Dempsey races Le Mans

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Re: Dempsey races Le Mans

Мнение от Dirty M5 driveR » 23 Юни 2013, 18:19

Ами такава ми е темата - за участието на тоя човек в Льо Ман 2013 :) Аз не съм наблюдавал само него, но като почнаха да дават тия малките филмчета за подготовката му ми стана интересно, защото и съм му фен като актьор. Да - оказа се, че кара доста малко и нямаше какво толкова да се види, но какво от това? Така че обсъждаме Патрик Демпси, защото аз така съм пожелал. Съжалявам, ако звучи грубо, но не знам как да го кажа по-ясно.

Аватар

Мнение от F3P » 23 Юни 2013, 20:58

acho.rs написа:... Аз наистина чакам с нетърпение следващата година , когато Порше след толкова години се връща в кралския клас и ще се види дали наистина Ауди са най-добрия тим на Льо Ман или слабата конкуренция им помагаше :smoke:

Аз не очаквам конкуренция, парите ще идват от един джоб ;) По-скоро очаквам Порше да размажат кенефите и да "покажат" на всички коя е спортната марка в концерна. И то ще ги размажат с бензинов мотор, а не с някаква печка. Така бързаците ще покажат колко са бързи, а кенефите ще кажат "Поне загубихме от наша марка, а не от БМВ или Мерцедес".

Всичко това при положение, че Порше направят здрав прототип дето да издържи 24 часа пълна газ...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dirty M5 driveR » 23 Юни 2013, 21:15

Аз пък не знам кое не му харесвате на E-tron. То е въпрос на вкус де, но за мен е красив, бърз и страхотно звучащ прототип. А тия вашите сметки... кой какво на кого ще покаже... Искам да има истинска борба, без значение между кого :)

Аватар

Мнение от F3P » 23 Юни 2013, 21:28

Dirty M5 driveR написа:...красив, бърз и страхотно звучащ...

Красив- щом казваш... Бърз- спор няма... Страхотен звук- да бе, печка и звук :kuku:

За конкуренцията и аз съм ЗА, ама когато от един джоб ще се плаща за 2 отбора нещо конкуренцията не я виждам ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dirty M5 driveR » 24 Юни 2013, 6:44

Е там не знам. Ако трябва да съм честен изобщо не се интересувам от спорта от тая му гледна точка. Вълнувам се от техническата част, пилотския състав, подбора от трасета и т.н. Кой какви скрити намерения има и т.н.... тва е за политици :mhihi: А пък щом за тебе е печка ок :mhihi: Аз умирам да имам така звучаща печка в гаража си :)

Предишна

Назад към Извън Темата