Маршрут от Плевен до Варна ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46
Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ

Маршрут от Плевен до Варна ?

Мнение от gromovich » 05 Авг 2013, 19:56

Колеги, към края на седмицата ще ми се наложи да пътувам от Плевен до Варна. Като гледам вариантите са два:
1 Плевен - Бяла - Попово - Шумен - Варна
2. Плевен - Ловеч - Севлиево - В. Търново - Шумен - Варна.
Интересува ме дали някой може да сподели впечатления за първия маршрут. Аз лично съм готов да си удължа пътя, но да карам по нормален път. Не ми се иска да си пробвам колко е проходима колата.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: седнал
Детайли за колата: Правиланта 39-ка

Re: Маршрут от Плевен до Варна ?

Мнение от gentata » 05 Авг 2013, 20:49

1 Плевен - Бяла - Попово - Шумен - Варна
Само малка промяна Плевен - Бяла - Попово - с.Здравец - Варна. През този маршрут има участъци (общо около 5-6км) където пътя е малко поразбит но е далеч по-спокойно от колкото през Попово-Търговище-Шумен особенно сега през сезона на отпускарите. От Плевен до Варна около 300 и малко километра. Вариант 2 направо го изключи там е лудница а и с около 50 км повече.
:driving:

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Re: Маршрут от Плевен до Варна ?

Мнение от Kroki » 07 Авг 2013, 10:44

Вариянт 1 е твоят! Аз го минах февруари с Е30-ката и беше много спокоен. На няколко места имаше малко дупки, ама е нормално.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Назад към Извън Темата