Интервю за работа
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Интервю за работа
Здравейте, моля за помощ
Днес ми се обадиха за интервю а аз нямам никакъв спомен кога съм пускал СВ за тази обява.
Обадиха ми се от Аутотехника - франчайз на HERTZ Rent a car за България - обявата била за отдел продажби.
Някой да е чувал/работил/познава някой, който работи там?
Благодаря предварително!

Днес ми се обадиха за интервю а аз нямам никакъв спомен кога съм пускал СВ за тази обява.
Обадиха ми се от Аутотехника - франчайз на HERTZ Rent a car за България - обявата била за отдел продажби.
Някой да е чувал/работил/познава някой, който работи там?
Благодаря предварително!
Live it like you Love it
- Pesho Apostolov
- Потребител
-
- Кара: Е46 320d 99
- Мечтае да кара: Ново БМВ
- Детайли за колата: Сребристо седанче с ремап
Re: Интервю за работа
Някои фирми/организации сключват договори с агенции за подбор на персонал. Агенцията от своя страна пуска обявата анонимно - ти не виждаш коя фирма търси служители, а само изскванията /описанието. Така, че най-вероятно си кандидатствал по обявата.
Не, стана ясно кога съм го пуснал, но обявата вече я няма и аз все пак не помня за какво съм кандидатствал, благодаря все пак
.
Наистина, ще ми е полезна всякаква информация за фирмата. Благодаря предварително!

Наистина, ще ми е полезна всякаква информация за фирмата. Благодаря предварително!
Live it like you Love it
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Не знам какви условия дават това вече ти ще прецениш, но имам познати, които работят в Herz рент а кар и са доволни. Не им се спира тока от бачкане а парите са добри поне по техни думи( не знам колко точно). Знам че са силни в оперативния лизинг и от там идват доста голяма част от дивидентите на компанията.
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
Благодаря, точно това ме интересуваше - как са като работодател 
А иначе за парите ще разбера утре и ще пиша, имам усещане, че ще е добре та дано стане
EDIT:
Все пак, ако някой знае г/д заплащане за да знам какво да кажа когато ме питат на колко се оценявам

А иначе за парите ще разбера утре и ще пиша, имам усещане, че ще е добре та дано стане

EDIT:
Все пак, ако някой знае г/д заплащане за да знам какво да кажа когато ме питат на колко се оценявам

Live it like you Love it
blqsu4ko написа:Благодаря, точно това ме интересуваше - как са като работодател
EDIT:
Все пак, ако някой знае г/д заплащане за да знам какво да кажа когато ме питат на колко се оценявам![]()
Колега, щом ще си в отдел продажби, най-вероятно ще ти предложат нещо на процент. Може да ти зададат подвеждащ въпрос на интервюто - как предпочиташ да си - на твърда заплата, или на някаква минимална заплата + процент. Верния отговор е второто, никой не назначава търговци на твърда заплата

Не Мы такие, Жизнь такая
Ходих, работата е добра - един вид търговски представител на херц, заплащането е добро ии така - чакаме, пък дано стане 

Live it like you Love it
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Те са и дилър на Сеат за БГ. Управляваше ги един грък преди: Какуараз
Ако си съвестен и си вършиш работата ще ти плащат
Ако си съвестен и си вършиш работата ще ти плащат

Да, знам за сеат. Мисля, че все още същия човек ги управлява. Дано ми дадат шанс, пък аз ще си работя съвестно! 

Live it like you Love it
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
stefanoff написа: никой не назначава търговци на твърда заплата
Мхихи... Много са ми странни такива категорични изказвания завършващи с най-популярната "усмивка" на форума...
Като се огледам и по околните бюра виждам 6 търговци на твърда заплата, освен мен

Не си мисли, че "търговец" означава само да продаваш дъвки орбит срещу % от оборота

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
drago_pavlov написа:stefanoff написа: никой не назначава търговци на твърда заплата
Мхихи... Много са ми странни такива категорични изказвания завършващи с най-популярната "усмивка" на форума...
Като се огледам и по околните бюра виждам 6 търговци на твърда заплата, освен мен![]()
Не си мисли, че "търговец" означава само да продаваш дъвки орбит срещу % от оборота
...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
12 мнения
• Страница 1 от 1