Мнение за телефон Sony Xperia T
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
Мнение за телефон Sony Xperia T
Някой, който го ползвал, нека каже как се държи като цяло и ако може да постне снимки от камерата му 

93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
Re: Мнение за телефон Sony Xperia T
От това http://nixanbal.com/%D1%80%D0%B5%D0%B2% ... y-xperia-t по подробна информация здраве му кажи 

Що не почетеш в андроид форума за модела- ревюта колкото искаш из нета, ама по форумите се вижда истината.
Изпратено по пощенски гълъб.
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
Няма много нови теми за тела, всмисъл повечето теми са още като е закупен. Исках тук колегите да споделят, който го е позлвал повече
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
Е нормално да са стари темите- моделът е стар вече. И логично да са малко- не са много хората дето дават луди пари за Сони, повечето си купуват самсунг...
- bmw325ci
- младши ентусиаст
-
- Кара: M50B25,M50B30,S50B30
- Мечтае да кара: M1 Procar
- Детайли за колата: 325i, E36 BTCC Replica, E36 M3
Колежката имаше такъв. Много забиваше и обхвата и беше слаб, но може да си е било и от конкретния телефон или от бъгав андроид. Сега е с galaxy и няма ядове. Аз съм ябълков ползвател, така че не правя реклама на самсунга.
Изпратено по Пейо
Изпратено по Пейо
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Автора все пак можеше да посочи някакви ориентири за какво мисли да го използва и на какво държи.
На мен лично ми допада, въпреки изброените в ревюто "минуси".
Send using 0 and 1's made with smoke signals.
На мен лично ми допада, въпреки изброените в ревюто "минуси".
Send using 0 and 1's made with smoke signals.

- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
Като цяло държа на горе долу добра камера, и най вече ще се сърфира с него. Няма спор за самсунга , но сонито е 455лв 

93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
- niki_future
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e46 320d Touring 150 к.с.
- Мечтае да кара: Самолет
На мен лично моделите на сони ми допадат повече от самсунг, но който каквото и да говори "ябълката" е ненадмината
P.S.: Блекбери също....

P.S.: Блекбери също....
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
За парите си е добър. В този ценови диапазон няма много телефони може би по 1-2 модела от всяка марка, но няма да имат голяма разлика в хардуера. Примерно сонито може да е с малко по-хубаава камера от конкурентен модел на самсунг, но самсунга пък може да има малко-по хубав процесор или пък рам паметта да е повече. Относително е какво търсиш, но според мен е най-добре да вземеш нещо по-балансирано.

niki_future написа:ябълката" е ненадмината![]()

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
По-добре отиди на Sony Xperia SP- малко по-скъп, но много по-мощен и всичко хвърчи. Алуминиева рамка, усещаш го тежък, стабилен и скъп в ръката, но вземи черният, защото на белият след употреба се появяват черни петна от износване върху рамката.
Ако искаш хубав фотоапарат- Nokia Lumia 925. Прави невероятни снимки, на тъмно може би едни от най-добрите, много е бърз, екрана е невероятен- страхотни цветове, вижда се чудесно на слънчева светлина, вижда се под малък ъгъл, навигацията е на ненадминато ниво, изобщо може много да се пише за този телефон.
По отношение на Самсунг- за другите модели не зная, но сервизите в момента са пълни със S4. Виждал съм S3 с напукан кант по 4-те краища след известна употреба. Изобщо на книга като характеристики и възможности са ненадминати, но в действителност...
Ако искаш хубав фотоапарат- Nokia Lumia 925. Прави невероятни снимки, на тъмно може би едни от най-добрите, много е бърз, екрана е невероятен- страхотни цветове, вижда се чудесно на слънчева светлина, вижда се под малък ъгъл, навигацията е на ненадминато ниво, изобщо може много да се пише за този телефон.
По отношение на Самсунг- за другите модели не зная, но сервизите в момента са пълни със S4. Виждал съм S3 с напукан кант по 4-те краища след известна употреба. Изобщо на книга като характеристики и възможности са ненадминати, но в действителност...
- red_bull92
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)
Колега, аз имам доста по стар модел SE Satio U1 и камерата му е 12.1 Mpix и е като цифрово апаратче, седа излезна SE Exparia Z1 с 21,7 Mpix, а има и Nokia 1020 с 41 Mpix, но те са много скъпи. Аз като цяло съм почтиетел на марката Sony и винаги съм бил много доволен от екстрите, а аз като тебе държа най-много на камерата 

Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
zvetiko написа:...Ако искаш хубав фотоапарат- Nokia Lumia 925...
Хич не позна- единственият телефон който прави качествени снимки и струва разумна сума е Нокия 808. Ако не беше с тоя умрял Симбиан още 5г. щеше да се продава успешно...
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
Имам въпрос, защо на 13мп като я качиш в ПЦ и като я отвориш няма острота , не я фиксира в най добрия размер, но като и дадеш зоом и после я върнем към първоначалния изглед и вече си има острота, прилагам пример, вижте я в нета от линка с острота и я свалете и я отворете на ПЦто да видите разлика
http://radiogradina.hit.bg/DSC_0013.jpg
http://radiogradina.hit.bg/DSC_0013.jpg
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
при мен няма разлика и преди и след отваряне
най-вероятно пс-то след като си я отворил веднъж я зарежда цялата, а преди това ти показва някакво изображение колкото ти е екрана
може и да не е така, просто ми звучи логично
колкото до телефона, ако ще вземам нокия само заради камерата му - предпочитам фотоапарат. Като човек ползвал само андроид ми попадна един уиндос телефон и меко казано бях изумен от софтуера му
най-вероятно пс-то след като си я отворил веднъж я зарежда цялата, а преди това ти показва някакво изображение колкото ти е екрана

може и да не е така, просто ми звучи логично
колкото до телефона, ако ще вземам нокия само заради камерата му - предпочитам фотоапарат. Като човек ползвал само андроид ми попадна един уиндос телефон и меко казано бях изумен от софтуера му

15 мнения
• Страница 1 от 1