Кой е с предимство?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 compact

Re: Кой е с предимство?

Мнение от Benedetto » 04 Ное 2013, 10:38

Kris написа:Не не си длъжен да знаеш какво е от другата страна, за това тръгваш леко и предпазливо ( баси как звучи) и ако не тръгнат си ти. Ако тръгнат се изчаквате и така.

Не става с изчакване. Пример: На мен ми свети зелено и тръгвам (бавно, бързо - няма значение). На другия също му свети зелено и той тръгва. Всеки си мисли - другия тарикат тръгва на червено, сега ще го засека - и ПТП-то готово.

Трябва да се уведомят отговорните органи и да се промени светофара.

старши ентусиаст
Аватар

Re: Кой е с предимство?

Мнение от Kris » 04 Ное 2013, 11:48

Benedetto написа:
Kris написа:Не не си длъжен да знаеш какво е от другата страна, за това тръгваш леко и предпазливо ( баси как звучи) и ако не тръгнат си ти. Ако тръгнат се изчаквате и така.

Не става с изчакване. Пример: На мен ми свети зелено и тръгвам (бавно, бързо - няма значение). На другия също му свети зелено и той тръгва. Всеки си мисли - другия тарикат тръгва на червено, сега ще го засека - и ПТП-то готово.

Трябва да се уведомят отговорните органи и да се промени светофара.

Това няма как да се промени, иначе ще трябва да е променят доста светофари по света.

Просто като тръгнете и двамата, няма да си мислите че другия е в нарушение, а че и на двамата ви свети зелени и да видите кой следва да мине пръв според това накъде тръгва. ;)

Предишна

Назад към Извън Темата