Dempsey races Le Mans
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: Dempsey races Le Mans
Ами такава ми е темата - за участието на тоя човек в Льо Ман 2013
Аз не съм наблюдавал само него, но като почнаха да дават тия малките филмчета за подготовката му ми стана интересно, защото и съм му фен като актьор. Да - оказа се, че кара доста малко и нямаше какво толкова да се види, но какво от това? Така че обсъждаме Патрик Демпси, защото аз така съм пожелал. Съжалявам, ако звучи грубо, но не знам как да го кажа по-ясно.

acho.rs написа:... Аз наистина чакам с нетърпение следващата година , когато Порше след толкова години се връща в кралския клас и ще се види дали наистина Ауди са най-добрия тим на Льо Ман или слабата конкуренция им помагаше
Аз не очаквам конкуренция, парите ще идват от един джоб

Всичко това при положение, че Порше направят здрав прототип дето да издържи 24 часа пълна газ...
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
Аз пък не знам кое не му харесвате на E-tron. То е въпрос на вкус де, но за мен е красив, бърз и страхотно звучащ прототип. А тия вашите сметки... кой какво на кого ще покаже... Искам да има истинска борба, без значение между кого 

Dirty M5 driveR написа:...красив, бърз и страхотно звучащ...
Красив- щом казваш... Бърз- спор няма... Страхотен звук- да бе, печка и звук

За конкуренцията и аз съм ЗА, ама когато от един джоб ще се плаща за 2 отбора нещо конкуренцията не я виждам

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
Е там не знам. Ако трябва да съм честен изобщо не се интересувам от спорта от тая му гледна точка. Вълнувам се от техническата част, пилотския състав, подбора от трасета и т.н. Кой какви скрити намерения има и т.н.... тва е за политици
А пък щом за тебе е печка ок
Аз умирам да имам така звучаща печка в гаража си 

35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3