Препоръчайте Игри, Моля!
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
Препоръчайте Игри, Моля!
Така, имам си нов-стар Laptop Dell със следните характеристики:
Pentuim 4m 2.2GHz
256 RAM 400MHz DDR SDRAM
32MB ATI Mobility Radeon 9000 Graphics Card
30Gb HDD
15" Ultra Sharp Screen
24x CDRW/ 8xDVD
Цъкат ми се игри със самолети, за предпочитане от WWII и с коли естествено. Моля препоръчйте нещо, което ще върви добре и става за игра. Не е задължително да е последния писък на модата....
Мерси!
Pentuim 4m 2.2GHz
256 RAM 400MHz DDR SDRAM
32MB ATI Mobility Radeon 9000 Graphics Card
30Gb HDD
15" Ultra Sharp Screen
24x CDRW/ 8xDVD
Цъкат ми се игри със самолети, за предпочитане от WWII и с коли естествено. Моля препоръчйте нещо, което ще върви добре и става за игра. Не е задължително да е последния писък на модата....
Мерси!

Power is Nothing Without Insanity
Turturelo написа:...Live For Speed S1 или демо(сега е на мода, играем го online с другите от форума)
Само да се сетя кой беше гадния зарибител

Самолети - СТАРО но май е яко МИГ там некви си серии,Коли - КОЛИН 3 ми Дойде голяма БОЗА на плейстейшъна ако и за комп е такава ПРОСТО забрави за нея

- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
виж Ил2 Щурмовик или Команч 4.Също така не е лоша и Тока Про Реис Драифня....упс Драивър де...
или Миднаит Клуб2.БТВ четохте ли ква шитня ще баде Кънтър Страик - Condition Zero?!?!
П.С аз сега чакам НФС7(Underground)четох че тоя ноември щяла да излиза...на снимки изглежда хубава ама ша я видим

П.С аз сега чакам НФС7(Underground)четох че тоя ноември щяла да излиза...на снимки изглежда хубава ама ша я видим

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
Горе описаните игри са на висота, потдържам мнението на Turturelo и pabLo но със малки забележки.
1. Ил2 е уникална но без джойстик си за никаде, просто няма смисъл да играеш освен ако не искаш да се ядосваш.
2. Microsoft Flight Simulator - не просто The Best ами повече от The Best, уникална е. Аз свалих Microsoft Flight Simulator 2004 A Century of Flight Immersion и правих опити да го играя .....Но отново
джойстик. Иначе му се губи смисъла, управлението е ужасно от КБ-то, за предпочитане е джойстика да е със сензитивити за да осетиш истинската тръпка.
Аз мога да ти препоръчам USAF ( US Air Force) много доволна игра със доста странен начин на изпълнение на мисиите. В смисъл, че ако те взривят докато управляваш единия самолет можеш да се прехвърлиш във другия, издаваш заповеди за това в какви бойни фигури да се движите,кой какво да напада и всичко,което прави един водач на бойна група. Има доста богат избор от самолети които можеш да управляваш и само Tutoriala е изключително труден (представлява точно обучението на един пилот което сме гледали по телевизията), за мисиите няма да говоря те са просто уникални, вкарани са действителни терени от войната в залива. И пак
джойстик
иначе не можеш да си представиш как прекарах 3 часа в опити за презареждане във въздуха.
За игри с коли горе посочените са си истинска класика, така че няма какво да добавя освен, че Midnight Club 2 си е жива GTA3 с тази ралика, че вместо с престъпления и с мафии се занимаваш със стреет рацинг. Управлението е лом, никаква ..... ама никаква реалност, дори и 1% (освен, че колата завива)
1. Ил2 е уникална но без джойстик си за никаде, просто няма смисъл да играеш освен ако не искаш да се ядосваш.
2. Microsoft Flight Simulator - не просто The Best ами повече от The Best, уникална е. Аз свалих Microsoft Flight Simulator 2004 A Century of Flight Immersion и правих опити да го играя .....Но отново

Аз мога да ти препоръчам USAF ( US Air Force) много доволна игра със доста странен начин на изпълнение на мисиите. В смисъл, че ако те взривят докато управляваш единия самолет можеш да се прехвърлиш във другия, издаваш заповеди за това в какви бойни фигури да се движите,кой какво да напада и всичко,което прави един водач на бойна група. Има доста богат избор от самолети които можеш да управляваш и само Tutoriala е изключително труден (представлява точно обучението на един пилот което сме гледали по телевизията), за мисиите няма да говоря те са просто уникални, вкарани са действителни терени от войната в залива. И пак

За игри с коли горе посочените са си истинска класика, така че няма какво да добавя освен, че Midnight Club 2 си е жива GTA3 с тази ралика, че вместо с престъпления и с мафии се занимаваш със стреет рацинг. Управлението е лом, никаква ..... ама никаква реалност, дори и 1% (освен, че колата завива)

Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA
Turturelo, незнам пич ама за сефте аз чух за LFS от "Един". В темата за NFSHP2 (NFS6) разнищихме въпроса и ти тогава потвърди за игрицата и каза че си я платил. Ако сте говорили за нея и преди това моя грешка. Ама мисля че за в момента важното е че ставаме много фенове.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=3877
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=3877

Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
А познай кой е бльона :roll2:

10 мнения
• Страница 1 от 1