Най-евтиния мобилен интернет?
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- Empty_Head
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
Най-евтиния мобилен интернет?
Здравейте търся си мобилен интернет за таблета, и тъй като ще го ползвам най-много няколко часа на месец, държа да е много евтино, скороста е без значение стига да има. До тук открих само една оферта на Глобул за 2.90 (която попринцип ме устройва) за 100мб след това е на минимална скорост. Чудех се дали има по-добри оферти от интернет операторите или само мобилните предлагат? Нещо за по-малко пари или за тези пари, но за по-голяма скорост?! 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: Най-евтиния мобилен интернет?
Само един съвет - гледай само офертите с договор... предплатените варианти са ЯКО тояга... иначе мисля, че 5.90лв на Виваком е най-удачния мобилен интернет план в момента. Даваът 600 MB на макс скорост. Това 2.90лв от Глобул трябва да е специфична оферта, че не я виждам към стандартните.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Mollov написа:Само един съвет - гледай само офертите с договор... предплатените варианти са ЯКО тояга... иначе мисля, че 5.90лв на Виваком е най-удачния мобилен интернет план в момента. Даваът 600 MB на макс скорост. Това 2.90лв от Глобул трябва да е специфична оферта, че не я виждам към стандартните.
И преди всичко четете какво точно се случва след изчерпване на мегабайтите, защото има тесли

- Alien
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава
Mollov написа:Само един съвет - гледай само офертите с договор... предплатените варианти са ЯКО тояга... иначе мисля, че 5.90лв на Виваком е най-удачния мобилен интернет план в момента. Даваът 600 MB на макс скорост. Това 2.90лв от Глобул трябва да е специфична оферта, че не я виждам към стандартните.
http://www.globul.bg/bg/postpaid.29.html?posm=29
cod-cdbp написа:Mollov написа:Само един съвет - гледай само офертите с договор... предплатените варианти са ЯКО тояга... иначе мисля, че 5.90лв на Виваком е най-удачния мобилен интернет план в момента. Даваът 600 MB на макс скорост. Това 2.90лв от Глобул трябва да е специфична оферта, че не я виждам към стандартните.
И преди всичко четете какво точно се случва след изчерпване на мегабайтите, защото има тесли
За дъската съм с такъв план и слет тези мв съм на неограничен, но бавен. Като това се случва рядко
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 2
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 М52B20 coupe
- Мечтае да кара: Bmw Е36 M3
Здравейте, извинявам се на колегата че му ползвам темата, но за да не пускам друга тема реших да пиша тук. Та имам един въпрос. Аз съм на БОБ(мобилния оператор)
, искам да попитам възможно ли е да отида в мтел, глобул, виваком и да ми пуснат безжичен интернет на Боб-ската карта без да взимам някакъв техен номер и карта 

- Alien
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава
- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 М52B20 coupe
- Мечтае да кара: Bmw Е36 M3
- ociata
- кандидат ентусиаст
-
Колега от няколко години ползвам мобилен интернет и съм минал през всички(глобул, мтел и виваком/тел). Държа да отбележа че на Глобул интернета е пълна смешка! Дори на 3G зарежда страниците мега бавно, а минеш ли на обикновена връзка направо забрави за нещо под 35-40 секунди на страница. Другите два играча имат г/д сходни характеристики и вече е въпрос коя оферта ще ти допадне повече 

Важно е и къде ще се ползва тоя нет- Долно Уйно не е София
Личното ми мнение е да стоиш по-далеч от глобул- тея верно са най-зле. Постоянно съм в движение и ползвам нет- в моя таблет е вивакомска карта, в служебният е мтелска + ползвам глобулска карта в единият гсм. Отида ли към Долно Уйно първо умира 3Г-то на глобул (редовно 10км. по-късно изцяло изчезва сигнала), вивакомската и мтелската карта за нет се държат приблизително равностойно и зависи коя клетка е по-близо. Но имам усещането, че вивакомският нет е малко по-бърз- не е от таблета щото моя е слаб, а служебният е много сериозна машина.

Личното ми мнение е да стоиш по-далеч от глобул- тея верно са най-зле. Постоянно съм в движение и ползвам нет- в моя таблет е вивакомска карта, в служебният е мтелска + ползвам глобулска карта в единият гсм. Отида ли към Долно Уйно първо умира 3Г-то на глобул (редовно 10км. по-късно изцяло изчезва сигнала), вивакомската и мтелската карта за нет се държат приблизително равностойно и зависи коя клетка е по-близо. Но имам усещането, че вивакомският нет е малко по-бърз- не е от таблета щото моя е слаб, а служебният е много сериозна машина.
Аз също ползвам само от време на време - взел съм една предплатена карта с 1200мб от виваком, която уж е само за 4 месеца, но последната работеше около 1 година. Иначе за почивката където за интернет за 1 час искат колкото е месечния абонамент на ГСМ операторите бях взел 1гб на Мтел за 9.90 и ми стигна.
А тези програми, които са по 50-100мб мисля че са само ако искаш да ги добавиш към абонаментен план на телефон. Имам 50 или 100мб към виваком за телефона и скоростта и след изчерпването им е идеална за телефон, нито пък са ме ограничавали някога
А тези програми, които са по 50-100мб мисля че са само ако искаш да ги добавиш към абонаментен план на телефон. Имам 50 или 100мб към виваком за телефона и скоростта и след изчерпването им е идеална за телефон, нито пък са ме ограничавали някога
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911

Като го пусна от телефона батерията пада светкавично, така че този вариант не е много добър за мен. Но пък винаги може да разчиташ на неограничените 128кбс или колкото бяха там... Иначе обхвата няма как да е различен, само скоростта и то пак зависи от устройсвото
14 мнения
• Страница 1 от 1