Проблем със CD Sony

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)

Проблем със CD Sony

Мнение от red_bull92 » 13 Юли 2013, 14:24

Здравейте, колеги, имам CD Sony s-gt460u ( май е китайския вариант на оригиналното, защото е за 100 лв 1ва употреба, а и отзад буксата е малка, а не е евробуксата) та въпроса ми е всеки път ми се рестартира всичко настройки за звука, радиостанции трябва наново да го пускам да ги сканира и това определено много ме дразни, иначе чета абсолютно всички формати независимо дали са от диск, флашка, аукс-ин или мемори крата и за това не искам да го сменявам с друго само този проблем дето ми го прави. Та има ли някой, които да се е сблъсквал с този проблем и ако да моля да помогне :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725

Потребител
Аватар
Кара: 520i e39
Мечтае да кара: Alpina B12 5.7 Coupe
Детайли за колата: M52B20

Re: Проблем със CD Sony

Мнение от Denischo » 13 Юли 2013, 14:30

Колега и аз имам същия проблем в момента със CD Telephunken или нещо от сорта, баща ми го донесе от Германия и реших да си махна DVD-то да мога да си затварям капачето отгоре и да забравя настройки на Еквалайзера, коя песен си слушал и т.н. когато изключиш колата напълно ( врътнеш ключа до край ) един приятел ми каза, че е възможно да е нещо от буксите, но не ми се занимаваше да пробвам..
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от gro » 13 Юли 2013, 20:15

Яжно не е монтирано правилно за да го прави това.Трябва да има постоянно +12в на един от пиновете на буксата за да помни и когато не е на контакт колата.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 14 Юли 2013, 2:19

по принцип жълтия и червения кабел са ти двата плюса, от които единият трябва да е постоянен а другия да е само на контакт, ако го няма постоянния става като при теб - губи паметта
www.bmwпрофесори-bg.net

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от red_bull92 » 15 Юли 2013, 14:27

Оказа се, че от жълтия кабел е паметта и явно не съм го сложил на мястото му в евробуксата иначе ето малко снимки какво представлява. Оранжевият кабел съм го свързал със син, защото само тези 2-та не съответстваха по цветове... И МОЛЯ ВИ МОДЕРАТОРИТЕ ОПРАВЕТЕ ТОВА ДА МОГАТ ДА СЕ КАЧВАТ СНИМКИ С ПАМЕТ ПОВЕЧЕ ОТ 1 МБ И ДА СА ПОВЕЧЕ ОТ 3 БРОЯ, ТАКА Е СТРАШНО НЕУДОБНО... не, че друг не го е дал като идея до сега...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от red_bull92 » 15 Юли 2013, 14:31

Ето и другите снимки, защото на 1-н пост ми дава само по 3 снимки да качвам

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 15 Юли 2013, 14:41

Избягвай да свързваш по цветове, защото не се знае бай Ганьо как ти е вързал евробуксата и вместо с работещо СД да се сдобиеш с късо по инсталацията. Има си схеми къде може да гледаш по тях пинаута. Накратко на инсталацията от колата червено белия кабел ти е +12 постоянно, лилаво бял - +12 контакт, кафяво - маса.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от red_bull92 » 15 Юли 2013, 22:46

Направи ми впечатление, че на старото CD евробуксата му е с два пина повече отколкото на кабела с евробуксата от новото CD на снимката се вижда (на черната част( тази отляво)втория ред отдолу нагоре на евробуксата на кабела липсват 2-та пина) рових по интернет за схеми на евробука да видя тези 2 пина, които липсват за какво са, но е оказа, че на различните марки CD-та са с различно разположение пиновете. Забравих да кажа, че CD-то е за колата на баща ми Ситроен Ксантия, а не за BMW.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 15 Юли 2013, 23:51

синият кабел ти е антена 12волта, оранжевия ти е илюминация - та това дето си го свързал по добре го отвържи :mhihi:
www.bmwпрофесори-bg.net

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от red_bull92 » 16 Юли 2013, 21:58

benzin написа:синият кабел ти е антена 12волта, оранжевия ти е илюминация - та това дето си го свързал по добре го отвържи :mhihi:

Колега знам, че е така, но просто на другата част на оранжевия кабел на другия оранжев кавел му се скъса пина и за това сложих синия кабел, но той е на мястото на оранжевия в евробуксата. :mhihi: А иначе какво означава илюминация ?

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 16 Юли 2013, 23:36

Означава да се намаля подсветката като си пуснеш габаритите когато е свързано.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от red_bull92 » 17 Юли 2013, 23:29

Колеги, имам и един друг въпрос. Като съм си пуснал CD-то и запаля двигателя CD-то угасва и не се пуска веднага, а примерно след около 1 мин. Старото CD ми е Clarion и при него, след като запаля веднага се пуска и настроиките са си запаметени, но при него е разбираемо понеже си е директно на евробукса, а не с навръзване на букси, като на " Sony-то".

Назад към Извън Темата