Компютърен въпрос - Remote Desktop
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Компютърен въпрос - Remote Desktop
За филтриране на входящия трафик не съм се сетил, но ако заложа нещо ще трябва да ползвам само статични ИПта (т.е. мобилните оператори отпадат) или нещо друго имаш предвид?
Колкото до достъпа до тези портове интересно е защо едни компютри имат достъп до тях, а други два - които използвам най-често нямат. Сега видях, че всички компютри (появи се и трети) които не могат да се свързват имат инсталиран Malwarebytes Pro по съвет на колеги от една друга тема. Деинсталирах го, рестартирах, пробвах - нищо. Възможно ли е да е направил някакви промени относно Reomote Desktop?
Колкото до достъпа до тези портове интересно е защо едни компютри имат достъп до тях, а други два - които използвам най-често нямат. Сега видях, че всички компютри (появи се и трети) които не могат да се свързват имат инсталиран Malwarebytes Pro по съвет на колеги от една друга тема. Деинсталирах го, рестартирах, пробвах - нищо. Възможно ли е да е направил някакви промени относно Reomote Desktop?
cod-cdbp написа:Просто обичайно MS програмите имат навика да отварят и съседните портове и без тях не става номера.
Айда бре

колкото до пренасочването направил съм единствено Port forwarding на 3389
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Има и една програма - Radmin. Ако не стане другата работа..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
Нещо ти блокира входящия трафик . Виж си защитната стена .
Ако не стане пробвай така : Start -> Control Panel -> Programs And Features -> Turn Windows features on or off -> и маркирай Telnet Client .
После windows копчето (онова с флага ) + R пишеш cmd и вътре пишеш telnet 192.168.0.1 3389 , където 192.16.0.1 е ип-то на компютъра към който искаш да се свържеш , а 3389 е порта .
Може и с тази програма да пробваш http://www.softperfect.com/products/networkscanner/
Вариант 3 в cmd като администратор пишеш
Вариант 4 Remote Desktop Connection Manager http://www.microsoft.com/en-us/download ... x?id=21101
Вариант 5 Провери DNS
Вариант 6 Виж часа и часовата зона дали са едни същи
Вариант 7 Виж Работната група дали е една и съща ( Съмнява ме да е от това ,но не пречи да се пробва )
едит : Дай снимка на настройките на рутера , за да видим какво си правил
Ако не стане пробвай така : Start -> Control Panel -> Programs And Features -> Turn Windows features on or off -> и маркирай Telnet Client .
После windows копчето (онова с флага ) + R пишеш cmd и вътре пишеш telnet 192.168.0.1 3389 , където 192.16.0.1 е ип-то на компютъра към който искаш да се свържеш , а 3389 е порта .
Може и с тази програма да пробваш http://www.softperfect.com/products/networkscanner/
Вариант 3 в cmd като администратор пишеш
- Код: Избери целия код
netsh interface tcp set global autotuninglevel=disabled
Вариант 4 Remote Desktop Connection Manager http://www.microsoft.com/en-us/download ... x?id=21101
Вариант 5 Провери DNS
Вариант 6 Виж часа и часовата зона дали са едни същи
Вариант 7 Виж Работната група дали е една и съща ( Съмнява ме да е от това ,но не пречи да се пробва )

едит : Дай снимка на настройките на рутера , за да видим какво си правил

Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
© написа:колкото до пренасочването направил съм единствено Port forwarding на 3389
За две машини ще ти трябват двечки

ето една схема, че изглежда не мога да обяснявам
благодаря на колегата skipper ще пробвам тази вечер това което е писал
Къде се записват настройките в Remote Desktop? Като напиша ИП-то за свързване ми вади името на компютъра. Трих из регистрите историята на свързване, обаче това си го помни. Кой знае къде го записва
благодаря на колегата skipper ще пробвам тази вечер това което е писал
Къде се записват настройките в Remote Desktop? Като напиша ИП-то за свързване ми вади името на компютъра. Трих из регистрите историята на свързване, обаче това си го помни. Кой знае къде го записва
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2