Първи снимки преди Франкфурт на Брабъс 850
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
Re: Първи снимки преди Франкфурт на Брабъс 850
въздушните филтри имат интересно място.
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
ето още инфо за мергела http://fakti.bg/avto/76131-brabus-izvad ... =firstpage
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
vicho написа:BMW Power ACM написа:И все пак това ще си бъде някакъв бутиков автомобил заради вероятната цена от някое Ламбо, че и отгоре.
бутиков, ама в Св. Влас ще има поне 2 такива
злато, дървения и кафява (засрана) кожа... не е моят тип автомобил, а и има други колички с по 850 коня, които вървят повече... доста повече![]()
Еми те Св.Власчаните си имат 1 такава над 1000кс

Но си прав,догодина чакам да я наснимам там
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- TsvetanVR
- Dicky Wolf
-
- Кара: Z4M Roadster
Добре де, само на мен ли ми харесва воланът на новата "Ес"-ка? 

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
TsvetanVR написа:Добре де, само на мен ли ми харесва воланът на новата "Ес"-ка?
ами не само на теб, волана сам по себе си е ненормален, ама са го засрали мощно с дървения и цигания

те! красотъ!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
Ако съдя по коментарите - то повечето от разписалите се в темата карат с500 2012 година и с право коментират
С моите скромни възможности съм карал само е200 cdi 2010 год. и просто е уникална кола със воите 136 коня- пък това със завършена специалност "Реклама и визуални изкуства" в НБУ и доста креативност в кръвта не мога и да си представя как се кара- камо ли как вози
Щото у нас доста хора карат Ес-класи- с тази разлика че не дават ясен отговор на кого са шофьори
Те такава кола си е за driver- супер смешно ми е като гледам някой тумбак слиза от шоф. място наперено и хваща за кръста някоя яка мадама

С моите скромни възможности съм карал само е200 cdi 2010 год. и просто е уникална кола със воите 136 коня- пък това със завършена специалност "Реклама и визуални изкуства" в НБУ и доста креативност в кръвта не мога и да си представя как се кара- камо ли как вози

Щото у нас доста хора карат Ес-класи- с тази разлика че не дават ясен отговор на кого са шофьори

Те такава кола си е за driver- супер смешно ми е като гледам някой тумбак слиза от шоф. място наперено и хваща за кръста някоя яка мадама

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
exotique написа:Ако съдя по коментарите - то повечето от разписалите се в темата карат с500 2012 година и с право коментират![]()
С моите скромни възможности съм карал само е200 cdi 2010 год. и просто е уникална кола със воите 136 коня- пък това със завършена специалност "Реклама и визуални изкуства" в НБУ и доста креативност в кръвта не мога и да си представя как се кара- камо ли как вози![]()
Щото у нас доста хора карат Ес-класи- с тази разлика че не дават ясен отговор на кого са шофьори![]()
Те такава кола си е за driver- супер смешно ми е като гледам някой тумбак слиза от шоф. място наперено и хваща за кръста някоя яка мадама![]()
![]()
![]()
Много хубаво си завършил "Реклама и визуални изкуства" ама как точно креативността в кръвта ти ,спомага да шофираш не ми е много ясно...ако беше учил дизайн и да кажеш и коментираш ергономията на колата добре но иначе - не виждам връзка никаква...
Всеки може да си коментира каквото си иска,не е нужно да караш предишния модел ,за да коментираш сегашния - общо взето тея дето ги карат - не мисля,че биха висяли в някой форум да си чешат езика а прсото излизат,качват се и газ..
А S класа макар и Брабус да е за driver

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- The7omahawk
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z3 Roadster 2.8
- Мечтае да кара: едно да беше...
exotique написа:Ако съдя по коментарите - то повечето от разписалите се в темата карат с500 2012 година и с право коментират![]()
С моите скромни възможности съм карал само е200 cdi 2010 год. и просто е уникална кола със воите 136 коня- пък това със завършена специалност "Реклама и визуални изкуства" в НБУ и доста креативност в кръвта не мога и да си представя как се кара- камо ли как вози![]()
Щото у нас доста хора карат Ес-класи- с тази разлика че не дават ясен отговор на кого са шофьори![]()
Те такава кола си е за driver- супер смешно ми е като гледам някой тумбак слиза от шоф. място наперено и хваща за кръста някоя яка мадама![]()
![]()
![]()
Уникална кола е със своите 136 коня, няма спор, направо страшна

Тоя пост ми направи деня

- TsvetanVR
- Dicky Wolf
-
- Кара: Z4M Roadster
vicho написа:TsvetanVR написа:Добре де, само на мен ли ми харесва воланът на новата "Ес"-ка?
ами не само на теб, волана сам по себе си е ненормален, ама са го засрали мощно с дървения и цигания
те! красотъ!
Лимузина с черен салон? Мерси..
п.п. Винаги ми е било идиотско т'ва с годините....колата излиза 2013-та, ма е модел 2014-та...хахах...и всичките така ги пишат...

27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2