малко помощ ако може...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 16 Сеп 2006, 10:08

Това с цоловите номера преди години го нямаше,или поне аз не съм знаел казаха ми че ако искам да я докарам на ход щели да ми напишат номера на хартиена табела и да се оправям което за мен не е нормално е явно не съм на ясно.Аз избрах тогава да се разходя по германия и да ти кажа не съм разочарован.Там е готино и няма спор че излиза по скъпо от колкото да си я купиш от тук ,но не можеш да отречеш че не всички търгаши на коли са свестни. Копуват кошници които донапудрят тук и продават ей така с лека ръка па ти после се оправяй.А ако в германия си купиш автомобил от авто сервиз или представителсто на дадена марка получаваш гаранция за качеството на колата така че понякога си заслужава да похарчиш с 1к евро повече и да получиш нещо качествено.
В италия се знае какво им е на колите всеизвестно е че те са мърлячи и поддръжката която получава една кола ,като смяна на масло и тн. просто не е редовна.
Всичко това е мое мнение и разбирасе винаги има изключения но за всеки влак си има пътници.
Пенчев не случайно ходи до швейцария за Е36 318 за която е платил солено, но тя е като нова и просто като я видиш припадаш.
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата