NBA

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 325is Motorsport International LE
Мечтае да кара: m50b32 :)
Детайли за колата: CAI Cosmo Racing,Modded Chip VR Performance , 7200rmp rev limiter, lightweight flywheel, Straight pipes , cat delete + dtm style rear muffler, short shifter

Re: NBA

Мнение от Ю.Г. » 17 Фев 2013, 12:16

barabqga написа:дънк контест наистина не беше особено интересен, в ал старса запада е доста по-силен и мисля че те ще бият , също мисля че кайри ървинг заслужава и трябва да е в мача на звездите , но сигурно от догодина ще е

вие какво мислите , кои са играчите които мислите че трябва да участват в мача на звездито , но не участват :bchug:

Кайри е в отбора на Мача на звездите:
http://www.nba.com/allstar/2013/players/index.html

Джамал Крофорд и Джей Ар Смит и Стеф Къри определено заслужават да са Ол Стар-и този сезон.
Последна промяна Ю.Г. на 17 Фев 2013, 12:23, променена общо 1 път
That Which Does Not Kill Me , Makes Me Stronger!!!
ИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 325is Motorsport International LE
Мечтае да кара: m50b32 :)
Детайли за колата: CAI Cosmo Racing,Modded Chip VR Performance , 7200rmp rev limiter, lightweight flywheel, Straight pipes , cat delete + dtm style rear muffler, short shifter

Мнение от Ю.Г. » 17 Фев 2013, 12:20

Кой мислите, че ще спечели MVP на Ол-стар-а?
Мисля, че Харден ще е супер надъхан да спечели приза, а и Леброн, Дюрант, Кобе и другите големи звезди ми се срува, че няма да си дадат много зор тази година.
That Which Does Not Kill Me , Makes Me Stronger!!!
ИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 17 Фев 2013, 12:45

Ю.Г. написа:
barabqga написа:дънк контест наистина не беше особено интересен, в ал старса запада е доста по-силен и мисля че те ще бият , също мисля че кайри ървинг заслужава и трябва да е в мача на звездите , но сигурно от догодина ще е

вие какво мислите , кои са играчите които мислите че трябва да участват в мача на звездито , но не участват :bchug:

Кайри е в отбора на Мача на звездите:
http://www.nba.com/allstar/2013/players/index.html

Джамал Крофорд и Джей Ар Смит и Стеф Къри определено заслужават да са Ол Стар-и този сезон.

ха да пропуснал съм явно , а мислех , че след като игра в BBVA старса няма да е All stars :oops:

присъединявам се към твоето мнение за Стеф Къри - невероятен е

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 18 Фев 2013, 14:26

запада победи
сипи3 MVP

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 03 Мар 2013, 23:45

Маями токущо биха Никс след невероятен обрат :mhihi: Маями губеха с над 10 :kuku: ей няма такъв кеф... Леброна накрая подпечата победата след кат открадна топката и заби. Стрийка стана 14 вече и невиждам кой ще ни бие :mhihi: :D :D дано минем поне този на Клипърс от 17 поредни :smoke:
Чесно откакто почна сезона исках Маями да напраят над 10 поредни победи и все падаха от някой смешен отбор, сега вече имат 14 поредни :smoke: :smoke:
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 05 Мар 2013, 8:14

Вече са 15.
Като им гледам следващите два мача ще изравнят серията на Клипърс по всяка вероятност.
После идва Индиана където не се знае много много
Изображение

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 05 Мар 2013, 8:22

То от Индиана само ще падат ли :mhihi: Индиана ги биха в 2 мача и сега трябва да има реванш за Маями, щото последно кат паднаха от тях и всички взеха да говорят за Индиана колко били добри.. Маями на моменти подценяват ли ги незнам ма правят слаби мачове, дано с Индиана играят на сериозно и ги изкъртят вече щото 0-3 от тях става страшно..между другото Маями вече 15 поредни коет е клубен рекорд. Тва несъм го и сънувал :smoke:
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Мнение от makaveli316 » 20 Юни 2013, 18:50

Сан Антонио си заслужават да спечелят, а горкия Леброн вече не ми го сравнявайте с който и да е било. Тоя ако се махне от Маями, сигурно ще играят по-добре....
Играч с такъв статус, дето ми го сравняват с Джордан, за пореден път беше на път да осере всичко в края на мача.
И то не един, не два, ми даже 3-4 поредни атаки се усра по някакъв малоумен начин.

И Леброне, кога подяволите ще спреш с тъпите си асистенции? Не ти е писано да подаваш наляво и надясно като пойнт гард, ти си "най-добрия играч в НБА", хвани топката и направи някакви точки, когато е най-нужно.

Сори, ама тоя ми падна в очите ужасно много. Не му стиска, ама хич и постоянно бяга от отговорност. По-добре да се опиташ и да пропуснеш, от колкото да бягаш от топката и като ти е в ръцете да я хвърляш на другите.

За съдийте кво да кажа....оцапаха поредния финал и не само в полза на Маями, просто усраха всичко.
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

gangstera
Аватар

Мнение от ryan83 » 01 Юли 2013, 1:21

Незнам братле за какво говориш против Леброна кат е номер 1 и продължава да бъде :kuku: подяволите вече има 2 поредни титли :mhihi: какво бягал от отговорност, тва е моя човек , моя отбор и цял сезон ги следя и знам как играят! Леброна вече няма какво да доказва за мене!!! С тея 2 титли вече че и куп МВП-та . Виж в мач 6 Маями бяха на път да отпаднат и ги обърнаха за 2, 3 минути в 4-та част закво говорим..добре че беше и Рей Алън да шибне та яка 3-ка накрая че иначе СА ставаха шампиони. Голям финал стана. 7 мача ! Какво повече да искаш от НБА финали. Така е и по-сладко когато е завързана серията и любимия ти отбор победи накрая. Тва е велик момент , пък и виж само колко точки има в мач 7 Леброна - 37 точки - най-много в мача :smoke: вкарва накрая решителен кош с който подпечатва победата и титлата! Много исках това да е финала и да се види кой е по-добрия..
Велик сезон стана :smoke: :smoke: :smoke:
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата