E92 Vs E60
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- The7omahawk
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z3 Roadster 2.8
- Мечтае да кара: едно да беше...
Re: E92 Vs E60
Само да вметна - кабриото се води Е93
А за кое е по евтино - най вече зависи от състоянието на колата в конкретния случай, защото фрапиращи разлики май няма. Аз, рабира се бих взел кабриото

А за кое е по евтино - най вече зависи от състоянието на колата в конкретния случай, защото фрапиращи разлики май няма. Аз, рабира се бих взел кабриото

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Конкретно от тези, които си избрал Е60-та е по-скъпа за ремонт... обикновено на по-високия клас цените на частите са по-високи (като сравняваме еднакви части). Отделно имаш 2х турбини, по-мощна е (по-голям данък). Всъщност не знам какво има да се обсъжда, като това сигурно всеки от този форум го знае и може сам да си направи сметката...

Кабриото е много добро, но с 10000 лв отгоре...
как така сравняваш коли с такава разлика 25% в цената не ми е ясно
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- V8 project... loading
Хаос написа:Кабриото е много добро, но с 10000 лв отгоре...
Още като видях заглавието ми стана ясно, че изобщо не знае какво и защо сравнява. В последствие извади на случаен принцип кабрио срещу седан на тотално различни цени

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Гледам, че говорите за спортното окачване, че се разбивало от дупките
Със M-окачването на 1-цата минавам всяка седмица пътя Бяла-Търговище и наобратно при пътуването Плевен-Варна, и то със скорости 80-120км/ч през всичките му дупки, неравности и вълнисти участъци. Е, за вече 91 000км окачването нито един път не се е обадило, а досега сме му правили 2-3 проверки
В БМВ ми казаха, че с М-ковото окачване едни 200 000км в България не му мърдат
Иначе по темата - бих избрал Е92-ката в комплект с М-ково окачване, защото повече харесвам купета, а и с окачването пада по-голям кеф от пътуването, особено при път с много завои

Със M-окачването на 1-цата минавам всяка седмица пътя Бяла-Търговище и наобратно при пътуването Плевен-Варна, и то със скорости 80-120км/ч през всичките му дупки, неравности и вълнисти участъци. Е, за вече 91 000км окачването нито един път не се е обадило, а досега сме му правили 2-3 проверки

Иначе по темата - бих избрал Е92-ката в комплект с М-ково окачване, защото повече харесвам купета, а и с окачването пада по-голям кеф от пътуването, особено при път с много завои

- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
F3P написа:отдавна бях 18-годишно лайно, което държи на 3-ка купе

по темата: Е60 и Е92 не са сравними, не знам защо питаш какво бихме избрали. Аз понеже съм лайно(според колегата), ама не 18 годишно, бих избрал винаги тройка купе. Като изключим спортното излъчване и хищната визия с която е92 е глава напред от е60, аз свързам любимата марка главно с радостта от спортното шофиране, а не от возенето и тя за мен е по-добре изразена в трета серия(не намесвам ///М).
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
То вижте и снимките в Гугъл. Едните са на М5-ци, обикновени Е60-ки, Е60-ки с М-пакет и още какви ли не. При Е92 е същата сбирщина. Накрая сложи и кабрио срещу лимозина. Колега, надали някой може да ти помогне в избора.
Като се чудиш поне между 3-ка или 5-ца, според мен трябва да се замислиш и дали не е възможно 3-ка в 4 врати. Двигатели, това онова...
То едно Е92 почва от 12-13 евро и стига до колкото нямаш за кола. При Е60 нещата са почти същите само където почват от 5-6 евро кошниците, без М-пакет, с малък двигател и на над половин милион километра.
Та разбери първо какво искаш, по колко километра ще караш, градско, извънградско и тогава.
Като се чудиш поне между 3-ка или 5-ца, според мен трябва да се замислиш и дали не е възможно 3-ка в 4 врати. Двигатели, това онова...
То едно Е92 почва от 12-13 евро и стига до колкото нямаш за кола. При Е60 нещата са почти същите само където почват от 5-6 евро кошниците, без М-пакет, с малък двигател и на над половин милион километра.
Та разбери първо какво искаш, по колко километра ще караш, градско, извънградско и тогава.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
In_Memoriam написа:Хаос написа:Кабриото е много добро, но с 10000 лв отгоре...
Още като видях заглавието ми стана ясно, че изобщо не знае какво и защо сравнява. В последствие извади на случаен принцип кабрио срещу седан на тотално различни цени
Tова беше просто пример и казах че HE сравнявам с нищо.По колко пъти трябва да ти се повтори.
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- V8 project... loading
Заглавие: E92 Vs E60
Реално не знаеш какво и защо питаш. Няколко човека ти казваме, че колите нямат нищо общо, как кое бихме избрали
За един случай едното, за друг другото. Универсални коли няма!

Последна промяна In_Memoriam на 21 Юли 2013, 15:27, променена общо 1 път

- zlatko_baretata
-
-
- Кара: Фиат 126р
- Мечтае да кара: Шкода Фабия
Ето как пластмасата води до раздори между иначе интелегентни и културни фенове на марката. Докато Е30 обединява хора от различни прослойки на обществото и с различни ценности.

- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
In_Memoriam написа:Заглавие: E92 Vs E60
Реално не знаеш какво и защо питаш. Няколко човека ти казваме, че колите нямат нищо общо, как кое бихме избрали
Имаш раздвоение на личността приятел ,вземи мерки.
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- V8 project... loading
Beamerdriver написа:In_Memoriam написа:Заглавие: E92 Vs E60
Не съм ти приятел. Нещо си сънувал тая нощ и чрез темата загатваш г/д какво, но отделни моменти ти се губят, затова въпросите са ти в пълна кома. Пий една студена вода, отвори двата подфорума и чети, може да откриеш някой отговор.

- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
In_Memoriam написа:Beamerdriver написа:In_Memoriam написа:Заглавие: E92 Vs E60
Не съм ти приятел. Нещо си сънувал тая нощ и чрез темата загатваш г/д какво, но отделни моменти ти се губят, затова въпросите са ти в пълна кома.
Нека да е така.
PS:Благодаря на всички които коментираха.
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2