Компютърен въпрос (dell alienware)
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- skoklev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше E46 330xi, сега Туарег 3.2 vr6
Re: Компютърен въпрос (dell alienware)
Благодаря за мненията колеги, ще се вслушам
и не ми се мисли за нов, защото е прекалено добър за да го прежаля. Най- много от сащ да поръчам каквото е било писано да здаде, не дай си боже се случи
термопаста още не съм сменял, но го чистя редовно. Сигурно и това ще направя скоро! И в БГ беше по-скъп навремето, но да живее интернет и цените в сащ покрай 4ти юли и безплатната им едноседмична доставка
просто не мога да го сменя, много ми е сантиментален 

- MonsteR
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: SR-71 Blackbird
На мен ми се е случвало същото нещо.. и пак помогна ваденето и слагането на РАМ а.. просто забива от този рам и дава грешка, която му пречи да запали. Работи си спокойно според мен скоро няма да се повтори!

- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
Малко инфо "от извора" 
Да, контактите на паметите се окисляват. Това, което можеш да направиш, за да не ти прави проблеми още дълго време е да ги изтъркаш внимателно с гумичка за триене на молив. Но пак казвам внимателно, за да не отчупиш някой от чиповете по DIMM-овете.
Ако искаш, прати ми Service TAG на ЛС, да ти дам малко повече информация и да видим може ли да измислим нещо хубаво за лаптопчето.

Да, контактите на паметите се окисляват. Това, което можеш да направиш, за да не ти прави проблеми още дълго време е да ги изтъркаш внимателно с гумичка за триене на молив. Но пак казвам внимателно, за да не отчупиш някой от чиповете по DIMM-овете.
Ако искаш, прати ми Service TAG на ЛС, да ти дам малко повече информация и да видим може ли да измислим нещо хубаво за лаптопчето.

Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Как пък никой не каза да погледне контактите на видео картата. Модела е с външна видеокарта предполагам .
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
Идеалното е една пълна профилактика. Почистване на всичко, смяна на термопаста и си готов.

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2