До Гърция през Маказа?
Модератор: Общи модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
До Гърция през Маказа?
Ще помоля някой с преки впечатления от преминаването Маказа - Гърция да сподели.
Предстои ми пътуване от Варна до Халкидики и се чудя през Маказа или през Капитан Петко Войвода? Гугъла още не го предлага като маршрут, а ме пренасочва към Златоград, но там си е тежко слизане и въпреки това има 100 км. разлика в полза на Златоград. А и миналата година пътувах по маршрута Кърджали - Стара Загора и пътя беше без забележки.
Благодаря на всички предварително
Предстои ми пътуване от Варна до Халкидики и се чудя през Маказа или през Капитан Петко Войвода? Гугъла още не го предлага като маршрут, а ме пренасочва към Златоград, но там си е тежко слизане и въпреки това има 100 км. разлика в полза на Златоград. А и миналата година пътувах по маршрута Кърджали - Стара Загора и пътя беше без забележки.
Благодаря на всички предварително

Селото се оказа точно във града
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Re: До Гърция през Маказа?
Не съм минавал, но предполагам, че на някой завой може да си видиш задния номер. Според мен си карай по царския път Варна-Бургас-Елхово-Свиленград-Александрополи-Комотини-Ксанти... Освен ако не искаш да гледаш забележителностите на Родопа.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
2 мнения
• Страница 1 от 1