Колега в Мюнхен за съдействие
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- sapio
- младши ентусиаст
-
- Кара: бензинояд
Колега в Мюнхен за съдействие
С един приятел мислим да си направим екскурзия до Мюнхен и да вземем една кола насам.
Търся колега, който може да удари едно рамо евентуално с превода на немски и местоположението на автокъщатата в града, а ако може да види колата предварително, преди да сме се занесли напразно до там, ще е още по-добре.
По принцип все ще се оправим, но все пак ако някой има възможност и желание да помогне, ще сме благодарни.
Също така ако има някой пътуващ натам следващите две седмици и има място, може да предложи цена да ни метне в района
Търся колега, който може да удари едно рамо евентуално с превода на немски и местоположението на автокъщатата в града, а ако може да види колата предварително, преди да сме се занесли напразно до там, ще е още по-добре.
По принцип все ще се оправим, но все пак ако някой има възможност и желание да помогне, ще сме благодарни.
Също така ако има някой пътуващ натам следващите две седмици и има място, може да предложи цена да ни метне в района

Re: Колега в Мюнхен за съдействие
Дано отиваш да купиш читава кола. Ако отиваш да купиш евтина- хич и не тръгвай...
- sapio
- младши ентусиаст
-
За едно Ренде Сценик 2006 става въпрос. Не е за мен. За парите си не е най-евтиното на пазара, а и по снимките изглежда прилично запазено, с малко ожулено на задния калник, което не е никаква драма. Но все пак ако има някой там да го припали, да види потегля ли поне. Не е загуба и да не го харесаме - поне ще си направим разходка 

sapio написа:.... За парите си не е най-евтиното на пазара...
За кой пазар- БГ или немския

Като цъкнах в mobile.de излиза само едно ренде дето отговаря: сиво, бензин, автомат, с бежов салон, с бонус добри зимни гуми на лети джанти- всичко за 3490€... Ако е това- не бих се разхождал...
- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
viewtopic.php?p=3536320
Имаше там едни Българи които се занимават с това ,виж в темата колега и успех.
PS:имаше още една такава тема там мисля че имаше повече инфо потърси с търсачката.
Имаше там едни Българи които се занимават с това ,виж в темата колега и успех.
PS:имаше още една такава тема там мисля че имаше повече инфо потърси с търсачката.
- sapio
- младши ентусиаст
-
F3P написа:sapio написа:.... За парите си не е най-евтиното на пазара...
За кой пазар- БГ или немския![]()
Като цъкнах в mobile.de излиза само едно ренде дето отговаря: сиво, бензин, автомат, с бежов салон, с бонус добри зимни гуми на лети джанти- всичко за 3490€... Ако е това- не бих се разхождал...
Това е. Какво не ти харесва?
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
1: Не е най-евтиното, вярно- има няколко по-евтини. Не в Мюнхен да са няколко- в цяла Германия са няколко бройки по-евтините рендета набор 2006г.
2: Я се замисли какво получаваш за 3500€- автоматик, полукожен салон, 2 комплекта лети джанти с нови летни гуми (така пише) и видимо свестни зимни гуми, заводски ксенон, безключов достъп и палене, сензори за дъжд и светлини, преден и заден парктроник. За капак- колата изглежда отлично отвън и като салон, забележката е незначителна...
3: Като обмисляш т.2 погледни цените на другите- под 4000€ е трудно да намериш нещо дори близко като параметри.
4: Открий разликите- премахнатото не е важно...
2: Я се замисли какво получаваш за 3500€- автоматик, полукожен салон, 2 комплекта лети джанти с нови летни гуми (така пише) и видимо свестни зимни гуми, заводски ксенон, безключов достъп и палене, сензори за дъжд и светлини, преден и заден парктроник. За капак- колата изглежда отлично отвън и като салон, забележката е незначителна...
3: Като обмисляш т.2 погледни цените на другите- под 4000€ е трудно да намериш нещо дори близко като параметри.
4: Открий разликите- премахнатото не е важно...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- sapio
- младши ентусиаст
-
На пръв поглед разликата е в ксенона. И синьото е на по- малко километри. С други думи, имаш съмнение, че за всичкото това, цената е ниска и има нещо съмнително... Имахме подобно опасение, честно казано, ама 

При синьото има 1 ред повече с информация- виждаш ли какво пише там
Вярвай ми, не е пропуск липсата на този ред при сивото ренде- това е автокъща и не се забравят важни подробности.

- sapio
- младши ентусиаст
-
Да, забелязах го. Но сивото има инцидент един вид. Може да е за замзване на по-сериозна щета, която е претърпяло.
Благодаря за насоките. Показал съм ги на мераклията и ако не се откаже, ще инвестираме малко пари в пътуване, че ще ми се събере година на местна почва и ми се обикаля малко.
Имаше и друго съмнително, понеже се чухме с търговеца. Питахме за TUV дали има и отговорът беше, че не е сигурен и ще провери. Което ми напомни мила родна картинка и навя още тогава някакви съмнения за изправността
Благодаря за насоките. Показал съм ги на мераклията и ако не се откаже, ще инвестираме малко пари в пътуване, че ще ми се събере година на местна почва и ми се обикаля малко.
Имаше и друго съмнително, понеже се чухме с търговеца. Питахме за TUV дали има и отговорът беше, че не е сигурен и ще провери. Което ми напомни мила родна картинка и навя още тогава някакви съмнения за изправността

10 мнения
• Страница 1 от 1