E46 седан откраднат лип 2броя (зелен металик)
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
E46 седан откраднат лип 2броя (зелен металик)
Здравейте колеги,
Искам да съобщя за два откраднати липа за Е46 седан (тъмно зелен металик).
Първият ми лип го гепиха на 6 февруари тази година(при неуспешен опит да вземат колата която бяха разбили са взели липа).
Втория лип е свален на 6 Юли и са ми счупили шофьорската чистачката, като не са успяли да я свалят.
Района на кражбата е квартал Света троица.
Започвам да бдя по различно време през ноща и ше режа уши (без опция за възтановяване, ще нахраня пимиярите с безплатна мръвка) при успешен улов.
Искам да съобщя за два откраднати липа за Е46 седан (тъмно зелен металик).
Първият ми лип го гепиха на 6 февруари тази година(при неуспешен опит да вземат колата която бяха разбили са взели липа).
Втория лип е свален на 6 Юли и са ми счупили шофьорската чистачката, като не са успяли да я свалят.
Района на кражбата е квартал Света троица.
Започвам да бдя по различно време през ноща и ше режа уши (без опция за възтановяване, ще нахраня пимиярите с безплатна мръвка) при успешен улов.
- ZARAZA
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е21..Е28 и Е46
- Мечтае да кара: лагерна количка
Re: E46 седан откраднат лип 2броя (зелен металик)
Много не приятно ,успех с улова и аз съм нави да участвам

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
ZARAZA написа:Много не приятно ,успех с улова и аз съм нави да участвам
Аз съм от надежда колега.Преди 2 седмици хванахме 1 момче на 19 години което се опита да ми свали лип спойлера и доста пердах отнесе в 4-та част надежда,ако имаш желание заповядай при нас същото важи и за автора,всяка събота се събираме 2 Е46-тици,една Е30-ка кабрио и едно момче с Е90.

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- kkrumov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325DА touring
ZARAZA написа:Много не приятно ,успех с улова и аз съм нави да участвам
Здравей, колега,
И аз съм от Надежда 4 и преди известно време ми свалиха огледалата. Готов съм и аз да се вкл към вашата групичка
Няма спасение от тия напасти. На мен на първия кондофрей драг челиндж за тази година ми гепиха липа, а тъкмо си бях купил колата, има няма 2 седмици. Купих си нов лип и освен с двойнозалепващите ленти между тях го намазах със силикон за стъкла дето (черен силикон дето се лепят с него челни автостъкла) и се надявам да не го свалят, или поне ако го свалят да ми прецакат и боята на колата, че поне каското да ми покрие щетата...
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
Алексиев написа:Няма спасение от тия напасти. На мен на първия кондофрей драг челиндж за тази година ми гепиха липа, а тъкмо си бях купил колата, има няма 2 седмици. Купих си нов лип и освен с двойнозалепващите ленти между тях го намазах със силикон за стъкла дето (черен силикон дето се лепят с него челни автостъкла) и се надявам да не го свалят, или поне ако го свалят да ми прецакат и боята на колата, че поне каското да ми покрие щетата...
да не го гепат с капака на багажника комплект само

- bscsystem
- младши ентусиаст
-
- Кара: N55
И в Слатина крадат
Преди седмица и моя лип го хвана липсата

E46 330d M57D30, 304k.c. 550nm 1.6 boost by TST Racing, Black/Estoril Blue, Full M tech 2, Simota AF w/ custom downpipe and 76mm straight exhaust, Boost Meter VDO, Strut bar, Brembo 320mm/300, Coilovers w/ Rondell 0081 8x18 225/40 - 10x18 245/40 Vredestein Ultrac Sessanta, Front camber plates, Rear Adjustable Camber Arms, Black HID Retrofit 6k. - Sold
E87 - Black on black, exterior M1 bodykit, interior full sports package. - Sold
N55 335i m-sport, S2+ 331whp
E87 - Black on black, exterior M1 bodykit, interior full sports package. - Sold
N55 335i m-sport, S2+ 331whp
- SHTILL
- младши ентусиаст
-
- Кара: турбо дизел
- Мечтае да кара: би-турбо дизел
Мен 3 пъти ми крадат страничните огледала (само стъклата). Колата я спирам точно под прозореца на най- осветената част! Става на въпрос за квартал Банишора. Взех назаем от приятел въздушна пушка и нямам търпение да я пробвам! Няма спасение от тая напаст! И на мен ми писна да давам по 100 лева за едни стъкълца

8 мнения
• Страница 1 от 1