Въпрос за боядисване
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за боядисване
Здравейте, решил съм да си купя един пистолет и да си боядисвам сам разни детайли, даже и цялата може да я пръсна. Имаме и няколко служебни коли, та и на тях може да си играя. Много съм се запалил с това боядисване. Но имам един въпрос. Питах хиляда уж майстори и всеки различно ми казва. Един казва без хубав пистолет, нищо не правиш. Друг ми казва мани пистолета, без голям компресор, нищо не правиш.
Та въпросът ми е: имам един малък компресор и сега търся писолет. Можете ли да ми дадете някакъв съвет. Да купувам ли и голям компресор и тоя да го зарежа, какъв пистолет да купи и т.н. Общо взето, всичко което можете да ми дадете като съвет, ще ви бъда благодарен.
Та въпросът ми е: имам един малък компресор и сега търся писолет. Можете ли да ми дадете някакъв съвет. Да купувам ли и голям компресор и тоя да го зарежа, какъв пистолет да купи и т.н. Общо взето, всичко което можете да ми дадете като съвет, ще ви бъда благодарен.

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
- Koenig specials
- Потребител
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: Junkers Ju 87
- Детайли за колата: http://www.youtube.com/watch?v=xg_4jYrF35s
Re: Въпрос за боядисване
Не е вярно, че без хубав пистолет не правиш нищо .... правиш ... получава се като картина на Пикасо. Пистолета не е всичко, трябват ти адското познание, т'ва не е като да да си боядисаш оградата с мечето. Също така ти трябва читав компресор (много читав) и се почват - размер на дюзи, гъстота на боята, налягане на въздуха и филми филми филми... Има много добри бояджии закарай колата да я пръснат както искаш, ще ти излезне няколко пъти по-евтино : ) Успех.
3 мнения
• Страница 1 от 1