Продажба на катализатор?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 728
Мечтае да кара: Алпина

Продажба на катализатор?

Мнение от denises26 » 06 Ное 2013, 20:36

Здравейте. Пускам нова тема тъй, като ми трябва актуална информация пък и би било полезно за другите колеги. Ако може хора, които са си продали катализаторите да споделят къде са им дали най-добра цена? Става въпрос за катализатор от Мерцедес А-класа 2000г. В момента уча в Пловдив затова би било най-добре ще е ако мога да намеря някъде из региона място/човек за изкупуване. :bchug:

Потребител
Аватар
Кара: BMW X5 3.0d - 2002г.

Re: Продажба на катализатор?

Мнение от room101 » 07 Ное 2013, 0:01

Зависи от двигателя и типа на катализатора, но между 100 и 200лв. При всички положения ще си прецакан, в който и да е пункт за вторични суровини в цяла България. Пунктовете, които спазват закона за управление на отпадъците се броят на пръсти в страната, а и бизнеса с крадените катализатори, значително намаля цената им.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 728
Мечтае да кара: Алпина

Re: Продажба на катализатор?

Мнение от denises26 » 07 Ное 2013, 13:46

Разпитах звънях напред назад и най-добра цена ми дадоха на улица Родопи, пада се към края и от към булевард Мария Луиза. Взех 110лв за него, платиха ми ги веднага на ръка. :wave:

Назад към Извън Темата