Дали това е вярно....?
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Дали това е вярно....?
Има и друго,което всъщност направи хората да не могат да си погасяват задълженията,ей така,без да те предупреждават,от 7% лихва на година скочиха едностранно на 14%
Аааа, това не го намесвай- като се тегли заем се чете договора. Не става да си подписал, че си съгласен 3 чернилки да ти го набиват дълбоко и без вазелин когато и колкото пъти искат и после да ревеш като ти го набият... Банкерът ли е виновен, че ти дава договор изцяло в негова полза и ти го подписваш без да го четеш 

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Е.Димитров написа:Арменец е.
Иначе имаше една поговорка
"ако искаш да разбереш цената на парите,вземи кредит"
Баш чифут си е, нищо че е арменец ...

Ubi dubium, ibi libertas
Говорят си двама евреи:
- Абе, знаеш ли, че Моше е станал педераст?
- Как, взема пари и не връща?!
- Не бе, в добрия смисъл...
- Абе, знаеш ли, че Моше е станал педераст?
- Как, взема пари и не връща?!
- Не бе, в добрия смисъл...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Някой знае ли що няма вицове за германци ?
За българи американци англичани французи албанци руснаци арменци евреи ...за всички има пък за германци няма
За българи американци англичани французи албанци руснаци арменци евреи ...за всички има пък за германци няма

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Жалко че това не е истина, иначе е сега спирам да им плащам на педалите и отивам да си купя едно БМВ на лизинг. И все пак по добре ти да висиш на банката, отколкото тя да ти виси на теб. И в двата случая си прее.ан, но поне когато си взел кредит си си купил нещо и си му се радвал известно време. Ние с моята съпруга като млади имахме пари за една Мазда 626 на три години(тогава такава кола си бяхме харесали). И викаме си, нали ги имаме мангизите и можем винаги да си я купим, дай да сложим парите на влог и като си завършим висшето след една година, отивам в Австрия и я купувам. И хоп -голямата криза и голямата инфлация и банката фалира и изгоряхме. После ни върнаха парите и понеже ги беше изяла инфлацията си купихме една ютия вместо Мазда. И от тогава яко кредити. Е откарах се на коли, три жилища смених и все ги вземах с ипотека, яко кредитни карти и екскурзии в чужбина. Накрая от банката ми дадоха златна кредитна карта като постоянен и лоялен клиент. Издържах точно две седмици, докато ми оправят Баварката и газ към Монако да пием по кафе. Чак ме е срам от това което съм вършил през годините, но поне някой неща ми се случиха навреме а не чаках на дърти години да събера пари за да си купя БМВ и да го карам докато ме щрака ревматизма и през 20 минути да спирам за да си вземам хапчетата за кръвно. Верно че и свет лихви платих, Хампарцумянчето само от мен направи състояние, но се забавлявах истински с неговите кредити. От време на врем съм гълтал вода с някой кредит или кредитна карта, но пък това ме стимулираше да работя извънредно и изкарвах повече пари и така. Сега одъртях и даже на море не ми се ходи, ебаси. И да фалирам и да ми вземат всичко, вещи и забавления на кредит съм изконсумирал за два живота и все ми е тая. Нали и без това ме е заяла нещо жлъчката и започвам да се скапвам, да се шибам в стареца 

- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
Е.Димитров написа:Има и друго,което всъщност направи хората да не могат да си погасяват задълженията,ей така,без да те предупреждават,от 7% лихва на година скочиха едностранно на 14%
Интересна тема колега, ето 1 адвокат как е оспорил едностаното повишаване на лихвения % на клиента си и печели делото срещу БАНКАТА.Предполагам доста колеги имат кредити нека се информират от темата:
http://xn--80aafh5ax4a.ws/%D0%B0%D0%B4% ... %BA%D0%B0/
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Този слух се е разпространил с доста голяма скорост. Вчера някой ми каза.
Няма как да стане, това само ще задълбочи проблема още повече, никакво решение не е...
Няма как да стане, това само ще задълбочи проблема още повече, никакво решение не е...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
ukelichko написа:Жалко че това не е истина, иначе е сега спирам да им плащам на педалите и отивам да си купя едно БМВ на лизинг. И все пак по добре ти да висиш на банката, отколкото стареца
Колега ти си направо като финансова пирамида - вземаш харчиш реинвестираш..

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3