Аз ли съм параноик или...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: Аз ли съм параноик или...

Мнение от Е.Димитров » 29 Юли 2013, 12:15

Я,интересно,в другите градове цените са си 2.66-2.67 от край време

ентусиаст
Аватар
Кара: –ше Е60 530 d

Мнение от memorex » 29 Юли 2013, 12:35

Vra4anin написа:По принцип, гледам телевизия, но избягвам да гледам новините на големите телевизии - просто съм типаж човек, който избягва злободневните теми, не ме интересуват откровено казано, няма смисъл да си затормозявам мозъка с неща, които не зависят от мен и не мога да променя. Дали е правилно или не разсъждението ми - не желая да коментирам и да се превръща в тема на разговора. Но, въпреки това, знам за протестите, знам какво се случва в София, недоволства, знам за оня деншните (айде де - беше или във Вторник или в Сряда) ескалации пред народното събрание (с автобуса)... колкото и да не искаш да знаеш за тези неща, това отвсякъде те обгръща и заобикаля, набива ти се в главата. По телевизиите щеш нещеш, само за това говорят. Дори и "Шоуто на Слави" вече не гледам, защото той от няколко месеца само за това говори - омръзна ми, искам да гледам нещо "chill-out" вечерно време като съм капнал от работа през деня (затова си и гледам класиката "Женени с Деца" :bowdown: :mhihi: ).

Стига съм разтягал локуми, нека да задам въпроса си по същество - аз ли съм параноик (да ме тресе световната конспирация) или по всички глупави телевизии говорят само за тези протести и никой с нищо не спомена дори и бегло за ужасното поскъпване на горивата онзи ден? Поне във Враца, миналия Понеделник, бензина 95 се движеше на цени от 2.31лв (това бяха цените при дъмпинговите, най-евтините местни бензиностанции) до максимум 2.40. Изведнъж забелязах, че Четвъртък или Петък, цените започват от 2.56, като това е цена при тези горе споменатите които подбиват - т.е. говорим за едва няколко дни скок с цели 25 стотинки за един литър бензин :!: :kuku: :banghead: :bang: :censored: :cry: :cry: :cry: Това е ненормална работа, за два - три дни поскъпване с четвърт лев ! Ясно ми е, че лятото гадовете нарочно го вдигат, но четвърт лев ! Разбирам 3, 4, 5 - 10 стотинки, но 25... да не е станала трета световна война и ние да не знаем ? :shock: Опитах се да питам тоя оня дали е чул нещо по новините, някой да се съобщил за това поскъпване - нищо. Опитах се да потърся в нета някаква новина на някой сайт който да е съобщил за това поскъпване - пак греда.

Аз ли съм идиот и си въобразявам нещо или конспирацията наречена "да затъркаме България и нейния народ като и отвличане на вниманието" работи с пълна сила? Само ни занимават с протести (къде организирани от будни ядосани граждани, къде от платени агитки - не ми се коментира и не желая темата да тръгва в такава насока, много моля !) кой какво бил казал за някой и кой коя бил е*ал, а за наистина важните неща, нещо от които се определя битието и житието ако щете на този народ (защото от цените на нафтата и бензина всичко друго се определя като "ефекта на доминото") - куре*, никой нищо не казва и не обяснява. Получава се информационно затъмнение - говорят ти непрекъснато за една "важна" вест, за да не разбереш аджеба наистина важното кога, как и защо се случи.

Само във Враца ли е това рязко вдигане на цените или сте го забелязали и в другите градове ?!

Да не си се объркал за цените преди увеличението . В другите градове не е имало такива ниски цени незнам от кога.
Иначе съм съгласен за останалото.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ociata » 29 Юли 2013, 13:00

Факт е че от близо месец, месец и нещо цените във Враца бяха с 15-20ст надолу от цените в София и Бургас(за други градове нямам наблюдения). Според разни слухове това се дължеше на опита да се изкара от играта определен играч, който въпреки всичко си продължава да работи. Защо вече са се изравнили с останалата част от страната не знам :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 29 Юли 2013, 13:17

Ми предполагам че това са били нормални цени,щото в останалата част на България са си 2.66+,което означава че печелят на всеки литър по 36 стотинки,което означава че ...бе добре си печелят :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 29 Юли 2013, 13:31

Трябва да обявяват по всички новини че някъде си в някое селце на бензиностанцията на бай Кольо - воднистия имало намаление и вече го спрели??!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
Май много ви е напекло там в слави трифоновските райони!

В цяла България във всички градове цените на бензин - дизел и пропан не са мърдали със стотинка до две-три най-много от месеци наред!
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 325 dizel

Мнение от krasi2bmw » 29 Юли 2013, 13:45

Преди малко заредих еко дизел - 2.70 за литьр в Шумен

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 29 Юли 2013, 13:46

Параноици :mhihi:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Z3 Roadster 2.8
Мечтае да кара: едно да беше...

Мнение от The7omahawk » 29 Юли 2013, 13:46

Да ти кажа, преди около месец отидохме до Враца и като видяхме цените на горивата направо спряхме и сипахме :mhihi: Наистина бяха такива, но вече явно е свършила далаверата...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от whatdaf » 29 Юли 2013, 13:54

Като гледам снимките - добре е , че има колонка , а не ви сипват с фуния от пластмасови бутилки . И на жигулата , която нямам не бих заредил там . За да усетиш 100 октана , трябва и колата на която са сипани да е .. . . . е .. . , ако ме разбираш , а и при качествата като цяло на нашите горива всяко зареждане си е на късмет . На колко бензиностанции има морално и всякак остарели резервоари за горивото , в които някой служител като забрави някой маркуч за поливане пуснат и се напълни с вода .Да не говорим , че винаги трябва да гледаш кое точно гориво ти зареждат , защото един "бензинджия" на кола на която на капачката с големи букви пише дизел той допълни с бензин . Преди време един новичък мерцедес не можа и 200метра да изкара след бензиностанцията , заради качественото гориво . Добре че му поеха ремонта от няколко хиляди лева . Както казах всяко зареждане в Милата ни Родина си е късмет .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 29 Юли 2013, 15:18

абе вярно имаше някво рязко движение последната седмица. Няколко месеца цените не бяха мръднали и си седяха на 2.50 - 2.55 за нормален 95.
преди 5-6 дена обаче изведнъж стана 2.65 и от от вчера мисля пак се върнаха на 2.61.
Това са си цени без редовната отстъпка от 4ст. на ОМВ в четвъртък и петък. А по шанаджийските бензионостанции върви с 6-8ст под официалните. Края на юни като зареждах за морето в петък на ОМВ заредих на 2.47 (2.51 в делничен ден). Скок определено има и той е 10 ст. Даже бележките си пазя като доказателство :mhihi:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

Назад към Извън Темата