e46 coupe Открадната предна Мброня, части
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Wolfeye
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: мечтата си!e46 320ci & e92 320d
- Детайли за колата: Devil heart.. Angel eyes...
e46 coupe Открадната предна Мброня, части
Здравейте, колеги пускам темата, за да се знае.... и да не си намеря нещата в продава
Днес в полунощ си заварих колата обезкостена. Бях паркирал в пресечка на бул. Асен Йорданов в непосредствена близост до "Дунев Мотор спорт", точно срещу сервиза на "Мирафиори" - от другата страна на улицата.
Откраднати са ми предна М-тех2 броня за купе е46 сив металик (с прилежащите й джаджи), предни мигачи, подкалници, датчиците в бронята, регистрационния номер
, изскубани кабели.... лайсната с парктроника отзад. Грозна гледка.
Идеята е че предната броня се вижда от 10 километра, че е моята: Има рески по рогчетата отпред, пукана е отвътре и е лепена с пластмасова заварка в лявата си част. Има и други маркери. Имам молба, ако някой си купи бронята ми да дойде да ми донесе парите на мене(в кръга на шегата).... не на тея катилчета
Найстина, ако попаднете на такава лепена броня, съобщете ми... подарявам я на човека + пари за още една нова. Купувана е от колега и той може да потвърди при нужда. Води се и досъдебно производство, ако това има значение в нашата държава...

Днес в полунощ си заварих колата обезкостена. Бях паркирал в пресечка на бул. Асен Йорданов в непосредствена близост до "Дунев Мотор спорт", точно срещу сервиза на "Мирафиори" - от другата страна на улицата.
Откраднати са ми предна М-тех2 броня за купе е46 сив металик (с прилежащите й джаджи), предни мигачи, подкалници, датчиците в бронята, регистрационния номер

Идеята е че предната броня се вижда от 10 километра, че е моята: Има рески по рогчетата отпред, пукана е отвътре и е лепена с пластмасова заварка в лявата си част. Има и други маркери. Имам молба, ако някой си купи бронята ми да дойде да ми донесе парите на мене(в кръга на шегата).... не на тея катилчета

Найстина, ако попаднете на такава лепена броня, съобщете ми... подарявам я на човека + пари за още една нова. Купувана е от колега и той може да потвърди при нужда. Води се и досъдебно производство, ако това има значение в нашата държава...

- sh1n3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 323Ci
- embasi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e46 318i
- Мечтае да кара: BMW E46 330i kompressor
Re: e46 coupe Открадната предна Мброня, части
това да хванеш колега ако разбереш кой е да му строшиш ръцете да е крадне повече
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
embasi написа:това да хванеш колега ако разбереш кой е да му строшиш ръцете да е крадне повече
ако ще и главата да му строшиш, пак ще краде... т'ва е! късмет ... или липсата му
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- ChernoBMWsjanti18ki
- Потребител
-
- Кара: Е46,Е34,Е39
- Мечтае да кара: Само БМВ

Freude am Fahren ! 
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
Докато не намерят някой да виси на някой улечен стълб, няма да мирясат 

- Wolfeye
- кандидат ентусиаст
-
Взели са ми и номера!
Някой има ли идея как се процедира...
Мога ли да си извадя от някаква фирма просто нова табела или трябва да се разправям с КАТ.
Някой има ли идея как се процедира...
Мога ли да си извадя от някаква фирма просто нова табела или трябва да се разправям с КАТ.

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
То че може може, ама представи си, че оберат магазин и твоят номер е на тяхната кола.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Wolfeye
- кандидат ентусиаст
-
Да това ми казаха и полицията, обаче нали съм направил опис пред следователите... 

Минах по тоя път преди няколко месеца. Отиваш в КАТ и си вадиш други номера, друг начин няма.
И на мен ми гепиха М-броня (за Е36), чисто нова, прясно боядисана, заедно с номера. Ръцете да им изсъхнат

И на мен ми гепиха М-броня (за Е36), чисто нова, прясно боядисана, заедно с номера. Ръцете да им изсъхнат

10 мнения
• Страница 1 от 1