ТЪРСЯ ЕДНА ПЕСЕН ... МОЛЯ, ПОМАГАЙТЕ
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
ТЪРСЯ ЕДНА ПЕСЕН ... МОЛЯ, ПОМАГАЙТЕ
Здравейте ,колеги
Търся една песен беше хит сега лятото по дискотеките по морето... Поп фолк е песента ,но е с индийски мотиви .. Пее е попфолк певица. Пее се нещо от рода на ... ''никой на света не е като теб ''.. и после припева е нещо от рода на :..''ти си ми всичко в живота... '' след това завършва с индийски мотиви .... Помагайте !Предварително благодаря ! И също ще Ви бъда благодарен ако ми дадете линк, от където да си е сваля като МП3, че преди свалях от www. heminei.com ама сега нещо не се получава .
Търся една песен беше хит сега лятото по дискотеките по морето... Поп фолк е песента ,но е с индийски мотиви .. Пее е попфолк певица. Пее се нещо от рода на ... ''никой на света не е като теб ''.. и после припева е нещо от рода на :..''ти си ми всичко в живота... '' след това завършва с индийски мотиви .... Помагайте !Предварително благодаря ! И също ще Ви бъда благодарен ако ми дадете линк, от където да си е сваля като МП3, че преди свалях от www. heminei.com ама сега нещо не се получава .
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Re: ТЪРСЯ ЕДНА ПЕСЕН ... МОЛЯ, ПОМАГАЙТЕ
Колега, по вашия край да не са спрели централното подаване на гугъл ?
Още първия резултат ти отговаря на въпроса.
http://www.google.bg/search?client=oper ... 0%B5%D0%B1
Още първия резултат ти отговаря на въпроса.
http://www.google.bg/search?client=oper ... 0%B5%D0%B1
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- burnou7
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: без гражданска
- Мечтае да кара: e36 ///M
4 мнения
• Страница 1 от 1