много кофти имайки предвид колко често се налага формат на някои системи :roll:
Изображение
Изображение

FX Master
Аватар
Кара: нафтата да става на пушек
Мечтае да кара: без да плаща
Детайли за колата: '95 E34 525 TDS Touring

Мнение от Deakon » 14 Сеп 2003, 16:43

Иво написа:Turturelo, а като ти свършат регистрационните ключове пак ли плащаш? Тва не е ли много кофти имайки предвид колко често се налага формат на някои системи :roll:

Извинявай че се намесвам, но вече не е така. Ако ти притрябват повече от три пишеш мейл на супорта и ти пращат нов :) Коригирали са се ;)
If you know about BMW, you either own one or want one.
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата