Препоръчайте Игри, Моля!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Храбрият Свинар
Аватар
Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),

Препоръчайте Игри, Моля!

Мнение от Alex 320i Cabrio » 19 Сеп 2003, 18:40

Така, имам си нов-стар Laptop Dell със следните характеристики:

Pentuim 4m 2.2GHz
256 RAM 400MHz DDR SDRAM
32MB ATI Mobility Radeon 9000 Graphics Card
30Gb HDD
15" Ultra Sharp Screen
24x CDRW/ 8xDVD

Цъкат ми се игри със самолети, за предпочитане от WWII и с коли естествено. Моля препоръчйте нещо, което ще върви добре и става за игра. Не е задължително да е последния писък на модата....

Мерси! :yes:
Power is Nothing Without Insanity

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

hi

Мнение от ///Явор » 19 Сеп 2003, 18:55

знам една която е с овце :D
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 19 Сеп 2003, 19:02

Самолети - Microsoft Flight Simulator - the best в жанра, но само civil flights
WWII тематика без самолети - Medal Of Honor (feat. продължението)
Автомобили - Colin Mc Rae 3, Rally Masters, Live For Speed S1 или демо(сега е на мода, играем го online с другите от форума)

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 19 Сеп 2003, 19:16

Turturelo написа:...Live For Speed S1 или демо(сега е на мода, играем го online с другите от форума)

Само да се сетя кой беше гадния зарибител :twisted: :twisted: Ще му счупя...........колата на играта :wink: Баси зарибявката дето е тая игра :P
Самолети - СТАРО но май е яко МИГ там некви си серии,Коли - КОЛИН 3 ми Дойде голяма БОЗА на плейстейшъна ако и за комп е такава ПРОСТО забрави за нея :!: Друго... хмм не съм много в час :oops:

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 19 Сеп 2003, 20:04

виж Ил2 Щурмовик или Команч 4.Също така не е лоша и Тока Про Реис Драифня....упс Драивър де... :wink: или Миднаит Клуб2.БТВ четохте ли ква шитня ще баде Кънтър Страик - Condition Zero?!?! :twisted:

П.С аз сега чакам НФС7(Underground)четох че тоя ноември щяла да излиза...на снимки изглежда хубава ама ша я видим :D :D :D
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

мутра
Аватар

Мнение от Gorby » 19 Сеп 2003, 22:27

Горе описаните игри са на висота, потдържам мнението на Turturelo и pabLo но със малки забележки.
1. Ил2 е уникална но без джойстик си за никаде, просто няма смисъл да играеш освен ако не искаш да се ядосваш.
2. Microsoft Flight Simulator - не просто The Best ами повече от The Best, уникална е. Аз свалих Microsoft Flight Simulator 2004 A Century of Flight Immersion и правих опити да го играя .....Но отново :arrow: джойстик. Иначе му се губи смисъла, управлението е ужасно от КБ-то, за предпочитане е джойстика да е със сензитивити за да осетиш истинската тръпка.
Аз мога да ти препоръчам USAF ( US Air Force) много доволна игра със доста странен начин на изпълнение на мисиите. В смисъл, че ако те взривят докато управляваш единия самолет можеш да се прехвърлиш във другия, издаваш заповеди за това в какви бойни фигури да се движите,кой какво да напада и всичко,което прави един водач на бойна група. Има доста богат избор от самолети които можеш да управляваш и само Tutoriala е изключително труден (представлява точно обучението на един пилот което сме гледали по телевизията), за мисиите няма да говоря те са просто уникални, вкарани са действителни терени от войната в залива. И пак :!: джойстик :!: иначе не можеш да си представиш как прекарах 3 часа в опити за презареждане във въздуха.
За игри с коли горе посочените са си истинска класика, така че няма какво да добавя освен, че Midnight Club 2 си е жива GTA3 с тази ралика, че вместо с престъпления и с мафии се занимаваш със стреет рацинг. Управлението е лом, никаква ..... ама никаква реалност, дори и 1% (освен, че колата завива)
Изображение
Изображение
Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 19 Сеп 2003, 23:02

pAbLo написа:Само да се сетя кой беше гадния зарибител :twisted: :twisted:

аааа незнам :?: :!: :idea: :arrow: :oops: :oops:

мутра
Аватар

Мнение от Gorby » 20 Сеп 2003, 0:53

Turturelo, незнам пич ама за сефте аз чух за LFS от "Един". В темата за NFSHP2 (NFS6) разнищихме въпроса и ти тогава потвърди за игрицата и каза че си я платил. Ако сте говорили за нея и преди това моя грешка. Ама мисля че за в момента важното е че ставаме много фенове.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=3877
Изображение
Изображение
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 20 Сеп 2003, 8:39

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=2981

Пуснато на: 24 Май 2003

:wink:

мутра
Аватар

Мнение от Gorby » 20 Сеп 2003, 20:11

А познай кой е бльона :roll2:
Изображение
Изображение

Назад към Извън Темата