Полицаи снимат от засада !

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Re: Полицаи снимат от засада !

Мнение от Ivo_Borisov » 02 Авг 2013, 19:33

Да не би да имаш проблем с радара? Моя е обикновен за 40 лв, руски. Работи само в Х банда и хваща всички патрулки които съм срещнал досега. А тези които снимат в гръб също съм засичал, просто трябва да има някаква кола например срещу теб да отрази сигнала, няколко пъти съм засичал радар сред като съм подминавал патрулката :wave:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 02 Авг 2013, 20:15

mangini написа:......

Преди да ти напишат фиша, не ти ли показаха нарушението на уреда, с който са ти засекли скоростта?
Какъв радар-детектор имаш?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 02 Авг 2013, 22:02

Club BMW написа:
mangini написа:......

Преди да ти напишат фиша, не ти ли показаха нарушението на уреда, с който са ти засекли скоростта?
Какъв радар-детектор имаш?

Полицаят в патрулката ми сочеше нещо на монитора в колата, че съм минал с 85 при ограничение 60, но не съм гледал с подробности и не съм и повдигал въпроса дали това е моята скорост и дали изобщо са ме снимали, понеже не ми се разправяше изобщо, а действително бях в нарушение. Фиш за 20лв е възможно най-лекото наказание и реших да не си усложнявам нещата. Веднага след това се замислих за проблем с моя детектор, но по-надолу по пътя засякох всяка една стационарна камера на К и Ка вълни, както и един полицейски радар на Х вълни. Детекторът е Cobra XRS 9630, имам го от около 5 години и до сега ми е спестил сигурно над 50 акта. В крайна сметка може да се окаже някакъв проблем в самия детектор, ще го прегледам да му видя настройките, но се съмнявам.... Всичко друго си засича, само на мобилните камери мълчеше.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 03 Авг 2013, 0:10

Провери си настройките на детектора да не си пропуснал нещо.

Предишна

Назад към Извън Темата