Табела ''Не паркирай''!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Табела ''Не паркирай''!

Мнение от Nukem » 02 Ное 2009, 10:24

Колеги от каде могат да се купят няколко табели ''Не паркирай'', става въпрос за метални табели който да се закачат, не от тези който се поставят на асфалта?
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Disco 300Tdi

Re: Табела ''Не паркирай''!

Мнение от 6inline » 02 Ное 2009, 10:49

'...engage your brain before difflocks...'

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 02 Ное 2009, 13:33

в нашия подземен гараж на блока преди няколко дена нарисуваха с боя знака за паркиране и огромен надпис "не паркирай" за непознаващите знаците.

Това даже е по евтиния вариант отколкото табела (която на всичкото отгоре може и да ти я свият)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от a1n » 05 Сеп 2013, 12:19

Колеги аз да възродя темата. Значи улуцата тясна(към 6 метра и малко), петицата дълга, от едната страна гаражите от другата една ограда. Хората въпреки че има табели на гаража спокойно си спират от другия край на уличката. Такаа нали не са точно пред гаражите. Да ама не, то остава по-малко от 5 метра от страничната врата на спрелия отсреща автомобил и вратата на гаража. Правя по 15 пъти напред назад докато вляза/изляза и е адски изнервящо. Пробвах да сложа касетка/кутия/бутилка от 10л вода пред моя гараж отсреща все пак да имам място. Да обаче хората спокоино си я преместват и пак спират. Писна ми да пиша бележки. Един пък с няква Тойота джип, тя широка, аз няма излизане от гаража та ходих на работа с такси. :banghead: Даите идея каква табела или какво да направя, че да не спират точно отсреща на уличката, по-закон имат право ама то никво място не устава за маневри?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 05 Сеп 2013, 16:25

По закон щом могат да паркират, значи... нека да си паркират. От друга страна ти съчуствам и напълно те разбирам. Аз на твое място, дали е морално дали не е, дали е правилно дали не е, кой е виновен, кой не е, хич не ме интересувам. Циментирам си 3-4 колеца отсреща където паркират и ти пречат и готово.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 05 Сеп 2013, 16:36

520i написа:По закон щом могат да паркират, значи... нека да си паркират. От друга страна ти съчуствам и напълно те разбирам. Аз на твое място, дали е морално дали не е, дали е правилно дали не е, кой е виновен, кой не е, хич не ме интересувам. Циментирам си 3-4 колеца отсреща където паркират и ти пречат и готово.

Това не е решение.... всички тротоари са собственост на общината! И никой няма право да слага колчета, туби, бариери и прочие.... който иска да отиде и да си наеме парко мястото от общината и тогава никой няма да спира... между другото до нас има една такава улица на която някъв пич си е завзел тротоара и гаража му буквално е допрян до пътното платно, ама понеже е малка уличка и не се забелязва особено. Та този го има същия проблем като автора. Като цяло си е неуредица на общината - не би трябвало да има улици без тротоари, ама а де..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 05 Сеп 2013, 19:52

И при мен е така. Мястото за заход е малко и като ми паркират срещу входната врата няма изкарване. А точно на 10 метра има безплатен обществен паркинг, ама говедото си е говедо. И аз съм говедо, изкарвам на заден докато се опре теглича в колата дето ме е запречила и така. Мама ви шибана, паркинга ви е 10 метра и е винаги празен, ама там няма сянка. Обмислям и аз да сложа една табела, макар че и без табела се разбира че не трябва да се паркира. Може би някакъв надпис от рода на " Изход. Не паркирай. Не важи за педерасти и олигофрени" ще е подходящ. :mhihi:
Изображение

Назад към Извън Темата