Компютърен въпрос - Remote Desktop

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Слави
Аватар

Re: Компютърен въпрос - Remote Desktop

Мнение от © » 28 Окт 2013, 10:06

За филтриране на входящия трафик не съм се сетил, но ако заложа нещо ще трябва да ползвам само статични ИПта (т.е. мобилните оператори отпадат) или нещо друго имаш предвид?
Колкото до достъпа до тези портове интересно е защо едни компютри имат достъп до тях, а други два - които използвам най-често нямат. Сега видях, че всички компютри (появи се и трети) които не могат да се свързват имат инсталиран Malwarebytes Pro по съвет на колеги от една друга тема. Деинсталирах го, рестартирах, пробвах - нищо. Възможно ли е да е направил някакви промени относно Reomote Desktop?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от taratora » 28 Окт 2013, 10:15

cod-cdbp написа:Просто обичайно MS програмите имат навика да отварят и съседните портове и без тях не става номера.

Айда бре :mhihi: както казват господарите :mhihi: Тва не го казвай на никой уиндоус/системен администратор(в истинския смисъл) например, че ако не на глас, то вътрешно много ще ти се смеят :mhihi:
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 28 Окт 2013, 10:21

колкото до пренасочването направил съм единствено Port forwarding на 3389

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 28 Окт 2013, 12:58

Има и една програма - Radmin. Ако не стане другата работа..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: сред идиоти.
Мечтае да кара: e31 850csi

Мнение от skipper » 28 Окт 2013, 14:16

Нещо ти блокира входящия трафик . Виж си защитната стена .
Ако не стане пробвай така : Start -> Control Panel -> Programs And Features -> Turn Windows features on or off -> и маркирай Telnet Client .
После windows копчето (онова с флага ) + R пишеш cmd и вътре пишеш telnet 192.168.0.1 3389 , където 192.16.0.1 е ип-то на компютъра към който искаш да се свържеш , а 3389 е порта .
Може и с тази програма да пробваш http://www.softperfect.com/products/networkscanner/
Вариант 3 в cmd като администратор пишеш
Код: Избери целия код
netsh interface tcp set global autotuninglevel=disabled

Вариант 4 Remote Desktop Connection Manager http://www.microsoft.com/en-us/download ... x?id=21101
Вариант 5 Провери DNS
Вариант 6 Виж часа и часовата зона дали са едни същи
Вариант 7 Виж Работната група дали е една и съща ( Съмнява ме да е от това ,но не пречи да се пробва ) Изображение
едит : Дай снимка на настройките на рутера , за да видим какво си правил :bchug:
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 28 Окт 2013, 14:48

© написа:колкото до пренасочването направил съм единствено Port forwarding на 3389

За две машини ще ти трябват двечки :winky:
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 28 Окт 2013, 21:24

ето една схема, че изглежда не мога да обяснявам
без име.JPG

благодаря на колегата skipper ще пробвам тази вечер това което е писал

Къде се записват настройките в Remote Desktop? Като напиша ИП-то за свързване ми вади името на компютъра. Трих из регистрите историята на свързване, обаче това си го помни. Кой знае къде го записва
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Предишна

Назад към Извън Темата