Питане за задграничен паспорт.
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Питане за задграничен паспорт.
Смених постоянния адрес, след което последва смяна на ЛК и шофьорска книжка. Въпроса е паспорта сменя ли се също? Няколко човека вече ми казват, че не е нужно, понеже в паспорта няма вписан постоянен адрес. Проверих и наистина няма. Но има град на раждане, който е различен и от сегашния и от предишния постоянен адрес. Освен това си и пише издаден от МВР гр. ХХХ, а на новите ЛК и шофьорска книжка пише издаден от МВР гр. YYY.
Къде трябва да се обадя и да ми кажат със сигурност - в паспортна служба в РПУ-то, в общината?
Къде трябва да се обадя и да ми кажат със сигурност - в паспортна служба в РПУ-то, в общината?

- M5
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 520i - продадена
- Мечтае да кара: M5
Re: Питане за задграничен паспорт.
Град на раждане няма нищо общо с постоянен адрес и не е проблем. Дали е проблем, че паспорта е издаден от МВР - ХХХ, а ЛК и СУМПС са издадени от МВР-YYY, някой по-знаещ да каже 

- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
Спред мен не би трябвало да има проблем защото като ти искат паспорта на границата или летището ти искат само него...демек никой не ти гледа ЛК...и да мястото на раждане трябва да си ти е постоянно...все пак един път си се раждал..
- VanDal
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330д
- Мечтае да кара: Е24S
Не е нужно да го сменяваш колега, няма да има проблем.
Мда, намерих търсеното инфо - http://www.mvr.bg/Polezno_e_da_znaete/B ... _adres.htm

6 мнения
• Страница 1 от 1