Застраховка (обезщетение за смърт) - въпрос ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Re: Застраховка (обезщетение за смърт) - въпрос ?

Мнение от alx » 25 Окт 2013, 15:54

predel написа:Нима мислите, че ще се договоря с Вас за % от "взетото"? Как ще изчислите % за да не ви вкарат ефективно в затвора?!?

ако ще защитвате някой за да не влезе в затвора - съм съгласен, че трябва да се плати предварително или като цяло да е фиксирано възнаграждението за адвокатските услуги независимо от решението на съда.

но тука не е такъв случая.

когато е въпрос за спечелване на дело за пари, мисля че е смешно да се плаща някаква по-голяма от символична сума на защитата при случай, че загуби. при случай, че спечели- тогава се изплаща предварително договорен процент.

вие като професионалист по време на предварителната консултация трябва да имате идея дали можете да спечелите дело за пари или не и съответно да поемете ангажимент за които да ви се плати при успех или просто да откажете на потенциалния клиент.
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: х5 4.6is
Детайли за колата: трака..на 8 цилиндъра

Мнение от Батман » 25 Окт 2013, 16:20

Заплащането (хонорара) се уговаря с адвоката!
Излишни са всякакви коментари по този въпрос.
Темата е за съвет за обезщетение, по-точно от кого и как да се търси такова

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 25 Окт 2013, 17:46

Ако някой иска повече информация, на лични, няма да пълним темата с без мислени спорове. Пак повтарям, лично съм преминал през всичките разправии.

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: M3 GTS

Мнение от bavaromobila » 05 Ное 2013, 19:42

Съжалявам за закъснението, с което отговарям. Разговарях преди дни с момчето, те са завели иск към застрахователя посредством някаква агенция или там както се наричат. Оставят държавата да си го съди онзи и като видят накъде вървят нещата тогава може да се мисли за нещо друго.
Иска, който е бил заведен към застрахователите е за доста голяма сума и според думите на посредниците (така да ги нарека) се изплащал в повечето случай на около 80-90% от исканите пари. Договорили са и някакъв процент, който ще се изплаща след като застрахователите изплатят сумата. Според техните твърдения щели да приключат до няколко месеца (3-4). Това е, което знам.
Всякакви съвети ще са от полза и занапред де.
Благодаря за отговорите.
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата