Кабел за интернет (FTP)
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- E30_DK
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: S63, но не AMG, а B44tu
Кабел за интернет (FTP)
Здравейте колеги,
имам нужда от малко помощ относто намирането на 50 метра екраниран мрежови кабел за интернет. Доставчика ми на интернет явно ме взе за абсолютен балък и ми предложи такъв кабел за 1 лв/метър. Аз намерих из нета фирми предлагащи такъв кабел и то за окло 0,40 лв/м, но фирмите все не са в София, а не мога да чакам доставки и т.н. Трябва ми до 2 дни да съм го взел, затова търся от къде мога да си купя такъв кабел в района на Дружба/Младост на нормална цена - не, че 20/30лв в повече са болка за умиране, но предпочитам да ги дам за гориво на колата.
имам нужда от малко помощ относто намирането на 50 метра екраниран мрежови кабел за интернет. Доставчика ми на интернет явно ме взе за абсолютен балък и ми предложи такъв кабел за 1 лв/метър. Аз намерих из нета фирми предлагащи такъв кабел и то за окло 0,40 лв/м, но фирмите все не са в София, а не мога да чакам доставки и т.н. Трябва ми до 2 дни да съм го взел, затова търся от къде мога да си купя такъв кабел в района на Дружба/Младост на нормална цена - не, че 20/30лв в повече са болка за умиране, но предпочитам да ги дам за гориво на колата.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Re: Кабел за интернет (FTP)
Кви са тия къде ти искат и цена за окабеляването 

- E30_DK
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: S63, но не AMG, а B44tu
Кабела не е за вкъщи... стягам едно жилище и ми трябва да положа кабели преди замазките за да не ровя след това стените.
http://www.plammat.bg/?page_id=14&record_id=702
намират се в Младост 1А, малко е кофти достъпа до склада им, че направиха един строеж пред тях и се влиза през двора на БАН...
може да звъннеш да питаш за цени
намират се в Младост 1А, малко е кофти достъпа до склада им, че направиха един строеж пред тях и се влиза през двора на БАН...
може да звъннеш да питаш за цени

http://www.vali.bg/?action=products&man ... ticle=1785 0.55лв за метър UTP Кабел /ако ще го ползваш за вътрешен монтаж, FTP не ти трябва. И внимавай, с тея евтините кабели, защото продават всякакви хуйни - помеднени жички, налайнени и други подобни извращения. Категорията минимум 5Е търсиш /Е-то е много важно/
Не Мы такие, Жизнь такая
5 мнения
• Страница 1 от 1