e46 coupe Открадната предна Мброня, части

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: мечтата си!e46 320ci & e92 320d
Детайли за колата: Devil heart.. Angel eyes...

e46 coupe Открадната предна Мброня, части

Мнение от Wolfeye » 30 Авг 2013, 13:35

Здравейте, колеги пускам темата, за да се знае.... и да не си намеря нещата в продава :bang:
Днес в полунощ си заварих колата обезкостена. Бях паркирал в пресечка на бул. Асен Йорданов в непосредствена близост до "Дунев Мотор спорт", точно срещу сервиза на "Мирафиори" - от другата страна на улицата.
Откраднати са ми предна М-тех2 броня за купе е46 сив металик (с прилежащите й джаджи), предни мигачи, подкалници, датчиците в бронята, регистрационния номер :kuku: , изскубани кабели.... лайсната с парктроника отзад. Грозна гледка.
Идеята е че предната броня се вижда от 10 километра, че е моята: Има рески по рогчетата отпред, пукана е отвътре и е лепена с пластмасова заварка в лявата си част. Има и други маркери. Имам молба, ако някой си купи бронята ми да дойде да ми донесе парите на мене(в кръга на шегата).... не на тея катилчета :dummy:
Найстина, ако попаднете на такава лепена броня, съобщете ми... подарявам я на човека + пари за още една нова. Купувана е от колега и той може да потвърди при нужда. Води се и досъдебно производство, ако това има значение в нашата държава...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 323Ci

Re: e46 coupe Открадната предна Мброня, части

Мнение от sh1n3 » 30 Авг 2013, 15:05

Чета и не мога да повярвам,

Колегата закупи бронята от мен, Прилагам снимки на бронята как е лепена от дясната страна на самия рог .

Изображение

Дано намерим тези крадливи келеши !

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e46 318i
Мечтае да кара: BMW E46 330i kompressor

Мнение от embasi » 30 Авг 2013, 15:57

това да хванеш колега ако разбереш кой е да му строшиш ръцете да е крадне повече

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 30 Авг 2013, 16:30

embasi написа:това да хванеш колега ако разбереш кой е да му строшиш ръцете да е крадне повече

ако ще и главата да му строшиш, пак ще краде... т'ва е! късмет ... или липсата му
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Потребител
Аватар
Кара: Е46,Е34,Е39
Мечтае да кара: Само БМВ

Мнение от ChernoBMWsjanti18ki » 30 Авг 2013, 17:27

:banghead: Ужас страшни боклуци има, и на мен са ми трошили стаклото на задната врата с щанга и отвътре ми бяха взели радио ЕлДжи + колони Пайниър изкубани по най абуригенския начин, отпред мигачите :conf: (защоо) и акомулатора, колата беше в закрит гараж на паркомястото на 1 колега който беше в Австрия по това време. Отделно на разни други хора има бяха разбили колите, някой от тях скъпи като мерцедес АМГ например други разни голфове, пежо и тн. на видео записите (понеже има камери) видяхме че са лица от ромски произход с боклуджийски якета , и викаме -Ето сега ,ще ги хванат от полицията (да ама не).На никой не му пука за нас! трябва човек да си спи в колата и хжане ли некои да крадне бой,бой,бой, ритане,тупаници,сръбска музика,секс,изтезания и така..
Freude am Fahren ! Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Compact m43tu
Мечтае да кара: E28

Мнение от sobiss » 30 Авг 2013, 18:22

Докато не намерят някой да виси на някой улечен стълб, няма да мирясат :banghead:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Wolfeye » 31 Авг 2013, 13:25

Взели са ми и номера!
Някой има ли идея как се процедира...
Мога ли да си извадя от някаква фирма просто нова табела или трябва да се разправям с КАТ.
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 31 Авг 2013, 13:55

То че може може, ама представи си, че оберат магазин и твоят номер е на тяхната кола.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Wolfeye » 31 Авг 2013, 15:37

Да това ми казаха и полицията, обаче нали съм направил опис пред следователите... :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '13 530D F07

Мнение от izzzo » 01 Сеп 2013, 13:02

Минах по тоя път преди няколко месеца. Отиваш в КАТ и си вадиш други номера, друг начин няма.
И на мен ми гепиха М-броня (за Е36), чисто нова, прясно боядисана, заедно с номера. Ръцете да им изсъхнат :bang: :bang: :bang:

Назад към Извън Темата