Как става врътката?
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
бих могал да ти напиша няколко неотразими техники за спечелване на мацки,но като гледам маи става дума за щуротиики.
когато влязах в казармата,току що бях запо4нал вразка и естественно любовта ми напираше,как трябваше да избивам ли,пишех писма по 2 всеки ден.когато човек е влюбен тои се променя и става една като ония филм "всичко е любов.
един ден старите воиници ме накараха да прочета какво точно пиша на мацето и от този ден започнах да сачинявам писма за всички които имаха приятелки.резултатите бяха покартителни.всяко трето писмо караше саответното момиче да идва на портала с пална чанта и сарце преизпалнено и заредено с любов.
магията ми се изгуби когато ми писна от мацето,но се появява всеки пат когато пред мен застане красива жена.
--------------------------------------------------------------------------------------
друг случаи.
един приятел заминаваше за щатите и аз му дадох една картичка,която да пусне от там,като варзах саответната мадама че заминавам аз.на картичката пишеше на 12 езика "обичам те".
аз изкарах 14 дена на морето в разгул и оргии и когато се прибрах в казанлак тя ме потарси и падна в краката ми.
--------------------------------------------------------------------------------------
да продьлжавам ли?
когато влязах в казармата,току що бях запо4нал вразка и естественно любовта ми напираше,как трябваше да избивам ли,пишех писма по 2 всеки ден.когато човек е влюбен тои се променя и става една като ония филм "всичко е любов.
един ден старите воиници ме накараха да прочета какво точно пиша на мацето и от този ден започнах да сачинявам писма за всички които имаха приятелки.резултатите бяха покартителни.всяко трето писмо караше саответното момиче да идва на портала с пална чанта и сарце преизпалнено и заредено с любов.
магията ми се изгуби когато ми писна от мацето,но се появява всеки пат когато пред мен застане красива жена.
друг случаи.
един приятел заминаваше за щатите и аз му дадох една картичка,която да пусне от там,като варзах саответната мадама че заминавам аз.на картичката пишеше на 12 езика "обичам те".
аз изкарах 14 дена на морето в разгул и оргии и когато се прибрах в казанлак тя ме потарси и падна в краката ми.
да продьлжавам ли?

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Булли, ти си БАШМАЙСТОРА.
Ако кажеш и няколко техники (универсални) няма да е лошо.
Ако кажеш и няколко техники (универсални) няма да е лошо.

CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
B U L L I ти си човека майна
Разбиваш признавам, но...... както и двамата с теб знаем а и Spens го е казал "ставам истински поет, от зеления мед". Аз такива номера с писма не съм правил но се състезавах с колата си. На 2-ра, на малко повече от оборот я гоних по една улица пред нас. И по големи глупости съм вършил, но тази най-става за пред хора 

Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
жените харесват мажете това е факт,които неможе да баде оспорен,но как да ги накараме да харесат точно нас ,че да са готови на всичко?
никога не бадете себе си в началото.
тия глупости дето са ги писали отпред са за след като забиете дадения обект.забиете ли го веднаж тогава можете да бадете колкото си искате себе си.
как да ви забележат ли?
гледаите ги,взираите се в очите им и ги пронизваите с поглед,но не се усмихваите веднага,оставете това за момента в които погледите ви се засекат на 3-4я пат.
тази техника е за грабване на вниманието,но след това не бадете банални и говорете за теми за които обекта си няма хал хабер,но нека баде нещо умно,не от рода "иииии как ми варви бавареца ку знаиш".
бе кав сам аз да ви уча,но чувствам че сам компетентен по темата.
никога не бадете себе си в началото.
тия глупости дето са ги писали отпред са за след като забиете дадения обект.забиете ли го веднаж тогава можете да бадете колкото си искате себе си.
как да ви забележат ли?
гледаите ги,взираите се в очите им и ги пронизваите с поглед,но не се усмихваите веднага,оставете това за момента в които погледите ви се засекат на 3-4я пат.
тази техника е за грабване на вниманието,но след това не бадете банални и говорете за теми за които обекта си няма хал хабер,но нека баде нещо умно,не от рода "иииии как ми варви бавареца ку знаиш".
бе кав сам аз да ви уча,но чувствам че сам компетентен по темата.

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- Kokorba6iqta
- младши ентусиаст
-
B U L L I , напиши още нещо, че направо разцепваш!!! 15 мин. не мога да излезна от под масата от твоите постове!!!
И довърши моля те, тезата си за свалянето, че винаги е интересно нестандартното мнение на експерт
!!!?
Аз мисля, че и ти заслужаваш фен клуб не само BMW-тата!!!
B U L L I
И довърши моля те, тезата си за свалянето, че винаги е интересно нестандартното мнение на експерт

Аз мисля, че и ти заслужаваш фен клуб не само BMW-тата!!!

От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
B U L L I написа:никога не бадете себе си в началото.
тия глупости дето са ги писали отпред са за след като забиете дадения обект.забиете ли го веднаж тогава можете да бадете колкото си искате себе си
.
да,това явно обяснява "огромната" ми популярснот сред жените-кат се знам какво магаре съм

абе кво да ви разправям,то Асен ме знае къв патологичн случай съм...като се върнах от морето и казах на един приятел защо не е станала врътката с едно момиче той ми вика:зарязал си я заради някое БМВ,което си отишъл да гледаш-не мога да повярвам....а пък точно в този конкретен случай не беше така,но той не ми вярва.а как ми се иска да имам приятелка с безнин в кръвта(приятелка,не жена,щото там ще стане по-сложно).даже съм инструктирал всички около мен ако видят руса мацка в БМВ да я карат направо у нас

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Ати жена нема да е, върпоса е един: бензин или дизел?
Страх ме е да си помисля какво щв става като вземеш колата. Като ти слушам историите и гледам колко си насъбрал... 

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
абе не знам да ти кажа,ама ако не слуша ша взема да я газифицирам 

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2