Клуб/бар във Велико Търново
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Клуб/бар във Велико Търново
Здравейте колеги,
някой от вас може ли да ми препоръча някой стойноствн клуб или бар понеже съм на почивка тук и не познавам града?
някой от вас може ли да ми препоръча някой стойноствн клуб или бар понеже съм на почивка тук и не познавам града?

- sapio
- младши ентусиаст
-
- Кара: бензинояд
Re: Клуб/бар във Велико Търново
Моята класация, като турист и посетител в Търново е:
За хранене - 100% в Щастливеца. Точно преди да влезеш в Стария град е, на улицата. Има и Щастливеца 2, който е под/зад пощата.
За бар - има един пъб - Сити пъб, до хотел Етър. Това е от пощата надолу като се спуснеш на 100 метра.
За дискотека - Спайдър, това е точно до пъба. Но не съм ходил лично, понеже отдавна не съм дискотечен тип, но са ми я препоръчвали.
За кафета - почти, където свариш.
П.С. Ако не знаеш къде е пощата, питай някой. На главната улица е и няма как да я пропуснеш.
N.B. На туристическото влакче не се вози, защото е голямо набутване и няма да видиш нищо.
За хранене - 100% в Щастливеца. Точно преди да влезеш в Стария град е, на улицата. Има и Щастливеца 2, който е под/зад пощата.
За бар - има един пъб - Сити пъб, до хотел Етър. Това е от пощата надолу като се спуснеш на 100 метра.
За дискотека - Спайдър, това е точно до пъба. Но не съм ходил лично, понеже отдавна не съм дискотечен тип, но са ми я препоръчвали.
За кафета - почти, където свариш.
П.С. Ако не знаеш къде е пощата, питай някой. На главната улица е и няма как да я пропуснеш.
N.B. На туристическото влакче не се вози, защото е голямо набутване и няма да видиш нищо.
За дискотека - Джак (над театъра с терасата)
Кафенце/бар - Джеронимо

Кафенце/бар - Джеронимо

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
Aко ти се дояде може да посетиш и La Scalla - срещу Пети корпус е (малко надолу от пощата) , също така има и много хубави сандвичи до магазина на Виваком . И задължително дискотека Органза (Оргазма както повечето и викат ) http://goo.gl/maps/aXdwZ 

Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
100% Щастливеца за хранене а за клуб "Сити Пъб" "Джак" "Спайдър" "Дийп" това са общо взето централните места които са удобни
П.П.Дискотеки-"Органза" Планетата няма смисъл да я споменавам
П.П.Дискотеки-"Органза" Планетата няма смисъл да я споменавам

5 мнения
• Страница 1 от 1