"ГРЕДА" - какви коли ни продават !

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: e36 320i Touring
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: винаги в перфектно състояние и бензин до капачката

Re: "ГРЕДА" - какви коли ни продават !

Мнение от martinrezzy » 13 Юли 2013, 17:45

vladye написа:
stony1 написа:Тук не си прав. Кое е в рамките на нормалното? И не съм съгласен с твърдението ти "ваш е проблема че не сте видяли проблема преди да я купите". По твоята логика излиза, че като си купуваме автомобил от БГ, трябва да сме убедени, че ни лъжат и сме длъжни да се наврем къде ли не, за да се убедим, че колата е здрава.

Вярно е, че в БГ се правим на тарикати. Като гледам снимките си мисля, че колата е внесена с проблемен тампон и в автокъщата са и боднали рапидката, за да не тропа много пък новият собственика да се спасява.

Казвам нормално, не правилно от морална гледна точка.
И аз като купувах моята климатика й не работеше, собственика бил свалил ремъка защото не го ползвал и такива ми ти. Компресора се оказа заминал ... нормално.

Като взимах 2.8-цата, момчето ми разказваше как искал да слага м-ков мотор и затова продавал мотора, а точно в следващия момент се оплакваше от разхода на 2.8-цата. Нормално и тук имаше скрити екстри. Или като закарах колата да за боя, пък някой реши, че може да се обзаведе с аеротуин чистачки на мой гръб.

Какво да им се ядосва човек. Има си хора, които са си с такова възпитание ли, мироглед ли .. не знам.

пълно е с прости хора..лошото е че дребните им номерца ''минават'' пък ние с широките пръсти им оправяме бъкиите...я бой през ръцете и шут у гъзо...АЗ КРАДЕНИ ЧАСТИ НЕ КУПУВАМ...че после ше минат и през мойта пумярите

Предишна

Назад към Извън Темата