С 8 на 20 - Много ли е ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: С 8 на 20 - Много ли е ?

Мнение от Е.Димитров » 12 Сеп 2013, 17:19

:OT:
Аре понеже всички сте изкарахте егати и моралистите,значи да разбирам всички дето са против тази връзка,не са имали повече от една жена?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 12 Сеп 2013, 17:25

Тая тема.....
Изображение
Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 12 Сеп 2013, 17:26

ти видя ли другите :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: сред идиоти.
Мечтае да кара: e31 850csi

Мнение от skipper » 12 Сеп 2013, 17:37

K_Ilkov написа:ти видя ли другите :mhihi:

Голям смях е :mrgreen:
Сега остава някой да пусне и тема като тази :
Писал съм и Ви и друг път, заради това няма да си упомена името, понеже публикуваното писмо беше доловено от тогавашната ми приятелка (б.р. аз я светнах за сайта Ви, да си се...). И те така имах си за гадже едно доста симпатично момиченце на има-няма 20 години от Варна, от където съм си аз. Струваше си доста перипетии и лъжи докато я замъкна до леглото си, най-малкото около 95 процента от кварталните момчета я желаеха и трябваше да се нареждам на опашка едва ли не. И след достатъчните обстоятелствени пояснения за време и място, да Ви кажа защо ми го дава тъпа - значи мацката си идва у нас, прави невероятния секс и когато ставаше въпрос за моето свършване въпросната мадама ме тръшкаше по гръб и изблизваше всичко (моля да ме извините ако извулгарствам). И така си бяхме гаджета, дори много я харесвах, сещате се защо, но и не само, харесваше си ми момичето, дори се реших да й готвя. Съответно звъня на сестра ми, тя ми пее рецепта за спагети по телефона, докато ги правя... И идва въпросната вечер и започва вечерята (моите спагети с много труд) и не щеш ли почва да се рови из чинията и да сепарира много дребно нарязаните морковчета от соса, съответно ми стана интересно и я попитах защо, а тя ми каза "ами много ме е гнус от готвени моркови, много са ми лигави". Надявам се сте ме разбрали. Наздраве!!! П.С.: Бебо, ако си се светнала, моля те недей да казваш и на следващия, че ти е първият, на когото гълташ!

Прочети повече на: http://men.hotnews.bg/n/tya-ne-yade-morkovi.17516.html
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320Ci '01

Мнение от fancooler » 12 Сеп 2013, 17:50

Към автора на темата - братле, ще ти отговоря така. Ако е била с много мъже една жена най-малкото ще е по-добра в леглото и ще реагира по-адекватно в ежедневието. С такава няма да си в ситуация, когато ти си 1-2 на мацката, а тя тъкмо е започнала сексуалния си живот и е готова да експериментира всичко с всички. Ако мацката е хубава е нормално да е била с много мъже (момчета). Та нея я закачат още откакто е била на 13. Ако е направила сефтето на 15 г. за 5 г. може да е спала с 1 или със 30-40. Спомни си ти кога си започнал да правиш секс и с колко мацки си бил оттогава. А сега си представи, че си бил с три пъти повече - ще си зададеш ли въпроса от темата тогава?! За мен си много реактивен, реагирал си лошо на ситуацията! Тя не е очакала това от теб, затова ти е споделила. Ако останете заедно тя вече няма да ти говори какво се случва с нея т.е. вече имаш проблем... Липсата на житейски опит те е подвел, но аз съм убеден, че това ще ти е обица на ухото.

Желая ти успех!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30+е34
Мечтае да кара: е30+е34+е38
Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!

Мнение от кичоне » 12 Сеп 2013, 18:10

Значи може да се похвалиш че имаш познат в мое лице,който никога не е зарязван от жена,който е ял почти една година леща преди години поради факта че се е изнесъл на квартира и заплатата не му е била голяма,но е ял лещата с девойка,която никога не му е правила проблем за тези неща или изневерявала,който е имал приятелка,която когато са си купили спалня е плакала от щастие,не че е била клошарка,но след като се отделила от техните...как и да е,та знам 2 и 200 и определено 2 вече не ми харесва,но в любовта никога не съм имал проблеми,наречи го късмет,щото не съм некакъв убавец,освен това може да съм бил без пари,но пък и във връзките само-за-секс ми вървеше ,пък да не мислиш че като се запозная с някоя жена я питам "я ся казвай с какво разполагаш".
Така че и ми е било трудно и съм нямал проблеми с жените и аз не съм уникален,имам още няколко приятели които са били закъсали,но жените им не са си помислили да ги изоставят...Може би средата в която се движиш не е много читава,може би има други причини,но аз не смятам че една жена е с мъж само заради пари и някаква друга слава,просто неуверените мъже си мислят такива неща,опитвайки се да оправдаят собствената си неувереност,късмет или социална среда на обитаване!

Мдааа това ми напомня как преди години с моята жена(понастоящем жена) живеехме по квартири и имаше моменти когато не ме вижда по 16-17часа на ден за да бачкам на две места за да има с кво да си платим разходите и живеехме почти година без телевизор...и когато си купихме тя плака като малко дете....та тази жена е 5години по голяма от мен..дали е видяла повече от мен в живота или не не знам квото сме си казали на него си вярваме....познавам някои от нейните гаджета..познавам и такъв който преди да се запознае с мен е била 1,5,а той е имал семейство.....тя също познава някои мои гаджета...както и жена с която съм бил и тя е имала семейство...ама и на двамата не ни пука кво е било интересувани само настоящето и бъдещето.....Мога сега с гордост да кажа,че имам доста стабилно семейство имам един прекрасен син....успяваме малко по малко да си позволим всичко,което сме решили,че трябва да имаме.......
Според мен са глупави тея теми дето се пускат за кои момичета били боклуци....кои пък на 20 спали със АМНАЙСЕ.....Ако си се разбирате и не сте се хванали в изневяра....Ами не си напрягайте мозъка за такива работа,ами се наслаждавайте на готЯните моменти,които си споделяте...то и без това ежедневието ни уморява достатъчно.....
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 12 Сеп 2013, 18:44

Е.Димитров написа:
Elesar74 написа:[

Емо, земи ми се похвали, че имаш жена и 5 деца и може да ги издържаш и да се грижиш за тях и не са умрели от глад. Тогава ще ти кажа евала, голям си, пич си и т.н. Ако утре нямаш пукнат лев, ще стои ли с тебе тази, дето сега е с тебе по любов? Ако тя изпадне дотам, че да зависи от тебе? Да не мислиш, че момента, ти е в кърпа вързан завинаги? Когато всичко е ОК и живота е песен, тогава и бай ти Ганя знае да обича. Но когато стане трудно, когато няма лев, когато няма какво да сложиш на масата, а те гледат няколко чифта гладни очи, тогава? Тогава се вижда колко струва любовта. В много случи не струва нищо. Понеже любовта не е чувства и емоции и секс, а нещо много повече. И не е за година, две, три, а за цял живот. Другото е губене на време и самозаблуда.

Значи може да се похвалиш че имаш познат в мое лице,който никога не е зарязван от жена,който е ял почти една година леща преди години поради факта че се е изнесъл на квартира и заплатата не му е била голяма,но е ял лещата с девойка,която никога не му е правила проблем за тези неща или изневерявала,който е имал приятелка,която когато са си купили спалня е плакала от щастие,не че е била клошарка,но след като се отделила от техните...как и да е,та знам 2 и 200 и определено 2 вече не ми харесва,но в любовта никога не съм имал проблеми,наречи го късмет,щото не съм некакъв убавец,освен това може да съм бил без пари,но пък и във връзките само-за-секс ми вървеше ,пък да не мислиш че като се запозная с някоя жена я питам "я ся казвай с какво разполагаш".
Така че и ми е било трудно и съм нямал проблеми с жените и аз не съм уникален,имам още няколко приятели които са били закъсали,но жените им не са си помислили да ги изоставят...Може би средата в която се движиш не е много читава,може би има други причини,но аз не смятам че една жена е с мъж само заради пари и някаква друга слава,просто неуверените мъже си мислят такива неща,опитвайки се да оправдаят собствената си неувереност,късмет или социална среда на обитаване!

Емо, първата, втората, сега коя е? Един мъж се познава колко обича една жена, когато е готов да сподели живота си с нея за цял живот. И за жената важи обратното. Наречи го както искаш. Ама да те питам.
На колко си години брат? Май сме малко набори. Ти хубаво се занимаваш с какички разни. Ама времето си лети, а какво остава след тебе баце? Викаш, муджахидините били с ония ценности, патриархални и т.н. Само че те раждат деца, възпитават ги и завладяват света, а ти какво правиш? Пишеш във форуми и си разказваш живота ли? Кой мислиш, го интересува твоят живот? И какво го грее някой, че си имал сто жени в леглото? Само гледай и настоящата тема. Човека е притеснен, че изгората му била к...а. И даже той сам не знае 8 ли са много или 18. Тебе ако пита, 100 са си добре, нали така. После ти си обичал една жена, оня и той. Каква е тази любов, щом не можеш да положиш живота си за една жена докато смъртта ви раздели? Неангажираща. Трябва да търсиш, да пробваш, да сменяш, и така докога? Това са времени и нетрайни забавления. Година, две, три, някъде повече и идва момента и фъррр, някой излита. И ко правим? Моля, да влиза следащия/та. Като говориш за себе си, да кажа и аз за мен, не точно за мен, но.
Баба ми умря на 86 г.миналата година. Загуби дядо ми преди 20 г. Оттогава все в черно се обличаше и колчем станеше дума за дядо, очите й се наливаха със сълзи. Не погледна друг мъж, не го прежали. Други баби си загубиха мъжете и те, ама се събраха с други. Тя, не. Питам се, какво е имало между тия двамата, та така се се обичали? Толкова, че след 20 г, тази жена е сама и пак мисли за него, макар че той отдавна е станал на прах и пепел. Разбираш ли Емо? Какво остава след тебе? Тоя двадесет годишния питащ, той не мисли за това, разбираемо. Но ти да не мислиш, това вече е страшно. С жена ми съм от 16 г и знам, че тя не е погледнала, камо ли легнала, с друг мъж. Знаеш ли, какво е да го знаеш? Не знаеш.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 12 Сеп 2013, 19:48

Пичове, темата беше яка. Мисля, че автора получи доста различни отговори и може да си направи сметката вече( както и в другите теми :mhihi: ) Но, както всяка тема в 99% от случайте се измества на накъде си и заминава.. Та, до тук. :)

пс: Един колега ме подцети
Изображение
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Re: 8 на 20 - Много ли е ?

Мнение от Mollov » 13 Сеп 2013, 0:42

Yordanovv написа:Ок , съгласен съм. К**ви много..... Ама бихте ли имали сериозна връзка с подобно момиче ?

Нямах това предвид... реално тя може да е имала 2-3 сериозни връзки и по 1-2 "кризи от любов" между тях, през които кризи от депресия или поради ред други причини да се е отпердашила с няколко човека "допълнително" над тия 2-3ма сериозни... и така да са се получили тия прословути 8...

Дали е к**ва или не я прави поведението й, характера й, отношението й към теб и т.н., а не дали е била с 8 за последните 5 години... не робувай на такива предрасъдъци. Важното е как ти сам я виждаш като жена, като същество, като усещане, как се държи с теб и т.н.

Предишна

Назад към Извън Темата