Подарък часовник за момиче

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Re: Подарък часовник за момиче

Мнение от jordanpar » 11 Юли 2013, 19:27

.
Последна промяна jordanpar на 12 Юли 2013, 1:31, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 11 Юли 2013, 20:08

Абе не знам кво ше си запишеш, ма лично за мене часовник на женска ръка е като обица на мъжко ухо :mhihi:
Eдинични са случаите на които им подхожда :D
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

Legendary
Аватар
Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX

Мнение от MadChicken » 11 Юли 2013, 21:16

Златните обички викаш са друга работа :mhihi:
Последна промяна MadChicken на 11 Юли 2013, 21:21, променена общо 1 път
Only dead fish follow the stream...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 11 Юли 2013, 21:21

MadChicken написа:Златните обeчки викаш са друга работа :mhihi:

Бе и пръстен може, ма да не се филмира нещо момата :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 12 Юли 2013, 0:39

jordanpar написа:Аз пък не разбрах защо трябва да насаждате на автора на темата чуство за вина и малоценност че е избрал часовник в ценовата гама 100-150 лева?????
Ако масово всички носехте Шопар или Картие или поне Реймънд Уейл ви разбирам да гледате така отвисоко.
Айде следващия който се направи на баровец да си заснеме това което има на китката първо и тогава да видим на база какво прави изказване,а?
В момента има текущи намаления на редица марки.Нека автора на темата се разходи дори по родните молове,там има няколко наистина лицензирани магазинни вериги за часовници.Ако и в БГ има намаления мисля за тези пари ще купи нещо напълно прилично.

Никой не гледа от високо,просто говориш глупости! :!:
Ако толкова ти е мерак утре ще ти щракна моя часовник за 600-лева който не е нищо особено до датата на утрешния вестник. :winky:
А това че говориш глупости го казах защото си личи че си доста далеч от часовниците... За мен лично,защото говорим за 100-лева..часовника изобщо не е подходящ подарък за тази цена... Все едно да си купиш ай-фон реплика.. :clap: За тези пари по-добре един букет от 30-рози и някакъв дървен сувенир за спомен! ;) То и Q@Q върши работа но разни хора,разни идеали.. :bchug:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 12 Юли 2013, 1:30

Извинявайте,аз мислех че съм в българския форум на БМВ фена със обща средна възраст на автомобилите 12,3 години,които не си регистрират колите в данъчното и темата със гумите втора употреба е третата по посещаемост.
А то било българския ''Котън клъб''.Снимайте си и интериора на бентлитата,моля,искам да видя кой е с абанос и кой с тисово дърво вътре.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 12 Юли 2013, 9:06

често това което се харесва на мъжете ,не е "кул" за жените,я младежа автор на темата да отиде до някой мол или магазин и да кажем да разгледа парфюмите,сега се сещам на прима виста че има един много добър (който аз подарих на моята ,като го поръчах от франция,ама не за друго,сестра ми тъкмо се връщаше от там) ,казва се "Alien" на Thierry Mugler,много добре мерише и смятам че доста ще се зарадва.
Но все пак ако държиш да е часовник (което си е на раздяла според поверията),вземи и часовник бижу,ама не някакъв наплют с хиляди камъчета и стои като тея кълбата в дискотеките,ами сребърен и семпъл...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: N52B25

Мнение от AmW » 12 Юли 2013, 11:09

И аз бях в подобна дилема преди време...
Добре, че не пуснах тема тук :mhihi:

Ако ще е полезно на автора, то часовника беше Festina и на жена ми и хареса страшно много.

ентусиаст
Аватар
Кара: Bayerische Motoren Werke
Мечтае да кара: безплатно!

Мнение от MaxMeyer » 12 Юли 2013, 15:42

А защо не се насочиш към Swatch?Швейцарска марка на нормални цени...Лично аз харесвам този http://www.swatch-bg.com/bg/ps/cat/139/ ... B111G.html Но виж всичките им женски модели: http://www.swatch-bg.com/bg/ps/cat/139/type/1
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 12 Юли 2013, 15:52

И аз бих препоръчала часовник тип бижу, не са скъпи и някои варират в този ценови диапазон.

Идеята за парфюм също не е лоша!

Sent from my iPhone using Tapatalk

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 12 Юли 2013, 22:46

MadChicken написа:Златните обички викаш са друга работа :mhihi:

Какво говориш.... че даже и пръстенче можело :lol: Може, но дори от заложната трудно за тази цена :)

Аз бих посъветвала колегата, който пита да заведе приятелката си да си избере сама часовника. Това е специфичен аксесоар и е много голяма вероятността да не нацелиш точния модел. Няма нищо срамно в това да посочиш горна граница в цената и тя да си избере.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39

Мнение от Mitaka85 » 15 Юли 2013, 12:56

Колега, пробвай с Мурелато !
Касио е евтина марка, и неподхожда за дама!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: compact m51d25

Мнение от hakerizanov » 16 Юли 2013, 0:35

ако девойката е показала афинитет към часовниците няма лошо да й подариш по твой избор. ако е свястна (или поне културна) ще му се зарадва, а дали й е харесал ще разбереш по-късно :mhihi: за размера според мен се консултирай с някой часовникар, че да не омажете нещо. то каквото и да омажете е поправимо ама да не си отваряш допълнителни грижи. гаранция за часовника уж дава всеки онлайн магазин но все пак съществува риск. аз преди 4 години рискувах с едно Tissot и после часовникара ме увери че уж е оригинал. комплектовката беше от хубава кутия с капаче и 2 луксозни каталога на фирмата, които се прибират в специален отвор на самата кутия, плюс сертификат за качество. в общи линии е това. според мен никой уважаващ себе си онлайн магазин няма да тръгне да продава реплики на известни фирми на цена 100+ лева. скачай с двата крака и после сподели :yes:

п.п: колкото за поверието че не е хубаво да се подарява часовник... наистина има такова... в китай. там е груба грешка да се подарява часовник. един вид пожелаваш скорошна смърт на този, на който го подаряваш
I think things -- and they happen...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 16 Юли 2013, 9:36

Подаръка е нещо лично,един вид проекция на твоето виждане за чувствата и желанията на дареният и като така,трябва лично ти да го измислиш и подариш,без да се страхуваш от грешка че може да не и хареса,тоест подарявайки,ти смяташ че до някаква степен познаваш човека на който искаш да подариш,неговите желания,радост и необходимост...
Така че ,не се страхувай че може да и хареса или да не и хареса даден подарък,но преди това се замисли и когато търсиш нещо да купиш,мисли за човека на който искаш да го подариш!
За това е толкова трудно да се избере подарък,защото често не разбираме и не познаваме човека до себе си добре.

Предишна

Назад към Извън Темата