Ъпдейт на IOS

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Ъпдейт на IOS

Мнение от Vanqu1sh » 21 Окт 2013, 21:59

Имам айфон 4-ка от няколко години. От няколко месеца насам почна да ми прави разни гадни номерца, като да ми изтрива телефонния указател което е доста неприятно. Вчера реших че не може повече така и се замислих дали да не го ъпдейтна, па дано да вземе да стане по добре. Верията на софтуера е 5.0.1 , като имам направен дейлбрейк заради който избягвах да го ъпдейтна. Та вкарвам телефона в DFU и тръгвам да го ъпдейтвам от Айтюнс през компа. Всеки път като почне да се сваля софт-а все едно нета ми спира (а не е спирал), даже и на 99,9% от тегленето и ми дава тоя еррор. Дайте колеги някви идеи ?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Re: Ъпдейт на IOS

Мнение от bam-bam » 21 Окт 2013, 22:14

Свали си директно 7цата и си го ъпдейтни.
Виж в тази тема дали няма линкове http://iphone.mobility.bg/forum/viewtop ... 30&t=54121
И после му направи едно ресторе, че много се оплакват от тая 7ца.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Re: Ъпдейт на IOS

Мнение от TNT » 22 Окт 2013, 12:40

Става по-лагав телефона определено, първите дни дори съжалявах, че го ъпдейтнах от 6.1.3. Но има няколкооо нови неща, които просто са много по-удобни... Като на Андроид са :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Назад към Извън Темата